Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky probíhá tam asi i cvičení dle mojžíšové že? Je to ve skupině??? A ještě se zeptám jak jste se oblékali na večeře? Jestli přibalit i nějaké šaty. Díky za info ![]()
@pampeliska.x Ahoj jsem zkoukla docela fajn video na hotel Pawlik: https://www.youtube.com/watch?…
takže mezi budovama je taky spojovací tunel, to je super
zeptám se budowa B teda asi nemá svojí recepci?…abych věděla až v neděli přijedu. Ale vchod svůj má Béčko asi taky ne?
Krom snídaně, oběda a večeře jsou tam také nějaké svačinky?
Děkuju moc za info, za týden se můžem sejít ![]()
@JarčaZ já jsem taky na budově B. Budovy jsou propojené prosklenou chodbou. Recepce je jen jedna hlavní a chodíme přes ní všichni, jestli je tu další vchod jsem zatím nezkoumala. Hlavní vchod ani recepci určitě nemineš, vede k ní červený koberec
Svačinky tu žádné nejsou, ale zatím mi po týdnu ani nechybí. Klidně dej vědět, až tu budeš ![]()
@pampeliska.x Chodíš na mojžíšovku? Je to individuální cvíčo nebo ve skupině?
A taneční večery jsou asi spíš pro důchodce že? VIZ PROGRAM: http://www.franzensbad.cz/…urni-prehled
Ahoj
pred cca trema tydnama jsem si podavala na pojistovnu zadost o Frantiskovi lazne z duvodu neplodnosti. Coalal jsem tam minulej tyden a pry to mam schvalene. Za jak cca dlouho se mi ozvou z lazni? A terminy byvaj cca za jak dlouho? A jeste poradte kde se ubytovat? Podminku mam teda zachod sprcha na pokoji ale nejsem milionar ???? dekuju ![]()
@mafuli
ahoj ja jedu od 1.10. Doporucuju ti zavolat si tam a domluvit si pobyt sama nebo se muze stat ze pojedes az v prosinci.
@mzat Jejda az tak? A kam tam presne mam volat? Diky za rady
@mafuli koukni na jejich veb. Je tam klientska linka, na ni ti daji kontakt kam zavolat. Nebo si tam primo vyber hotel kam chces jet a zavolej si na hotel.
Ahoj, mám slevovy poukaz do hotelu Goethe. Píšou, že se musí nahlásit při rezervaci. Tak kdo by jel tam, ozvěte se.
@JarčaZ píše:
@pampeliska.x Chodíš na mojžíšovku? Je to individuální cvíčo nebo ve skupině?A taneční večery jsou asi spíš pro důchodce že? VIZ PROGRAM: http://www.franzensbad.cz/…urni-prehled
Cvičení jsem měla zatím jen dvakrát a z toho Mojžíšovou jen jednou, podruhé to bylo spíše takové lehké posilování. Další cvičení je až zítra. Cvičí se ve skupině, ale bylo nás tak šest.
Taneční večer tu byl jen jeden. Ono tu moc mladých není a my jsme se nezůčastnili, takže vlastně nevím, ale pokud budeš mít s kým tancovat, můžeš taky ![]()
Ty taneční večery jsou spíše pro starší. Mladší chodí do Gruzie nebo Royalu
@El99 Ahoj
a jaké je to v Jeseniu? mam nastoupit 17.9. jake o tam je? Ja chtěla do Adleru bo Belvederu a nebo do Goethe ale pry maj az do pulky rijna plno
dekuji za info
Jesenisus je spíš ubytovna ale nemůžu posoudit budete chodit na procedury do Pawliku
Ahoj, posílala jsem zprávu, ale asi došla jako soukromá. Ani to moc neovládam tyhle stránky, na pc se snažím moc času netrávit. Ptala jsem se na slevový poukaz do hotelu Luisa. Vůbec nevím, jak si poukazy posíláte, jestli mailem nebo poštou.
Do lázní jedu v říjnu, nakonec možná už začátkem, protože se mnou pojede moje mamka, která se léčí s revmatoidní artritidou. Jsem ráda, protože jednolůžkový pokoj měli volný až konce října a to se mi vzhledem k plánovanému IVF už moc nehodilo. Takže bych nakonec byla ráda za 2 poukazy do hotelu Luisa. Díky