Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3472
30.3.17 17:10

@Reaskiller gynekolog Ti napíše doporučení a na základe něho obvodní tu žádost. Také mi oba tvrdili to stejne jako Tobě :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.3.17 18:42

@Marťuše „Uplatila“ si kavou? :D lebo ja mam dojem, ze obe su proste nakrknute, ze potrebujem a chcem ist :) lenze ked mam na to narok tak raz mam na to narok a hotovo :) zase clovek si ich nechce pohnevat :) gynekologicku mam vybornu a bola by skoda aby som si ju rozhnevala len kvoli kupelom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
30.3.17 20:21

@Reaskiller ne, jen že jsem dostala takové informace v nemocnici a ověřila si je na VZP. Až když jsem měla v ruce od nich papíry dostali Rafaelo krabičku. :lol: :lol: :lol:
Jsou líný udělat něco navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.3.17 21:02

@Marťuše No prave, musim si aj ja Rafaelo nachystat :) a mozno aj nejaku buchtu upeciem :D Ja som dneska volala ja na poistovnu ale fakt nechcem sposobit nejaky problem, predsa uz len ta moja doktorka toho hrozne vela pre mna spravila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
31.3.17 09:09

@Reaskiller dneska mi přišli papíry z lázní a je to tam i jedné brožurce i napsáno, že do 3 měsíců od operace jsou to 4 týdny ;)
Jo a jsem pěkně naštvaná, jako žena po 40 letech už nikoho nezajímá? To je tedy hnus. To jsme stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
31.3.17 11:29

@Marťuše To mi tiez pride na hlavu postavene.. Co je zena po 40tke menej ako zena po 30tke? sak porodnost sa posuva a podla statistiky sa prave rodia deti okolo 35 - 40.. zdravotnictvo nam vobec nepomaha, hlavne, ze sa vsetci stazuju, ze „klesa“ porodnost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
31.3.17 13:28

@Reaskiller No právě žena dnes je jinde než před 15 lety, vše se posunuje. A já sama si myslím, že mít dítě v 25 letech, tak jí nikde nedám to co dnes. Člověk vidí svět jinak, je zodpovědnější. I materiálně jí mohu dopřát více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
31.3.17 15:42

@Marťuše No prave.. ja neviem, rozhodne v 20tich by som nemohla dat malickemu to co by som mu mohla dat dnes..a to nie som karieristka alebo mamonarka na peniaze.. jednoducho som sa zaprve na deti necitila a za druhe by som mu nedala take zazemie..len aby som splnila „kvoty“ a „statistiky“ tak si skutocne „nenecham spravit dieta“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
31.3.17 18:07

@Reaskiller moje řeč, jenže takto asi nemyslí ti co dělají zákony a vyhlášky. Je tam málo ženských!!!

Dneska je tak krásně, že se těším do FL. Snad bude krásně odpoledne budeme courat, sedět někde na sluníčku s kafíčkem atd. Snad tam narazím na nějaké parťačky. A večer vínečko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
31.3.17 20:51

@Marťuše Tie znie ako plan! :) dnes je fakt krasne, taky podobny plan by som si „dala“ aj ja :D :D :D akurat s rozdielom, ze ja nesmiem pit vobec :( achjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
1.4.17 17:39

@Reaskiller mela sem to same taky si me prehazovali a nakonec to psal obvodak na doporuceni z CARu @Ivuska88 ja sem tu ted a plno holek je tu na 4tydny hned od zacatku a taky prijeli pro mimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
1.4.17 17:46

@Marťuše @Reaskiller holky nebojte, starsich zen je tu mraky!! Rekla bych, ze mnohem vice nez neplodek!! Hlavne plno nemcu :-) treba takovej hotel Pawlik ma pry vek prumer 75 vis :-) kazdy vecer je tu v barech ziva hudba, sice se dodrzuje lazensky klid a prestavaji hrat okolo 23h ale i tak si tu clovek nocniho zivota uzije!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
1.4.17 20:52

@bebecinka každa si jede pro mimco, ale jen některé se to povede :-( A pokud ano, je to úspěch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
2.4.17 11:13

@bebecinka Tak na Pawliku je průměr slušný :D No malá už dneska balila věci do bazénu :D Ukázala jsem jí prospekt co přišel a těší se víc než já :D Jen pomalu zjišťuji, že nás to bude stát jako letecká dovolená u moře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.4.17 12:22

@Marťuše to je! :-) ale bazen je dobry! Ruzne vyrivky a i plavecky bazen. Snad i brzo otevrou venkovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí