Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabcatkoo píše:
Ahoj, 24.9. se chystám do Fr. lázní do Luisy, nemáte někdo navíc slevový poukaz? Musí se nahlásit při rezervaci nebo stačí po příjezdu do lázní? Děkuji:)![]()
Ahoj, na poukazu je přímo napsáno, že se předkládá při přihlašování k pobytu, takže až při příjezdu ![]()
Holky jak je to s návštěvama na pokoji? Hlídaj to nějak nebo kontrolujou? Na jeden víkend dorazí manžel, ale ubytovanej bude jinde
Holky využili jste hodně župan???…jestli balit sebou nebo ne. A kdyby si tam člověk chtěl udělat svůj bylinkový čaj je tam možnost?
@JarčaZ ahoj, záleží, kde budeš bydlet. Já třeba župan využívám každý den, protože bydlím v Pawliku a do aquafora chodím hotelem, takže vezmu na sebe jen plavky a župan a jdu. Dá se tu v županu jít i na procedury do císařských lázní. Župan se tu fasuje na pokoji, takže si svůj vozit nemusíš. Jak je to jinde nevím ![]()
Ahoj, chystám se do Františkových lázní 22.10.2017 do hotelu Luisa, o slevový poukaz bych určitě měla zájem, moje adresa je ***** Díky moc
edit admin - odstraněna kontaktní adresa
@pampeliska.x muzu se zeptat ty cisarske lazne jsou taky propojene? Jedu do pawlika A tak me zajima jak moc budu muset z procedur po venku? Diky
@mzat píše:
@pampeliska.x muzu se zeptat ty cisarske lazne jsou taky propojene? Jedu do pawlika A tak me zajima jak moc budu muset z procedur po venku? Diky
Ahoj, jj, vše je propojené. Aquaforum normálně přes hotel a do císařských lázní pak takovou dlouhou podzemní chodbou. Když je venku hnusně nebo zima, je to k nezaplacení
Jo a vaří tu úplně luxusně, máš se na co těšit
Kdybys chtěla poukaz na slevu 1000,– tak mám ![]()
@pampeliska.x uz mam zajisteny dekuju i za ty informace. Verim ze si to uziju.
@pampeliska.x Budu v Pawliku ale v budově B, asi si písnu do hotelu jestli mají k dispozici též
díky za info