Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. já odjíždím 9.4. jedu vlakem přes celou republiku
ubytovaná budu ve vedlejší budově v hotelu Dr. Adler. bude tam některá? jedu tam poprvé, tak bych se ráda seznámila ![]()
Tou dobou j8 u6 tam 14 dn9 budu, tak6e kdz6 bude3 cht9t, tak se oyvi, budu tak0 ve vedlej39 budov2 v Adleru.
Na hotel Dr. Adler jsem četla hodně dobré recenze. ve vedlejších budovách, co patří pod hotel Adler je to i o něco levnější. špatné hodnocení jsem četla akorát na hotel Pawlik. ale těžko říct, já tam jedu také poprvé
Ahojky holky já jsem v Pawliku jsem spokojena akorát je tu hodně starších lidí hlavně německy mluvicích jinak je vše na dosah nemohu si stěžovat mám pokoj v B jednolůžkový a velice pěkný jsem spokojená.
![]()
V Pawliku stravování je švedské stoly vše dostatek až moc jídla. Procedury ti předepíše lékař řekneš co tě trápí a to ti předepíše. Já jsem onkologický pacient po operaci mi začali špatně fungovat nohy i to mi z ohlednily napsali procedury. Po týdnu jdeš na kontrolu a můžeš si změnit procedury, dle lékaře.
Ahoj, jedu do dr. Adler od 16.4 do 14.5. v listopadu jsem byla jesenius a bylo to uzasny. Jak strava, tak procedury skvely.
Ahojky
, mohu se zeptat na doplatek v hotelu Pawlík za jednolůžák? Jaké jsou procedury? ![]()
Za jednolužkový pokoj na B economy na tři týdny jsem platila kolem 12000,– procedury ja mám fajn jsem velice spokojená. Procedury ti určí lékař.
![]()
Ahoj
, všechny procedury jsou v hotelu Jesenius, nebo jsi docházela? ![]()
Jesenius je jen ubytko. Procedury jsou v cisarskych laznich a spadaji pod pawlik, kde je i jidko a to moc dobry ![]()
Jsou tam i mladší lidé, není problém se tam seznámit?
…nebo spíše jen důchodci? Jaké je tam jiné vyžití? ![]()
Jsou tu hlavně německy mluvicí lidé, jsem tu třemi holkama a jsme fajn parta. Vyžití je tu spoustu chodím do fitka na bazén, na procházky, byla jsem i na výlete v krušných horách německé strany a moc se mi líbil dostaneš františkovy listy ve kterých je program v neděli procedury nejsou a v sobotu je jedna dopoledne nebo žádná.
Me je 30 a spolubydlici bylo 31. Doufam, ze ted budu mit taky kliku na fajn holku. 18tka tam byla jen jedna, ale kolem 35 asi nejvic.. vyziti.. trosku omezene, ale urcite je kam zajit. A cheb je pripadne blizko
Jeee, tak to je super, že se tam člověk seznámí a není tam sám
Já pevně věřím, že mi lázně přiklepnou a že pojedu
Nevíš, prosím, jak je to, když bych přijela autem? Jestli tam má hotel své parkoviště a kolik se platí? Tak oni mi to, asi poví, když budu volat ohledně volného pokoje, viď? ![]()