Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mafuli ještě jsem zapomněla uvést, že jsme použili lubrikační gel na podporu otěhotnění CONCEIVE PLUS, který jsem dostalal od ségry. A manželovi jsem během dovolené taky dávala tablety BASEN, hořčík, SELZINK a kapičky KING KONG + oba OMEGA 3 kyseliny. K pročištění organismu jde použít i koloidní stříbro a zjistila jsem, že je dobré na více věcí. ![]()
@JarčaZ a muzu se zeptat jaky vam byl zjisten problem? Proc se nedarilo?
Endometrióza + měla jsem jeden vejcovod zúžený (na to asi pomohla Mojžíšovka) a tím že jsme spolu s manželem přes 10let tak vzájemné obranné reakce organismu (zjištěno na IMUNII v Praze). Myslím, že i to překyselení organismu hrálo velkou roli, protože to se vajíčkům a embrijkám pak nemůže dařit vyvíjet. Po vyšetření embrií při posledním pokusu, nám zjistili, že jsou patologická a nevyvíjela by se
. Tak jsem to zkoušela jinou cestou
a vyplatilo se
Ahoj holky, mám k dispozici několik slevových poukazů na první pobyt, kdo by měl zájem, pisněte mi na mail: m. kalocova@seznam.cz, ráda věnuji.
Hezký den.
Markéta
@Sanovecka kde budes bydlet? Ja v Jeseniusu…chtela jsem neco lepsiho ale v tomhle terminu uz nic nebylo ???? no nevadi hlavne ze mi terminek vysel suprove ????
@Sanovecka a ja pojedes? Ja porad premejslim ale asik Pendolinem ![]()
Budu na Luise a jedu Pendolinem z Pardubic
je to myslím nejpohodlnější než 100 x přestupovat ![]()
@Sanovecka @mafuli holky ja se pripojim ale az 1.10. tak doufam, ze mi poradite a reknete co a jak ![]()
Super to uz jsme tri ☺moc rada tam budu mit s kym jit na prochajdu a pokec ☺ kolik vam je holky? Me 36 ☺