Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.5.17 14:27
@Mňačka píše:
Ahojky, tak já jedu s jednou holčinou od 28.5.též do Pawlíka, ale nějaké holky tam už jsou, podívej se na Modrého Koníka. :)

Děkuji Ti moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.5.17 14:38

Když budeš chtít můžeme si pak při našem příjezdu dát číslo a můžeme se tam sejít, můžeš nám držet místečka u stolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 14:40
@Mňačka píše:
Když budeš chtít můžeme si pak při našem příjezdu dát číslo a můžeme se tam sejít, můžeš nám držet místečka u stolu :lol:

@Mňačka

Klidně můžeme :) budu ráda, když tam nebudu celé 4 týdny sama :) ráda poznávám nové lidi.
A chceš teď moje číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.5.17 15:04

Jasně, klidně ho písni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 15:14

@Mňačka
Tady je moje číslo: +420777611148

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
11.5.17 17:23

@BarušPastrňák Ahojky, Určitě zde najdeš kamarádky na pokec a vínečko, tanečky. Máš ode mne zprávu. ;) Já jsem zde do 21.5. a jelikož to pravděpodobně dostanu budu zde o týden déle. Na UZ to vypadá před vypuknutím a to jsem s tím jela. No hormony a lázně dělají své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.5.17 19:53

Pepinkac
Ahoj holky, já jedu 2.7. do hotelu dr. Adler jede někdo také? A ještě se chci zeptat má z vás některá zájem o poukaz na slevu ve výši 1000kc. Na ubytování ve Fran. laznich..? Já tam byla před rokem a mám jeden navic😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.5.17 17:33

Ahoj holky, dnes mi doktorka z Gennetu po 4. neúspěšných pokusech navrhla lázně. Jela bych asi koncem srpna/začátkem září takže si poukaz na lázně nechám vypsat asi až v červnu (poukaz má platnost 3měsíce). Za jak dlouho od zavolání do lázní Vám dali termín nástupu? Je možná předběžná rezervačka bez poplatku? Léto bude určo už natřískaný. Ještě přemýšlím jestli Františkovky nebo Mariánky. Díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
12.5.17 22:19

@JarčaZ ahojky, rezervační poplatek chtějí většinou zaplatit do 14 dnů. Poukaz platí 3 nebo 6 měsíců dle diagnózy. Jinak jenom ve FL mají vaginální procedury. V ML léčí koupelemi a cvičením což je zde také. Včera holky do ML volali a ptali se :D Jinak prý září je zde ještě hodně lidí. Takže bych ten červen viděla jak ideální termín rezervace. Pokud pojedeš poprvé do FL mohu Ti nabídnout poukaz na slevu 1000,–. Dostane ho zde každá kdo je zde ubytován pro případné nové klientky. Písnu zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.5.17 12:07

A holky nástup do lázni je v Nedeli? Mají procedury i o víkendech?… Jestli by šel podniknout nejaky vylet. Kdyz by dorazila návštěva musi se ubytovat asi jinde že? Diky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
16.5.17 13:38

@JarčaZ ano v sobotu jsou procedury do 15 hod. Neděle volná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
16.5.17 13:40

Ahoj holky, je tu este niekto kto nastupuje 28.5.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.5.17 14:19

Ahoj, má některá z vás zkušenosti s hotelem Jesenius? Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
17.5.17 21:43

@El99 copak potřebuješ vědět? Jsem na Pawliku, ale chodíme na tanečky s holkami z Jesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.5.17 22:15

@Marťuše Jedu tam v červnu, tak jestli je to tam fajn)) a jak je to tam s bazénem, vím, že některý z hotelů byl propojený s jedním s bazénem. Ale nejsem si jistá, zda je to tenhle. Vím, že je 50% sleva do aquafora, ale chtěla bych vědět ten bazén. Děkuji předem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí