Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marťuše ahaaa
no budu tam muset zavolat a domluvit se
Je mi divny, ze to tam nenapíšou někde s hvězdičkou nebo tak
@Marťuse a neni nahodou u Adleru ta restaurace, kde he kazdy vecer živá hudba? Uz si to nepatuji.Ale zensky nase diskuzich si na to stezovaly
@El99 Pawlik je nejdražší z hotelu ve FL ![]()
Tak Adler je hrazený celý pojišťovnou v případě, že má člověk dvoulůžkový pokoj a je ve vedlejší budově. Ale je to přeběhnout „přes dvůr“ jak na jídlo tak na procedury. Právě ve vedlejšíbudově teď jsem jsem a nemohu si stěžovat. Chce to akorát si říci pokoj ve vyšším patře, v přízemí si holky stěžují, že jim tam svítí světlo z ulice a chodí lidi přímo okolo okna. Co se týče hudby, tak ta v Adleru každý den neí - alespoň ne teď, nevím, jak to bude vypadat v létě. Jinak je možnosti připojení k netu pomocí bodemu za 100,– Kč za týden, což mi při objednávce ubytování neřekli, ač jsem se na připojení ptala. Hloupé to tu je s parkováním, to chtějí nějakých 100,– Kč nebo 60 Kč za den, což při pobytu na 21 dní je dost. Takže parkujeme ve vedlejších ulicích mimo lázeňskou zónu.
@darcat A jak se ti tam libi? Já právě nevim, jak to tam moc chodí, v lázních jsem takhle nikdy nebyla a ani bych nejela, kdybych neměla ten slepak
Já se koukala a ty s nedoplatkem jsou v nějaký Radbuze či co
a sprchy a wc jsou na chodbě, což jako není moc příjemný, ale tak zvladnu to
Já Frantovky znám od mala, bydlela jsem v Mariankach, dřív v Chebu, takže právě, že tam budu mít okolo sebe známý. Já bych chtěla jet v červnu, tak uvidime
Příspěvek upraven 11.04.17 v 22:15
@Ivuska88 Nejdražší je Imperial, ale Pawlik hned pod nim no
jako neříkám, ze by se mi tam nelíbilo, ale ten doplatek, hruza
jako na studenta. Můj děda pracoval v Pawliku jako gynekolog právě, ale asi už tam žádný výhody mít nebude ![]()
Prosím tě, jsem ve Třech Růžích - také to spadá pod Adler, sociálku mám na pokoji a také jsem nedoplácela. Líbí semi tu moc, lituju toho, že jsem už dříve tuto možnost právě po slepáku odmítla. Nejjednodušší jejim napsat a zkusit se domluvit, co a jak.
Ale to bych zkusila, jestli by to nešlo přes něho nějak protlačit, začínám čím dál tím víc zastávat názor, že pokud má někdo možnost využít nějakou protekci, tak bycht ak učinila.
@darcat to určitě
jenže to už je strašně moc let co tam dělal. Já se s dedou nestýkam už asi 13 let. Takže si myslim ze už je to tak 20 let zpátky co tam dělal. Ale tak mužu se pokusit, za to nic nedam ![]()
@El99 Imperial je nejdražší, ale kdyz jsem byla v laznich, ještě se do nej nemohlo jezdit pres pojišťovnu. Ted nevím jak to je…
@Ivuska88 teď už to asi jde, ale stojí to pěknou pálku
já pojedu nejspíš do toho Adleru jak píše @darcat
Pobyt mi napsala doktorka komplexni a ještě z Frantovejch mi napsali, ze to není na 21 dni, ale na 28, což se mi moc nehodí, ale tak aspoň sjedu na víkend domu
pokoje bez doplatku se prý nerezervuji, tak jsem zvědavá, jak to bude ![]()
Ahoj holky, zdravím jsem tu nová a pořádně nevím co a jak
Mám slevový kupón na 1000 Kč do Fr. lazni bude někdo potřebovat? Ráda zašlu