Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
10.1.17 16:48

@Lila7 prosím Tě, jaký typ pokoje sis v tom Pawliku vybrala? A v jaké budově? Mrkla jsem na to, a ty ceny za 1lůžák jsou přes 10.000 Kč - nebo i 15.000, když tam příp. budu na 4 týdny, to se dozvím přeci až později že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.1.17 18:41

@sofka34 ja mam pokoj standard na budove B jako zadna lace to neni ale za to pohodli jsem si rekla ze to stoji zvlast ted v zime abych nemusela furt nekam prebihat po koupelich a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.1.17 12:18

Tak holky, právě mi přišel dopis, že mi lázně zamítli. Musím počkat do pondělí a zavolat MUDr., na důvod a jestli má smysl podávat odvolání… Ach jo, patek třináctého… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.1.17 16:12

@T.martasek tak to si děláš srandu, to je mazec, mě to dnes potvrdili, a říkala, všechno splňujete, i věk, tak mě napadá, to jako máme nárok do určitého věku? Řeším neplodnost, tak asi ano. No a nastupuji už 29. 1. volali mi, že se něco uvolnilo, takže za 14 dní fičím, poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.1.17 19:01

@sofka34 Ahojky, prosím tě, tobě vypisovali žádost na klinice? Pamatuješ si zprávy, co se tam přikládaly? Já totiž z kliniky nic neměla, jen co mi psal gynekolog, ale o IVF ani zmínka. A mělas tam i spermiogram? Já ne… Kamarádka mi právě psala, že mi tam nejspíš něco chybělo… Mně to tak štve… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.1.17 19:07

@sofka34 Jo a jinak je léčba pro neplodnost hrazena do 40 let, a to ja mám za tři měsíce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.1.17 19:48

@T.martasek to mě tak štve, důchodcům se proplácí lázně pořád a ženským, které dřou, chodí do práce, do toho řeší zdravotní problémy, tak budou vymýšlet a mít s tím problém, to mě fakt štve!!! Jelikož jsem na lázně hodně spěchala, tak jsem vše měla oběhané a schválené za týden. První byla zpráva od mého gynekologa, to bylo jen na dva řádky, prostě diagnoza, a přiložil pooperační zprávy - endometrioza, staré 4 roky, obvoďák vypsal ta povinná lejstra, kde vše sepsal, ty zprávy ani nepřiložil a taky jednou větou, že podstupuji IVF, již mě čeká 4., sama jsem to vezla na pojišťovnu, termín už měla zamluvený, tak jsem je pěkně dnes telefonicky popohnala, schválili, nafaxovali do lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.1.17 18:30

@sofka34 No právě, já nikdy moc nemarodila, imrvére v práci, odvádím zdravotní, nikdo mě neživí a jednou něco potřebuju a je problém??? :zed: Jakou máš pojišťovnu? Ty jsi na pojišťovnu volala a řešila to s nimi i po telefonu? Jsem unavená a naštvaná… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.1.17 20:54

@T.martasek fakt Tě chápu, proto jsem to tak napsala. Mám ministerstvo vnitra. Psala jsem jim k žádosti o lázně i svou žádost, jakož prosím o urychlené vyřízení, že už mám ten termín zamluvený atd. Pak jsem tam jen volala, zda si mé žádosti všimli a už se jí věnovali. Jakou máš pojišťovnu ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.1.17 18:12

Jo až takhle, tak já jim tam nic svého nepsala… Ach jo, no uvidím, jaký byl důvod k zamítnutí, to mi řekne zítra doktorka a co se bude dát dělat. Já mám českou průmyslovou poj. Tak mi drž na zítra odpoledne palce a já dám vědět, co jsem zjistila… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
15.1.17 19:09

@T.martasek to jsem fakt zvědavá, budu na Tebe myslet, hlavně se nenechej odbýt, zítra tady mrknu, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.1.17 21:11

@T.martasek ahojky, jak jsi dnes dopadla? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.1.17 22:09

@sofka34 ahojky, nijak od 13 do 17 jsem se snažila dovolat doktorce, buď to nebrala, nebo měla obsazeno nebo byla nedostupná. Od 14 do 15 jsem se snažila dovolat na pojišťovnu paní, která vyřizovala mou žádost. Marně, nikdo mi to nevzal… když mi to po 17 hod vzala sestra, tak mi řekla, že jim ta vrácená žádost od pojišťovny ještě nepřišla. Jsem naštvaná a otrávená… :zed: :zed: :zed: Tak zas to budu zkoušet zítra… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.1.17 21:43

Lázně

Ahojky Holky chystám se do lázní do Františkových i když je to pro mne daleko tak bych chtěla jet pokud mi to vše dobře dopadne tak bych chtěla v polovině 16.února 2017 pokud to vyjde. Jsem onkologický pacient a mam problémy s pravou nohou. Můžete mi poradit který hotel by byl nejlepší chtěla bych jednolůžkový pokoj. :mavam:

děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.1.17 21:47

pro Lili

Taky mě nadchly Hotel Pawlík mužete mi prosím napsat kolik Vás pobyt stál při jednolůžkovým pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí