Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
8.1.17 04:22

Ahoj holky, jedete nektera do Frantiskovek zacatkem unora? Ja jedu do Pawliku, tak pokud tam budete, rada se sejdu na pokec a tak :) Jiz jsem ve Frantiskach jednou byla a je to tam super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.1.17 12:07

@sofka34 No já jsem tam volala na dvakrát, daly mi tam ještě další dvě čísla, na která si zavolat. No a tam mi nabídla ten pokoj za 430 Kč, tuším… No a pak mi jedna známá odtud poradila, abych do hotelů napsala, že je to lepší, než jim volat, to prý nabízejí zbytečně drahé ubytování… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.1.17 12:09

@Lila7 já bych radši až v březnu, ale nemám ještě ani schválenou žádost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.1.17 12:13

@Lila7 ahojky, já mám termín 12. 2., ale ten jsem si domluvila sama, takže jestli mi to nestihne pojišťovna schválit, tak to padá, pak dám vědět, jak to vypadá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.1.17 19:27

@sofka34 ahoj, tak to je fajn, preju at to vyjde, to uz jsme tri v podobnem terminu :) A na jak dlouho bys jela? Ja na 4 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.1.17 19:30

@T.martasek ja minuly rok byla taky v breznu, to uz tam bylo krasne uz lezly krokusy a tak no super :) Ja uz mam vse schvaleno i termin na pevno, taky bych radeji v breznu, ale musela jsem to stihnout do tri mesicu od operace, jinak bych nemela narok. Ale zas si takto aspon uziju snehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.1.17 20:04

@Lila7 to nevím, na jak dlouho, to asi rozhodnou až v lázních na základě lékařských zpráv ne? Nevím, nikdy jsem v lázních nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.1.17 20:52

@sofka34 to budes mit uz z pojistovny rozhodnuty zda na tri nebo na ctyri tydny, vetsinou se jezdi na tri tydny a pokud jsi po operaci tak na ctyri, ale ted mluvim jen o gynekologickych obtizich jak je to u ostatnich nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.1.17 21:17

@Lila7 ahojky, píšeš, že jsi už ve Fr. byla, hotel jsem vybírala dle rad od holek, a to Adler - prý je tam většina procedur gynekologických. V kterém hotelu je prosím Tě ten aquapark?. Dívám se na Pawlik, ten už je dražší, to už bych asi nedala, takže mi Adler bude muset stačit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.1.17 21:35

@sofka34 ten akvapark je prave v tom Pawliku a dobry je ze je to vse propojeny takze se nemusi chodit venkem ale muzes rovnou v zupanu a pantoflich :) a to az do tech cisarskych lazni na procedury. Nevyhoda je ze je drazsi, to je fakt, ale zas se to vyplati to pohodli. Ja prave chtela jen do Pawliku a malem se mi to letos nepovedlo, vse bylo plny, ale pak se nastesti misto uvolnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.1.17 22:23

Holky, mně MUDr. řekla, že pojedu na tri týdny, ak asi jen po tech operacích posílají na dýl…
A @Lila7 je ve Františkách kino? Já to nějak nenašla… A kdybych sebou chtěla vzít kolo nebo koloběžku, tak funguje tam nějaká úschovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.1.17 22:44

@T.martasek hele kino tam myslim je, ale na stopro to nevim, kazdopadne tam je divadlo a vsemozny kulturni akce skoro kazdy den neco nekde. V Pawliku je dokonce pujcovna kol a myslim ze tam bude i nejake misto na vlastni kola ale to ti nejspolehliveji reknou kdyz si zavolas pak primo do hotelu kde budes a nebo na tu infolinku, tam jsou taky moc ochotny. Jojo po operaci se davaji 4 tydny, jinak tri, ale u tech trech je tam vetsinou moznost prodlouzeni na ctyri, pokud by zrovna prisla MS nebo nemoc. Je to vzdy na domluve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.1.17 17:38

@Lila7 tééda, ty jsi mě teda teď nahlodala - jsem pohodlná že? Takže by mi Pawlik asi taky vyhovoval, jsem měla rovnou na manžela vybalit cenu za Pawlik a byl by klid :), no uvidíme jak to se mnou dopadne. - ale jak píšeš, Pawlik je asi už hodně plný, já chci fakt jet co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.1.17 01:03

@sofka34 tak uvidis :) zkus si tam zavolat oni jsou tam ochotny a reknou ti jaky maj kapacity, ja tam minuly rok byla maximalne spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.1.17 01:06

Jinak holky ktera pojedete do Frantiskovych lazni poprve a budete v nekterem z hotelu co spada pod LFL a. s., tak mam k dispozici dva slevove kupony na 1000,– tak kdyz budete nektera chtit a opravdu ho vyuzijete, tak mi napiste do zpravy a ja vam ho poslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí