Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
7.4.17 17:49

Ahoj holky :mavam:, taky se chystám do Fr. lázní, ale chci si to nechat napsat až v červnu, abych jela o prázdninách. Vy tady píšete o nějakém kuponu, co to je? A myslíte, že si můžu vybrat, na jaký hotel chci? Já mám po pěti ivf, tak do dalšího bez lázní nejdu. Jo ještě jsem si vzpomněla, že mi dr. říkala, že neví, jestli neplodnost v 35 letech ještě pojišťovna schválí, nevíte něco o tom nebo jela tam některá z vás se stejným problémem v mých letech? Dík za info :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
7.4.17 19:06

@homar je to slevovy kupon na 1000Kc. Můžu ti ho poslat. mám ještě jeden. muzes si vybrat jaky chces, pokud si zavolas primo do F. L.a tam si můžeš rezervovat předběžně i termín. je lepší si to zamlzvit driv, aby bylo misto. a kdyz mas uz vybehany papiry, je dobry zavolat na pojišťovnu a říct ten předběžný termin, co máš rezervovany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.4.17 19:59

@Ivuska88 dík, kuponek už mi nabídly i jiná děvčeta, všem moc děkuji. Uvidím, ještě, jak to provedu, snad dostanu, co chci. A ty jsi byla na 3 týdny nebo 4, na jak dlouho se vlastně jezdí, když máš týden ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
7.4.17 20:16

@homar mela jsem byt původne tři tydny, ale nakonec z toho byli 4.protoze jsem dostala ms.ale psaly tu holky, ze kdyz jedes do trech měsíců po laparo, tak je to hned na měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.17 08:35

Ahoj, chtěla bych se zeptat, když jsem po operaci apendixu normálním řezem, zda se nějak priplaci za pobyt, nebo to cele hradí pojišťovna. Do Lázni jedu poprvé, teď mi bylo 18, tak doufám, ze mi dovolí Frantovky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
10.4.17 09:57

@El99 záleží co Ti napíše lékař a jak se ke všemu postaví pojišťovna, vždy můžeš podat odvolání a nebo do lázní nenastoupit pokud by jsi na příspěvkové neměla finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
10.4.17 15:42

@El99 pokud budes mit komplexni, tak nic neplatis.Tedy v Pawliku se priplaci cca 90Kc za rautove stravování a pokud chces být na pokoji sama, tak se priplaci vsude za jednoluzkovy pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.17 16:41

Děkuji moc za odpovědi :kytka: Je možná si nějak zařídit, abych byla s podobně starou slečnou nebo to vůbec nejde a mužu tam mít nějakého s prominutím seniora :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
10.4.17 17:38

@El99 to nevim, zda se to da. proto jsem si radsi priplatila za jednoluzak a měla svoje soukromí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.17 18:46

Dobře děkuji. ;) takže když budu mít od pojišťovny potvrzené ty komplexni lázně, tak je jedno jaký si vyberu hotel? Protože jsem koukala na ceny a třeba Pawlik je asi o 12 tis. dražší než třeba Dr. Adler.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.4.17 19:43

Snaží se dávat k sobě na pokoj lidí podobně věkem a diagnozou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.4.17 19:46

@bubla000 tak to je bezva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
11.4.17 10:34

@El99 no je jedno jaký si vybereš, ale budeš doplácet. Podívej se na stránky a je tam možnosti pobytu - komplexní péče - a dole CENÍK DOPLATKŮ ZA KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU PÉČI. Tam si najdeš kam chceš a je tam doplatek co je nad rámec všeho co platí pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.4.17 11:12

@Marťuše Aha.. :( tak to si vyberu asi Dr. Adler když se tam nic neplatí :? :D Achjo, já chtěla do Pawliku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
11.4.17 19:44

@El99 Adler bez doplatku je dvoulůžkový pokoj tourist plus. Pokud se nepletu bude to jiná budova než Adler - depandance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí