Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reaskiller gynekolog Ti napíše doporučení a na základe něho obvodní tu žádost. Také mi oba tvrdili to stejne jako Tobě
.
@Marťuše „Uplatila“ si kavou?
lebo ja mam dojem, ze obe su proste nakrknute, ze potrebujem a chcem ist
lenze ked mam na to narok tak raz mam na to narok a hotovo
zase clovek si ich nechce pohnevat
gynekologicku mam vybornu a bola by skoda aby som si ju rozhnevala len kvoli kupelom..
@Reaskiller ne, jen že jsem dostala takové informace v nemocnici a ověřila si je na VZP. Až když jsem měla v ruce od nich papíry dostali Rafaelo krabičku.
![]()
Jsou líný udělat něco navíc.
@Marťuše No prave, musim si aj ja Rafaelo nachystat
a mozno aj nejaku buchtu upeciem
Ja som dneska volala ja na poistovnu ale fakt nechcem sposobit nejaky problem, predsa uz len ta moja doktorka toho hrozne vela pre mna spravila..
@Reaskiller dneska mi přišli papíry z lázní a je to tam i jedné brožurce i napsáno, že do 3 měsíců od operace jsou to 4 týdny ![]()
Jo a jsem pěkně naštvaná, jako žena po 40 letech už nikoho nezajímá? To je tedy hnus. To jsme stát.
@Marťuše To mi tiez pride na hlavu postavene.. Co je zena po 40tke menej ako zena po 30tke? sak porodnost sa posuva a podla statistiky sa prave rodia deti okolo 35 - 40.. zdravotnictvo nam vobec nepomaha, hlavne, ze sa vsetci stazuju, ze „klesa“ porodnost ![]()
@Reaskiller No právě žena dnes je jinde než před 15 lety, vše se posunuje. A já sama si myslím, že mít dítě v 25 letech, tak jí nikde nedám to co dnes. Člověk vidí svět jinak, je zodpovědnější. I materiálně jí mohu dopřát více.
@Marťuše No prave.. ja neviem, rozhodne v 20tich by som nemohla dat malickemu to co by som mu mohla dat dnes..a to nie som karieristka alebo mamonarka na peniaze.. jednoducho som sa zaprve na deti necitila a za druhe by som mu nedala take zazemie..len aby som splnila „kvoty“ a „statistiky“ tak si skutocne „nenecham spravit dieta“..
@Reaskiller moje řeč, jenže takto asi nemyslí ti co dělají zákony a vyhlášky. Je tam málo ženských!!!
Dneska je tak krásně, že se těším do FL. Snad bude krásně odpoledne budeme courat, sedět někde na sluníčku s kafíčkem atd. Snad tam narazím na nějaké parťačky. A večer vínečko ![]()
@Marťuše Tie znie ako plan!
dnes je fakt krasne, taky podobny plan by som si „dala“ aj ja
akurat s rozdielom, ze ja nesmiem pit vobec
achjo..
@Reaskiller mela sem to same taky si me prehazovali a nakonec to psal obvodak na doporuceni z CARu @Ivuska88 ja sem tu ted a plno holek je tu na 4tydny hned od zacatku a taky prijeli pro mimco
@Marťuše @Reaskiller holky nebojte, starsich zen je tu mraky!! Rekla bych, ze mnohem vice nez neplodek!! Hlavne plno nemcu
treba takovej hotel Pawlik ma pry vek prumer 75 vis
kazdy vecer je tu v barech ziva hudba, sice se dodrzuje lazensky klid a prestavaji hrat okolo 23h ale i tak si tu clovek nocniho zivota uzije!!
@bebecinka každa si jede pro mimco, ale jen některé se to povede
A pokud ano, je to úspěch…
@bebecinka Tak na Pawliku je průměr slušný
No malá už dneska balila věci do bazénu
Ukázala jsem jí prospekt co přišel a těší se víc než já
Jen pomalu zjišťuji, že nás to bude stát jako letecká dovolená u moře ![]()
@Marťuše to je!
ale bazen je dobry! Ruzne vyrivky a i plavecky bazen. Snad i brzo otevrou venkovni