Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
12.9.17 22:47

Teď jsem narazila na tuhle větu: Požádejte svého praktického lékaře, aby vystavil návrh na vaši lázeňskou péči do společnosti Lázně Františkovy Lázně a. s., Františkovy Lázně AQUAFORUM a. s. nebo Františkovy Lázně IMPERIAL a. s. Moc tomu nerozumím. Do které společnosti jste si to nechali vystavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.9.17 07:41

Ahoj holky, omlouvám se, že Vám lezu do diskuze. Ale pokud by měl někdo zájem o slevový poukaz na 1000,– Kč do Františkových Lázní, tak mám k dispozici 2. Lze uplatnit pouze, když tam jedete poprvé, odečtou vám slevu na pobyt. Hezký den přeju. Šárka
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
13.9.17 08:40

@lulu79 rekla bych Františkovy Lázně a. s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.9.17 09:31

@lulu79 Nech si napsat jen Frantiskovy lazne, zybtek neres, to uz si vyresi pojistovna. Doplatky vc. kontaktu najdes tady***

Ja si hotel nevybrala, brala jsem prvni, co bylo, a doplacim neco pres 5tis za tri tydny. edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.9.17 09:32

@mzat děkuji. Teď jsem volala na pojišťovnu a zřejmě to je tak, že do toho návrhu napíšou všechny tři společnosti, aby se zvýšila šance na umístění. A taky mi doporučili rezervovat pobyt už předem, jak mi tu někdo radil. Tak tam dnes zkusím zavolat a snad budou něco v dohledné době mít. Jak je vidět, lázně teď frčí:-) Ty jedeš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.9.17 09:45

@Mahaena udělám to přesně tak:-) Děkuji moc za ten odkaz. Uvidím, co mi nabídnou, asi taky vezmu první, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
13.9.17 11:11

@lulu79 ja ti to radila ;). Jedu 1.10. Chtela sem na pawlika protoze po laznich chceme dalsi pokus ivf a drivejsi termin bohuzel nebyl. Pawlik proto, ze uz neni uplne idealni pocasi a tenhle je jediny propojeny s procedurama, nechci onemocnet. Desilo me ze nahrata z procedur budu behat po venku. Kamoska to tak mela a jediny co nasledovaĺo byla mesicni lecba atb. Tomu bych se fakt rada vyhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.9.17 11:36

@mzat nestras, spoleham na to, ze konecne prijde babi leto :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.9.17 12:03

@mzat no vidíš, já si nebyla jistá, kdo to byl :) Já právě chci po lázních taky další pokus ivf, ale pro mě to bude kvůli věku už poslední na pojišťovnu, takže nemůžu moc čekat… :,( Ale jinak ti naprosto rozumím. Taky bych nerada onemocněla. Při prvním ivf jsem byla nastydlá a při druhém jsem byla po léčbě antibiotiky. Těžko říct, jestli to na to mělo vliv, že to nedopadlo, ale příště bych taky byla ráda už zdravá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
13.9.17 14:42

@Mahaena vzhledem k tomu ze uz ted tam je kolem 10 stupnu tak neocekavam nic lepsiho.

@lulu79 ja bych rekla ze atb to neovlivnuji ja pred poslednim pokusem dobrala a byl uspesny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.9.17 15:04

Tak jsem byla dnes u obvoďačky a jsem z toho nějaká zmatená. Na gyndě mi řekli, že lázně píše obvoďák, obvoďačka mi zase řekla, že ona s tím nemá nic společného a že to měli napsat v CAR, tak už fakt nevím. Nicméně mi to napíše, ale prý na to stejně budu potřebovat ještě razítko od gynekologa… Takže bůhví, kdy se s tím dostanu na pojišťovnu… Měly jste to taky tak?

Jinak teplo tam asi moc nebude. Je tam prý obecně tak o 5 stupňů míň než v Praze… Ale tak do října je daleko, třeba počasí ještě překvapí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
13.9.17 15:13

@lulu79 pise to obvodak na doporuceni od gynd. ten by ti mel dat komplexni zpravu s razitkem. Na poukazy pro pojistovnu da razitko obvodak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.9.17 15:22

@mzat no tak to jsem zvědavá, co mi vystaví… Taky mi tvrdila, že tam musí napsat dvoje lázně, že to pojišťovna vyžaduje… No, uvidím zítra… Každopádně děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
14.9.17 14:16

Ahoj holky, tak mám vypsaný návrh od obvoďáka, ale je tam i kolonka pro razítko a podpis doporučujícího lékaře. Tak snad mi to podepíšou v Gennetu, jdu tam příští týden. A předrezervovala jsem si Pawlik, od 22.10. To se tam asi mineme s vámi, co jedete v říjnu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
14.9.17 16:08

@lulu79 je to me budes stridat. Ja odjizdim 22.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí