Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jedete nektera do Frantiskovek zacatkem unora? Ja jedu do Pawliku, tak pokud tam budete, rada se sejdu na pokec a tak
Jiz jsem ve Frantiskach jednou byla a je to tam super.
@sofka34 No já jsem tam volala na dvakrát, daly mi tam ještě další dvě čísla, na která si zavolat. No a tam mi nabídla ten pokoj za 430 Kč, tuším… No a pak mi jedna známá odtud poradila, abych do hotelů napsala, že je to lepší, než jim volat, to prý nabízejí zbytečně drahé ubytování… ![]()
@Lila7 já bych radši až v březnu, ale nemám ještě ani schválenou žádost… ![]()
@Lila7 ahojky, já mám termín 12. 2., ale ten jsem si domluvila sama, takže jestli mi to nestihne pojišťovna schválit, tak to padá, pak dám vědět, jak to vypadá ![]()
@sofka34 ahoj, tak to je fajn, preju at to vyjde, to uz jsme tri v podobnem terminu
A na jak dlouho bys jela? Ja na 4 tydny
@T.martasek ja minuly rok byla taky v breznu, to uz tam bylo krasne uz lezly krokusy a tak no super
Ja uz mam vse schvaleno i termin na pevno, taky bych radeji v breznu, ale musela jsem to stihnout do tri mesicu od operace, jinak bych nemela narok. Ale zas si takto aspon uziju snehu ![]()
@Lila7 to nevím, na jak dlouho, to asi rozhodnou až v lázních na základě lékařských zpráv ne? Nevím, nikdy jsem v lázních nebyla ![]()
@sofka34 to budes mit uz z pojistovny rozhodnuty zda na tri nebo na ctyri tydny, vetsinou se jezdi na tri tydny a pokud jsi po operaci tak na ctyri, ale ted mluvim jen o gynekologickych obtizich jak je to u ostatnich nevim
@Lila7 ahojky, píšeš, že jsi už ve Fr. byla, hotel jsem vybírala dle rad od holek, a to Adler - prý je tam většina procedur gynekologických. V kterém hotelu je prosím Tě ten aquapark?. Dívám se na Pawlik, ten už je dražší, to už bych asi nedala, takže mi Adler bude muset stačit ![]()
@sofka34 ten akvapark je prave v tom Pawliku a dobry je ze je to vse propojeny takze se nemusi chodit venkem ale muzes rovnou v zupanu a pantoflich
a to az do tech cisarskych lazni na procedury. Nevyhoda je ze je drazsi, to je fakt, ale zas se to vyplati to pohodli. Ja prave chtela jen do Pawliku a malem se mi to letos nepovedlo, vse bylo plny, ale pak se nastesti misto uvolnilo.
Holky, mně MUDr. řekla, že pojedu na tri týdny, ak asi jen po tech operacích posílají na dýl…
A @Lila7 je ve Františkách kino? Já to nějak nenašla… A kdybych sebou chtěla vzít kolo nebo koloběžku, tak funguje tam nějaká úschovna?
@T.martasek hele kino tam myslim je, ale na stopro to nevim, kazdopadne tam je divadlo a vsemozny kulturni akce skoro kazdy den neco nekde. V Pawliku je dokonce pujcovna kol a myslim ze tam bude i nejake misto na vlastni kola ale to ti nejspolehliveji reknou kdyz si zavolas pak primo do hotelu kde budes a nebo na tu infolinku, tam jsou taky moc ochotny. Jojo po operaci se davaji 4 tydny, jinak tri, ale u tech trech je tam vetsinou moznost prodlouzeni na ctyri, pokud by zrovna prisla MS nebo nemoc. Je to vzdy na domluve.
@Lila7 tééda, ty jsi mě teda teď nahlodala - jsem pohodlná že? Takže by mi Pawlik asi taky vyhovoval, jsem měla rovnou na manžela vybalit cenu za Pawlik a byl by klid
, no uvidíme jak to se mnou dopadne. - ale jak píšeš, Pawlik je asi už hodně plný, já chci fakt jet co nejdříve.
@sofka34 tak uvidis
zkus si tam zavolat oni jsou tam ochotny a reknou ti jaky maj kapacity, ja tam minuly rok byla maximalne spokojena
Jinak holky ktera pojedete do Frantiskovych lazni poprve a budete v nekterem z hotelu co spada pod LFL a. s., tak mam k dispozici dva slevove kupony na 1000,– tak kdyz budete nektera chtit a opravdu ho vyuzijete, tak mi napiste do zpravy a ja vam ho poslu.