Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pry je parkovny drahy.. ale ja mela vzdy odvoz, takze me cena nezajimala. Jinak primo v hotelech je skutecne vetsina cizinci, ale ve vedlejsich budovach, kde jsou ubytovany lidi od pojistovny jsou cesi. Jo a v jeseniu neni wifi. Jedu od 16.4. do 14.5. 15.3. mi to pojistovna priklepla a v pondeli jsem dostala prideleny termin.
Jestli to je tak, tak si také zařídím odvoz
Počkej pojišťovna ti uděluje termín???Co máš za pojišťovnu? Já jsem slyšela, že musíš nastoupit do 3.měsíců od „přiklepnutí“a jaký termín a do jakého hotelu pojedeš, je čistě jen na tvém rozhodutí ![]()
Muzes si tam zavolat, ale ja to ani jednou nestihla. A pac jsem jela po operaci a ted zase po operaci, tak jsem na neschopence a je mi jedno, kdy jedu. Ta co byla se mnou, volala do lazni, ze muze az o dva tydny pozdeji a v pohode ji termin posunuli. Mam ozp pojistovnu a v listopadu jsem mela jesenius na tri tydny a ted mam tri lilie u dr. Adler na 4 tydny. Pojistovna priklepne a lazne pak poslou termin a kam.
Holky mám schválené komplexní lázně a jdu objednávat. Chci jet někdy květen max. do prvního týdne v červnu. Na telefonu mi nabízejí Luisu. Já mám hlavně požadavek jídlo v budově kde spím a na pokoji WC i sprchu.
Pawlik mi přijde dost velký moloz, sice mám ráda lidi, ale na druhou stranu i klid. Ale do totálně mrtvého hotelu se mi nechce. Poradíte?
Jak jsem psala. Pres pojistovnu jsou ludi ubytovany v bocnich dvouhvezdach. Cili je treba se na socialku na pokojizeptat. V jeseniu, ktery spwda podpawlik byl na pokoji zachod. Sprcha za priplatek. Ted me cekaj tri ruze a ty spadaj pod dr. Adler a jsem zvedava zda se sprchou ci bez:-D zajimavy bylo, ze za cele tri tejdny jsem nikoho ve spolecnych sprchach nepotkala
jinak luisu bohuzel neznam.
@KLaudie723 ahojky, jaký je rozdíl mezi budovou A a B u Pawliku, děkuji? Asi vyberu ten, jelikož chce na poslední týden za mnou přijet chlap s malou a budou chodit do bazénu, koukám že by tam měl být i koutek pro děti.
Ahojky B je o něco levnější a líbí se mi tady a je to nově s rekonstruované. V A je to blíž na procedury a na bazén. Mě se líbí víc v B. Pro děti je tam pěkný koutek malá se určitě vyřádí
Pokud by jsi chtěla poukázku pokud jedeš poprvé mohu ti poslat. Poukázku mohu poslat lidem kteří jedou poprvé a jsou ubytování Pavlíku.
@KLaudie723 Dnes jsem si rezervovala Pawlika na B pro sebe na 14 dní a pak zároveň s chlapem a malou na další týden. Já na pojišťovnu s doplatkem a chlap si to platí celé i s procedurami. Hodně mne překvapilo, že malá to má celé zdarma i s jídlem a nárokem na lůžko.
Ahoj holky, zdravím z FL.
@Marťuše ano, děti do 5 let jsou v lázních zdarma. Jsem tu teď s oběma.
Přímá relax po porodu a náročném 1. roce mimča.
My jsme do zítra na dovče v hotelu Goethe. Úžasné.
zavedli tu stravování jako raut. Ve společenské místnosti je hernička pro děti. A je tu i možnost kolárny. Nechápu, že to nemají na webu. Teď dodělávají novou přístavbu na mokré procedury. Otevřou ji snad od dubna. Měly by tam být i gyn. procedury.
Pokud budete mít zajem, měla bych dostat poukaz na 1000Kc.Kdyz nevezmou holky, rada vam je zaslu ![]()
Ahoj holky, je tu nekdo aktualne v laznich?? Sem na radbuze a docela dost se nudim
tak bych se rada k nekomu pripichla a neco podnikla
prijela sem vcera, takze sem ze vseho paf
![]()
@snazilka333 ahoj, klidne se pak ozvi, ja sem tu od vcera
sem take na radbuze
Ahoj zienky
chystam sa do Frantiskovych ale tentokrat ako pacient, nie ako navsteva
moze mi niekto povedat cim zacat? Nikdy som si o kupele neziadala, takze toto je moja premiera
Dakujem krasne a prajem pekny dnik ![]()