Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2406
30.3.17 11:29

@Reaskiller Stačí když zajdes ke svému gynekologovi(nebo k lékaři, u ktereho se lecis),ten ti napise doporučení a s ním půjdeš ke svému praktickemu lékaři. Ten vypíše žádost a odešle ji na pojišťovnu. Take záleží, s čím se léčíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.3.17 12:19

@Ivuska88 Liecim sa s neplodnostou - momentalne som po laparoskopii a hysteroskopii.. rozrusili mi zrastene vajecniky a odsali dermoidnu cystu, skontrolovali vajcovod.. Tak snad to klapne :) uz par rokov sa snazime o mimi a zatial len par biochemickych a jedno mimomaternicove.. ale neviem ci budem mat narok..skor ma to tak zaujalo a vidim to ako istu moznost podporit plodnost :) Velmi pekne dakujem za info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
30.3.17 12:34

@Reaskiller a jak dlouho jsi po operaci? Já propásla termín, že po operaci je jede do lázní do 3 měsíců od ní. Pak lze pro neplodnost, ale to záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.3.17 12:36

@Marťuše V piatok som mala :) chcem to podat co najrychlejsie aby som to neprepasla lebo po mimomaternicovom sa mi to stalo a myslim, ze keby som sla vtedy tak sa vela veci zmeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.3.17 12:47

@Reaskiller pokud se léčíš s neplodnosti a ještě jsi po operaci, určitě budeš mít narok :-) Jen se musi pozadat do 3mesicu od operace. Snažíme se pět let, mam za sebou Ivf i kety a jen jednou jsem byla těhotná. V 6.tt se prestalo vyvijet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
30.3.17 12:57

@Ivuska88 Když je to s operací je nárok na 4 týdny, ale musí se to řešit v podstatě hned po operaci. Jelikož se musí do lázní nastoupit do 3 měsíců od operace a každý lékař ( gynekolog i obvodní ) chce čas na zprávu a pak ještě něco pojišťovna. Já tohle právě nevěděla a tak jsem gynekologovi to řekla až po 6-ti nedělí a ten ještě, že udělá stěry atd. Pak čekal na výsledky. Obvodní si dala 14 dní na napsání žádosti a… Nesla jsem to na pojišťovnu týden před koncem 3 měsíců a tak mi to revizní předělal na jinou indikaci a jedu jen na 3 týdny. A říkal, že to je škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.3.17 13:01

@Ivuska88 A co ine vysetrenia? :( to ma mrzi, ten boj za miminko je proste obcas dlhy, bolestivy ale stoji to za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.3.17 13:12

@Marťuše Nárok na 4.týdny máš jen tehdy, pokud v terminu máš menstruaci. Z gynekologickými problémy je to bez rozdílu na 3týdny. Dostala jsem v laznich menstruaci(cca 3dny).Tak jsem zasla za lekarkou a ta mi napsala zadost o prodloužení. Prý to není lehké žádat o prodloužení, když už jsi v lázních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.3.17 13:13

@Reaskiller Dodavala jsem zpravy z Ivf a laparo. Minuly rok, po laparoskopii, kdyz mi zjistili endometriozu, se to ve mě zlomilo a další pokus uz rok odkládam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
30.3.17 13:17

@Ivuska88 s indikací XI/3 je to na 4 týdny. Mám to z VZP, řešila jsem to v pátek ;) i s lázněmi. A jinak MS snad musí dostat hodně žen, to se mi nezdá. Já tedy nevím kdy jí dostanu, mám to jak se tělu chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.3.17 13:27

@Ivuska88 Achjoooo :( „najlepsie“ je ked doktor povie „Na endometriozu pomaha tehotenstvo“..Akokeby im nikto nepovedal, ze endometrioza sposobuje neplodnost..Tak ja to mam este zaujimave..volala som obvodacke..Ta mi povedala, ze to vypisuje gynekolog.. Volam gynekologicke..ta mi zase tvrdi, ze to vypisuje obvodacka :D toz..uvidime ci tam vobec pojdem :D si ma budu prehadzovat ako horuci zemiak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.3.17 13:33

@Reaskiller gynekolog mi napsal doporučení a s tim jsem.sla k obvodacce. Ta ho prilozila k zadosti o lázně a bylo to. Měla jsem to vyřízene rychle, ale hodne holek píše, ze s tím měly problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.3.17 13:35

@Marťuše nevím co je ta indikace :-( Byla jsem tam se třema holkama a jen jedna dostala ms. At se ti tam hlavně libi a odpocineš si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.3.17 13:41

@Ivuska88 Ja sa asi zblaznim.. :D neviem co kazdy blbne..ide o par papierov.. ja viem, ze nie som sama ktora ziada o kupele ale sakra prace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
30.3.17 17:07

@Ivuska88 to je právě indikace do 3 měsíců od zákroku. Je to kvůli strustum atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí