Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
19.7.17 12:27

@Rebu @homar uzijte si to. Koupání v Aquaforu je v létě úžasné. Kdyby jste potřebovali mám zase nové slevove kupóny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.7.17 14:04
@homar píše:
Ahoj @Rebu, já jedu až od 6.8. a taky do Pawliku, tak se tam pak určitě potkáme, ale věřím, že už tam do té doby nějakou společnost najdeš :pankac:.

Ahoj @homar a díky, budu se těšit! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
20.7.17 21:19

Ahoj holky, chtěla bych se vás na něco zeptat. Chtěla jsem napsat lázně a rovnou si zamluvila termín v Pawliku na 13.8. (z pracovních důvodů musím jet co nejdříve). Jenže gynekolog dělal obstukce a až teprve zítra jdu na pojišťovnu :-( Máte někdo zkušenost, kdy nejpozději musí dojít potvrzení od pojišťovny do lázní? Musím se do úterý rozhodnout, zda rezervaci zaplatit nebo zda jí zrušit, ach jo :-( Snažíme se už čtyři roky, mám za sebou 2× ET, 1× KET, několik IUI a jedno zamlklé těhu před rokem :( Díky za jakoukoli informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.17 22:21

Ahoj, ja sice nevím, jak je to s indikací pro schválení na pojišťovně, ale ja jsem tam podávala návrh koncem června, cca za 14 dnů mi ty papíry vraceli od revizního lékaře k doplnění razítka praktika a stejně mi to přišlo schválené už minulý pátek. V pondělí jsem volala do lázní a změnila si ubytování a termín (to už tam o mně věděli) a jedu uz v neděli. Takže zaručit ti to sice nemůžu, možná záleží i na pojišťovně a hlavně jsou teď dovolené, ale vyjít by ti to mohlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
21.7.17 08:21

@Rebu díky, psala jsem i do lázní, tak snad mi brzy odpoví. Razítka bych měla mít všechna v pořádku, tak mi snad nic vracet nebudou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
21.7.17 13:09

Ja měla schválení a zpět do týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
24.7.17 21:37

Holky díky za info, nakonec to schválili hned ten den, co jsem jim to donesla, to jsem čuměla teda :mrgreen: Takže 13.8. nástup do Pawlika. Nebudete tam někdo v tu dobu, abych měla parťačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.17 22:30

Ahoj, nemáte některá slevový poukaz do lázní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.7.17 17:11

@pampeliska.x ahoj mám nástup 27.8. taky do Pawlika budova B ;) tak můžem zajít na čaj/kafe, dát prochajdu po areálu, parcích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
27.7.17 23:48
@JarčaZ píše:
@pampeliska.x ahoj mám nástup 27.8. taky do Pawlika budova B ;) tak můžem zajít na čaj/kafe, dát prochajdu po areálu, parcích…

Určitě ráda, budu se těšit. Taky budu na budově B ;) Tak až nastoupis, můžeme se domluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.17 09:17

@lisuli ahojky, mam dva poukazy, jestli někdo chce, napište mi do soukromé zprávy kam zaslat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
31.7.17 19:12

Ahojte ja teprve budu resit termin atd. Ale chtela bych jet v pulce zari a asi do pawlika A je tu nekdo kdo taky pojede v tomto obdobi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.8.17 15:52

poukaz

Ahoj, 24.9. se chystám do Fr. lázní do Luisy, nemáte někdo navíc slevový poukaz? Musí se nahlásit při rezervaci nebo stačí po příjezdu do lázní? Děkuji:) ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.8.17 15:54

@Ewelin30 měla bys prosím ještě jeden poukaz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
2.8.17 15:56

@Gabcatkoo ja jedu 1.10. na pawlik :mavam: kdyby si chtela obcas spolecnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí