Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ewelin30 píše:
Holky byly jste v adleru? Da se tam pujcit zupan? Nebo jinak mi zabere půl kufru… jedu od 12.3.
Ahojky, já byla v Adleru a župan se tam dá bezproblému půjčit za poplatek. Já si ho s sebou nebrala a ani jsem ho nepotřebovala.
@holoubatko píše:
Ahojky, já byla v Adleru a župan se tam dá bezproblému půjčit za poplatek. Já si ho s sebou nebrala a ani jsem ho nepotřebovala.
A jaké to tam bylo? A co hlavně si vzít? ![]()
@KLaudie723
No jsem na tom stejně… plný kufr a cestovní horečka ![]()
My už jedem dnes s manželem do Prahy protoze jsme z daleka a pak mě zítra veze do František mám plný kufr a tašku mám jak sportovní oblečení tak i společenské
@KLaudie723 super, tak se potkáme???? a z daleka, to jsem i já, přes celou ČR… tak šťastnou cestu, ja to dám zitra pendolinem ![]()
@Ewelin30 píše:
@KLaudie723 super, tak se potkáme???? a z daleka, to jsem i já, přes celou ČR… tak šťastnou cestu, ja to dám zitra pendolinem
Ano můžeme se sejít jsem u Roznova pod radhoštěm někam jsem jet taky pendolinem ale nakonec jsme si udělali vylet ![]()
@KLaudie723 píše:
Ano můžeme se sejít jsem u Roznova pod radhoštěm někam jsem jet taky pendolinem ale nakonec jsme si udělali vylet
Přes ten telefon se to blbě píše píšu z chybami omlouvám se
Ahoj holky, tak Pawlik se trhnul a slevovy poukaz uznává jen od lidí, kteří byli v Pawliku. Nevíte jak je to v jiných hotelích?
@Ewelin30 asi už je pozdě ti psát co si vzít sebou, ale jinak se mi tam moc líbilo, však uvidíš sama. Je tam spousta procedur přímo v hotelu a dochází se jen do plynových lázní a na cvičení pokud budeš nějaké mít a pokud i slatinnou koupel, tak do císařských lázní přes park. Vše je kousek z hotelu, i k Františkovi. Užívej, já bych se tam nejraději vrátila ![]()
Poukaz musí brát í Pawlik. Komu ho neuznali, tak reklamujte. Můžu poslat mail na paní co to má na starosti.
Ahojky, jedu teď 26. 3. do hotelu Adler. Co za procedury jste kdo měl? Je něco, co si člověk může říci „navíc“? Třeba nějké cvičení, masáže…
A co s sebou? Předpokládám, že nějaké společenské oblečení a i sportovní, ne?
Díky
Ahoj holky, nebyla jste některá teď v hotelu Dr. Adler, nebo hotel Pawlik? Jaká je strava, pokoje, jaké absolvovat procedury, atd. Nemohu otěhotnět už 10.let, vyzkoušeli jsme vše, toto je poslední „šance“, až přijedu následuje poslední KET a pak nevím
Čekám na pojišťovnu, jestli mi to přiklepne a jedu směr Františkovy lázně. Jedu jako úplný nováček, nikdy jsem tam nebyla, takže prosím, máte li některá ať negativní, či pozitivní názory, budu moc ráda, za příspěvek. Díky moc ![]()