Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
10.3.17 13:45
@Ewelin30 píše:
Holky byly jste v adleru? Da se tam pujcit zupan? Nebo jinak mi zabere půl kufru… jedu od 12.3. :D

Ahojky, já byla v Adleru a župan se tam dá bezproblému půjčit za poplatek. Já si ho s sebou nebrala a ani jsem ho nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.3.17 07:35
@holoubatko píše:
Ahojky, já byla v Adleru a župan se tam dá bezproblému půjčit za poplatek. Já si ho s sebou nebrala a ani jsem ho nepotřebovala.

A jaké to tam bylo? A co hlavně si vzít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.3.17 07:36

Ja se taky balím už mám kufr plný zítra nastupuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.3.17 07:40

@KLaudie723
No jsem na tom stejně… plný kufr a cestovní horečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.3.17 08:28

My už jedem dnes s manželem do Prahy protoze jsme z daleka a pak mě zítra veze do František mám plný kufr a tašku mám jak sportovní oblečení tak i společenské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.3.17 10:59

@KLaudie723 super, tak se potkáme???? a z daleka, to jsem i já, přes celou ČR… tak šťastnou cestu, ja to dám zitra pendolinem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.3.17 11:23
@Ewelin30 píše:
@KLaudie723 super, tak se potkáme???? a z daleka, to jsem i já, přes celou ČR… tak šťastnou cestu, ja to dám zitra pendolinem :mavam:

Ano můžeme se sejít jsem u Roznova pod radhoštěm někam jsem jet taky pendolinem ale nakonec jsme si udělali vylet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.3.17 11:24
@KLaudie723 píše:
Ano můžeme se sejít jsem u Roznova pod radhoštěm někam jsem jet taky pendolinem ale nakonec jsme si udělali vylet :lol:

Přes ten telefon se to blbě píše píšu z chybami omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.3.17 13:18

Ahoj holky, tak Pawlik se trhnul a slevovy poukaz uznává jen od lidí, kteří byli v Pawliku. Nevíte jak je to v jiných hotelích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.3.17 13:54

@Ewelin30 asi už je pozdě ti psát co si vzít sebou, ale jinak se mi tam moc líbilo, však uvidíš sama. Je tam spousta procedur přímo v hotelu a dochází se jen do plynových lázní a na cvičení pokud budeš nějaké mít a pokud i slatinnou koupel, tak do císařských lázní přes park. Vše je kousek z hotelu, i k Františkovi. Užívej, já bych se tam nejraději vrátila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.3.17 17:15

Tak asi ten poukaz nevzali škoda :(
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.3.17 10:34

Poukaz musí brát í Pawlik. Komu ho neuznali, tak reklamujte. Můžu poslat mail na paní co to má na starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.3.17 11:28

Děkuji moc za vyřízení uznali mi jej :) :D :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.3.17 20:37

Ahojky, jedu teď 26. 3. do hotelu Adler. Co za procedury jste kdo měl? Je něco, co si člověk může říci „navíc“? Třeba nějké cvičení, masáže…

A co s sebou? Předpokládám, že nějaké společenské oblečení a i sportovní, ne?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.3.17 10:13

Ahoj holky, nebyla jste některá teď v hotelu Dr. Adler, nebo hotel Pawlik? Jaká je strava, pokoje, jaké absolvovat procedury, atd. Nemohu otěhotnět už 10.let, vyzkoušeli jsme vše, toto je poslední „šance“, až přijedu následuje poslední KET a pak nevím :,( Čekám na pojišťovnu, jestli mi to přiklepne a jedu směr Františkovy lázně. Jedu jako úplný nováček, nikdy jsem tam nebyla, takže prosím, máte li některá ať negativní, či pozitivní názory, budu moc ráda, za příspěvek. Díky moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí