Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rebu @homar uzijte si to. Koupání v Aquaforu je v létě úžasné. Kdyby jste potřebovali mám zase nové slevove kupóny
Ahoj @homar a díky, budu se těšit! ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se vás na něco zeptat. Chtěla jsem napsat lázně a rovnou si zamluvila termín v Pawliku na 13.8. (z pracovních důvodů musím jet co nejdříve). Jenže gynekolog dělal obstukce a až teprve zítra jdu na pojišťovnu
Máte někdo zkušenost, kdy nejpozději musí dojít potvrzení od pojišťovny do lázní? Musím se do úterý rozhodnout, zda rezervaci zaplatit nebo zda jí zrušit, ach jo
Snažíme se už čtyři roky, mám za sebou 2× ET, 1× KET, několik IUI a jedno zamlklé těhu před rokem
Díky za jakoukoli informaci
Ahoj, ja sice nevím, jak je to s indikací pro schválení na pojišťovně, ale ja jsem tam podávala návrh koncem června, cca za 14 dnů mi ty papíry vraceli od revizního lékaře k doplnění razítka praktika a stejně mi to přišlo schválené už minulý pátek. V pondělí jsem volala do lázní a změnila si ubytování a termín (to už tam o mně věděli) a jedu uz v neděli. Takže zaručit ti to sice nemůžu, možná záleží i na pojišťovně a hlavně jsou teď dovolené, ale vyjít by ti to mohlo. ![]()
@Rebu díky, psala jsem i do lázní, tak snad mi brzy odpoví. Razítka bych měla mít všechna v pořádku, tak mi snad nic vracet nebudou ![]()
Holky díky za info, nakonec to schválili hned ten den, co jsem jim to donesla, to jsem čuměla teda
Takže 13.8. nástup do Pawlika. Nebudete tam někdo v tu dobu, abych měla parťačku?
@pampeliska.x ahoj mám nástup 27.8. taky do Pawlika budova B
tak můžem zajít na čaj/kafe, dát prochajdu po areálu, parcích…
@JarčaZ píše:
@pampeliska.x ahoj mám nástup 27.8. taky do Pawlika budova Btak můžem zajít na čaj/kafe, dát prochajdu po areálu, parcích…
Určitě ráda, budu se těšit. Taky budu na budově B
Tak až nastoupis, můžeme se domluvit ![]()
@lisuli ahojky, mam dva poukazy, jestli někdo chce, napište mi do soukromé zprávy kam zaslat… ![]()
Ahojte ja teprve budu resit termin atd. Ale chtela bych jet v pulce zari a asi do pawlika A je tu nekdo kdo taky pojede v tomto obdobi?
Ahoj, 24.9. se chystám do Fr. lázní do Luisy, nemáte někdo navíc slevový poukaz? Musí se nahlásit při rezervaci nebo stačí po příjezdu do lázní? Děkuji:)
![]()
@Gabcatkoo ja jedu 1.10. na pawlik
kdyby si chtela obcas spolecnost?