Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
23.3.17 12:38

No a ty jedeš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.17 12:45

Pry je parkovny drahy.. ale ja mela vzdy odvoz, takze me cena nezajimala. Jinak primo v hotelech je skutecne vetsina cizinci, ale ve vedlejsich budovach, kde jsou ubytovany lidi od pojistovny jsou cesi. Jo a v jeseniu neni wifi. Jedu od 16.4. do 14.5. 15.3. mi to pojistovna priklepla a v pondeli jsem dostala prideleny termin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.3.17 13:10

Jestli to je tak, tak si také zařídím odvoz :lol: Počkej pojišťovna ti uděluje termín???Co máš za pojišťovnu? Já jsem slyšela, že musíš nastoupit do 3.měsíců od „přiklepnutí“a jaký termín a do jakého hotelu pojedeš, je čistě jen na tvém rozhodutí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.17 13:19

Muzes si tam zavolat, ale ja to ani jednou nestihla. A pac jsem jela po operaci a ted zase po operaci, tak jsem na neschopence a je mi jedno, kdy jedu. Ta co byla se mnou, volala do lazni, ze muze az o dva tydny pozdeji a v pohode ji termin posunuli. Mam ozp pojistovnu a v listopadu jsem mela jesenius na tri tydny a ted mam tri lilie u dr. Adler na 4 tydny. Pojistovna priklepne a lazne pak poslou termin a kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
24.3.17 08:57

Holky mám schválené komplexní lázně a jdu objednávat. Chci jet někdy květen max. do prvního týdne v červnu. Na telefonu mi nabízejí Luisu. Já mám hlavně požadavek jídlo v budově kde spím a na pokoji WC i sprchu.
Pawlik mi přijde dost velký moloz, sice mám ráda lidi, ale na druhou stranu i klid. Ale do totálně mrtvého hotelu se mi nechce. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.3.17 09:25

Jak jsem psala. Pres pojistovnu jsou ludi ubytovany v bocnich dvouhvezdach. Cili je treba se na socialku na pokojizeptat. V jeseniu, ktery spwda podpawlik byl na pokoji zachod. Sprcha za priplatek. Ted me cekaj tri ruze a ty spadaj pod dr. Adler a jsem zvedava zda se sprchou ci bez:-D zajimavy bylo, ze za cele tri tejdny jsem nikoho ve spolecnych sprchach nepotkala :-D jinak luisu bohuzel neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
24.3.17 12:23

@KLaudie723 ahojky, jaký je rozdíl mezi budovou A a B u Pawliku, děkuji? Asi vyberu ten, jelikož chce na poslední týden za mnou přijet chlap s malou a budou chodit do bazénu, koukám že by tam měl být i koutek pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.3.17 13:37

Ahojky B je o něco levnější a líbí se mi tady a je to nově s rekonstruované. V A je to blíž na procedury a na bazén. Mě se líbí víc v B. Pro děti je tam pěkný koutek malá se určitě vyřádí :) Pokud by jsi chtěla poukázku pokud jedeš poprvé mohu ti poslat. Poukázku mohu poslat lidem kteří jedou poprvé a jsou ubytování Pavlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
24.3.17 19:23

@KLaudie723 Dnes jsem si rezervovala Pawlika na B pro sebe na 14 dní a pak zároveň s chlapem a malou na další týden. Já na pojišťovnu s doplatkem a chlap si to platí celé i s procedurami. Hodně mne překvapilo, že malá to má celé zdarma i s jídlem a nárokem na lůžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.3.17 14:05

Ahoj holky, zdravím z FL.

@Marťuše ano, děti do 5 let jsou v lázních zdarma. Jsem tu teď s oběma. :) Přímá relax po porodu a náročném 1. roce mimča.

My jsme do zítra na dovče v hotelu Goethe. Úžasné. :) zavedli tu stravování jako raut. Ve společenské místnosti je hernička pro děti. A je tu i možnost kolárny. Nechápu, že to nemají na webu. Teď dodělávají novou přístavbu na mokré procedury. Otevřou ji snad od dubna. Měly by tam být i gyn. procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.3.17 14:06

@D…86 parkování stojí 60 Kč na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
26.3.17 19:57

Pokud budete mít zajem, měla bych dostat poukaz na 1000Kc.Kdyz nevezmou holky, rada vam je zaslu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.3.17 13:28

Ahoj holky, je tu nekdo aktualne v laznich?? Sem na radbuze a docela dost se nudim :-( tak bych se rada k nekomu pripichla a neco podnikla :-) :-) prijela sem vcera, takze sem ze vseho paf :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
28.3.17 00:16

@snazilka333 ahoj, klidne se pak ozvi, ja sem tu od vcera :) sem take na radbuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.3.17 11:25

Ahoj zienky :) chystam sa do Frantiskovych ale tentokrat ako pacient, nie ako navsteva :) moze mi niekto povedat cim zacat? Nikdy som si o kupele neziadala, takze toto je moja premiera :) Dakujem krasne a prajem pekny dnik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí