Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
26.1.17 11:50

@KLaudie723 https://www.emimino.cz/…ankovani/41/ Zkus se poptat tady. Ten doplatek bude nejmíň 8-9 tisíc. Podívej se přímo na stránky Františkovy Lázně a rozklikni si vybraný hotel a když si zadáš komplexní lázeňskou péči, tak si cenu zjistíš. Nebo jim napiš email s poptávkou a oni ti napíšou nebo zavolají, tak jsem to udělala já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.1.17 11:52

@T.martasek Tak jak ti to dopadlo? Jinak já jak jsem žádala o lázně, tak mi vše vypsal můj odborný doktor a dal k žádosti jen zprávu o mé léčbě, žádné extra výsledky jsem tam nedávala. Až pak jak mi schváli omylem ty jiné lázně kvůli špatně napsané indikaci, tak mi z vzp paní říkala, že potřebují razítko mé obvodní lékařky a že jim to mám naskenovat a poslat mejlem. Ptala jsem se, zdali chtějí ještě nějaké materiály k té žádosti a ona mi řekla, že ani ne, ale pokud mám nějakou lékařskou zprávu ( např. z operace, hormonální profil, endokrinologie apod.), tak to může revizákovi k tomu přidat. Schváleno hned druhý den. Myslím, že někteří revizáci si to ani nečtou, protože jestli jim chodí stovky žádosti na lázně denně, tak nato není ani čas. Ale kdo ví…držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
30.1.17 22:12

@holoubatko Ahojky, no jdu zítra na gyndu na vyšetření a pro novou žádost. Ještě se musím rozhodnout zda jít do té laparky nebo ne… :think:
Mně tu minulou žádost vypisovala taky moje doktorka, ale já tam chodím tak málo, že nevěděla, že mám děti a proto napsala špatně diagnózu. :mrgreen: A můj bývalý gynekolog si toho nevšiml :zed:
No tak zítra se dozvím víc akorát se to tak protahuje, že mam strach, že to do 40 nestihnu.. :roll:
Děkuji a zítra dám vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
31.1.17 08:25

@T.martasek Chuděro, musíš všechny (doktory, pak na pojištovně) uhánět, jinak se nedopídíš toho co chceš. Já měla v tomto trošku štěstí, že jsem čekala jen týden a když se nic nedělo, tak jsem zvedla telefon a řešila to a pak to šlo docela rychle. Mě taky zblbli indikaci a málem jsem nastoupila na duševní choroby na psychozu úplně někam jinam :-D Ještěže jsem si toho všimla sama :-D Teď už mám vyřízený nástup do lázní tuto neděli, ale zatím mi nepřišel uvítací dopis (že by pošta tak pomalá?), takže jestli nedojde do čtvrtka, tak budu volat do lázní, co se děje. Držím palečky, ať se ti to podaří co nejdříve vyřídit a schválí to to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.2.17 17:09

Františkovy lázně

Ahoj holky. Dnes jsem volala do Pawliku a nabídli mi buď ubytovaní s doplatkem 80Kč ve dvoulůžkovém pokoji s umyvadlem a sociálka na chodbě, nebo přímo v Pawliku a tam doplatek za den 430kč, což se mi zdá teda dost… gynekoložka mi nabídla Františkovy, Mariánky, Klimkovice, Darkov a Lednice(tu mám asi 5km, takže tu opravdu ne:) Poradíte mi, který si mám vybrat a nebo napíšete zkušenosti? Popř kde jste byly ubytované? Samozřejmě bych byla nejradši mít vše pod jednou střechou… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.2.17 17:18

Já jedu poprvé do Hotelu Pawlík je tam vyšší doplatek tak je vše pod jednou střechou a líbí se mi že je tam i Aquaforum od Po-Ne neomezeně Jinak zkušenosti nemám jedu poprvé od 12.3.2017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.17 09:22

Zkuste se zeptat přímo na telefonim čísle 359 604 504 od 8 do 20 hodin každý den. Případě Vám dají kontakt přímo na hotel, který Vám byl přidělen. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.17 17:47

Ahoj holky,
pred rokom som bola vo Frantiskovych Lazni a dostala som 2 poukazy na zlavu vo vyske 1000kč. Pri plateni pobytu alebo doplatku za pokoj vam bude z jeho ceny odcitana suma 1000kč. Tento rok sa tam nechystám, tak ak ma niekto zaujem rada mu poukaz poslu postou.

1.poukaz platnost do 31.3.2017
2.poukaz platnost do 10.5.2017

´´podminky pro uplatneni poukazu na slevu: nikdy jste nebyli hostem v lazenskem hotelu Imperial, Pawlik, Savoy, Belvedere, dr. Adler, Goethe a Metropol. Poukaz muze byt uplatnen vyhradne na slevu z ceny pobytu o minimalni delce 1 tydne. ´´

Prosim, ak budete mat zaujem napiste mi na mail: nikoleta. rohrichova@gmail.com

Vsetkym prajem nadherny pobyt vo Frantiskach, je tam super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.2.17 22:56

@kapyka Ahoj,rozhodně Frankovky doporučuji, já po nich šla na IVF a hned jsem otěhotněla, možná i přirozeně a to jsem byla po 3 potratech než jsem tam jela. Všechny co jsme tam byly jsme do roka otěhotněly a i ty beznadějné případy. Byla jsem v Adleru sama na pokoji a nemůžu si to vynachválit. Pořád na to v tomto období s holkama vzpomínáme. Bylo to úžasné, jela bych tam na týden znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
16.2.17 20:25

@Nikoleto nejde mi vam napsat na mail. Pisnete prosim vy zikova. p@email.cz mela bych zajem o kupon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
16.2.17 20:27

Holky prosim o radu. V pondeli jdu zadat poj. o lazne z duvodu neplodnosti. Vubec netusim jak to chodi. Budu klidne s nekym na pokoji, nechci nak moc doplacet. Hodite nake rady, dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.17 17:29

Ahoj holky, tak mi už podruhé lázně zamítli… Asi jsem jediná a ten revizní lékař je idiot. Takže musim do FL zavolat a rezervaci zrušit… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.17 19:21

Ahoj holky. jsem tady nová. chystám se do lázní začátkem dubna a moc bych chtěla poprosit, jestli některá nedarujete slevový poukaz na 1000kč. byla bych moc vděčná.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.17 12:41

Holky, nepojedete některá začátkem dubna do františkových lázní? pokud mi to schválí, tak jedu 9.4. žádost už mám podanou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.3.17 21:23

Dr.Adler

Holky byly jste v adleru? Da se tam pujcit zupan? Nebo jinak mi zabere půl kufru… jedu od 12.3. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí