Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já když jsem chtěla pokoj rezervovat, chtěli po mě 3 tis zálohy. Tak to jsem je poslala do háje. Ale pokud máš už od pojišťovny papír, že Ti lázně schvalují, tak ti už musí tomísto držet.
@El99 ja sem aktualne v Radbuze bez doplatku. Sem v prizemi s wc a sprchou na chodbe a za cele 3tydny sem tam nikoho nepotkala!! Vse je krasne, ciste a vonave
jidlo a procedury jsou ve vedlejsi budove a to mas cca pul minutky. Ja sem max spokojena a domu se mi nechce!! Kazde ktera chce vypnout, procistit si hlavu a najit nove zname, jen doporucuji!!! Frantiskovy jsem i koupila mou nej kyticku ![]()
Musím souhlasit bebecinkou bylo to super ve Františkových Lázní ![]()
@El99 ja pokoj mela zamluveny tyden predem a nic sem neplatila, zadnou zalohu ani doplatek.
@KLaudie723 jj je to tu SUPER!!! 3tydny procedur, vyletu a vecernich posezeni
nebyl vecer aby jsme nekde nebyly. Navic ted uz je letni sezona, takze v barech hraje ziva hudba kazdy den. A hotelove bary zaviraji v 22h aby se nerusil nocni klid. Ale da se koupit hlaska vina a sedet u recepce! V nedeli jedu dom a uz ted se mi chce brecet
Ja jsem byla měsíc minulou neděli jsem jela domů. Pokud mi to výjde pojedu příští rok. Člověk si odpočine a nabere novou sílu do života. Taky mi ukápla slza měli jsme skvělou partu.
@bebecinka Jojo na Radbuzu jsem koukala na internetu, ale nějaká paní přes e-mail mi psala, ze Adler je něco jiného než Radbuza, je to taky jeho depandance, ale když si nápisu Adler tak jsou to Tři růže. Uvidím jak mi to vyjde
už se tam moc těším, hlavně na ten bazén ![]()
Holky jak máte procedury když je státní svátek? Ja chytnu oba květnové totiž.
Na Pawlíku byvají většinou koupele. Ale dělají i o svátcích. Dneska holky měly procedury normálně.
@bebecinka Tak už nevím jak to je. Ale když se kouknu na stránky, tak je tam Radbuza i Adler a ty Tři ruže ne. Tak to možná myslela takhle
A jak to máš s aquaforem? Taky neomezeně po-pá? ![]()
@lanwill já také chytnu oba svátky a při rezervaci mi bylo řečeno, že makají i ve svátek.