Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivuska88 hele co vim, tak od tud otehotnela kazda!! Takze ja verim, ze za mesic uz take budu tehu ![]()
@bebecinka no to se těší nejvíce malá, na ten bazén. Já se těším na 14 dní klidu a času na přemýšlení.
V kolik se začíná s procedurami? A jak probíhají ty vaginální tampony a výplachy? Měl to někdo? A vůbec jaké procedury tam holky třeba máte?
@Marťuše zacina se ruzne, mas rozpis. Nekdy od 7 nekdy az od pul9. Tampon je, ze ti daji do,,pipiny,, jak tady rikaji
bahno, zaspuntujou a 15min tam sedis, pam te proplachnou. Irigace je, ze ses na koze a slatina voda te proplachuje. Pak mam slatiny zabal, plyn, slapaci bazenky, jogu, uhlicitou koupel, vyrivku a jelikoz to mam dostat, tak si reknu o masaz a vice koupeli. V utery jdu k dr.
@bebecinka a ty procedury s pipinou doufám nedělají mladý chlapi, to bych utekla
A co je ten plyn?
@Marťuše nene vsechno zeny, mile a usmevave!! Chlap tu dela pry akorat masaz. Plyn je, ze si sednes na zachod a pousti do tebe plyn
![]()
@bebecinka tak to nevím zda se do FL těšit
Posadí mne na plynovou komoru, pak mne pipinu něčím vystříkají
No nevím nevím ![]()
S těmi chlapy jsi mne alespoň uklidnila.
@Marťuše hele je to pohoda!! Ja se taky bala, ale je to pohoda!! Vsichni jsou fajn!
@bebecinka Do FL chodievam len ked je tam svokra a od doby co som tam bola prvykrat som sa do toho miesta zamilovala a vzdy som si hovorila „raz sem pridem urcite relaxovat“
a teraz mam moznost!
jupiiii ![]()
@bebecinka Milujem to tam
je to jedno z najkrasnejsich miest na svete
Este raz pre tych co maju pamat ako slimak.. V ktory hotel si doporucovala? ![]()
@Reaskiller hele ja sem v Radbuze a sem spokojena. Na jidlo a procedury chodim do adleru, na cviceni belweder a royal
@bebecinka Super:) dakujem za info.. doporuceny mi bol aj Pawlik tak skusim co a ako ![]()
@bebecinka chodila jsem na masaz do Cisarskych lázní(naproti Aquaforu)a byl moc mily a příjemný. takový starší pán
Ahojky, jsem tady úplně nová, chci se zeptat nejede nekdo do lazni 23.4.2017? Jedu na 21 dni a bojim se abych se tam sama nezblaznila… a jeste dotaz nemate prosim nekdo kupon?
@Rencasp mam kupon a rada ti ho zašlu. pisni mi adresu do soukrome zpravy ![]()