Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.9.17 18:59

Pawlik

Ahoj, jede někdo 19.11. do Pawliku? Jedu tam poprvý a mám z toho trochu strach. Nevíte zda se musí hodně docházet na všechny ty procedury? Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.9.17 22:48

@Paavlinkaa1 ahoj, já bych řekla, že když to máš na pojišťovnu, tak musíš docházet na všechno, ale myslím, že není čeho se bát. Co jsem tak slyšela, tak si to holky chválí. Já jedu 22.10. a už se celkem teším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
28.9.17 23:12

Holky, já vám tak závidím :oops: :oops: Věřte mi, bude se vám líbit. Držím palce, ať lázně pomůžou jako mě. Tři týdny po návratu dorazila poslední MS. Povedlo se nám to PŘIROZENĚ a po 3,5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.17 08:23

A nevíte zda jsou všechny procedury na hotelu nebo se někam dochází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.9.17 08:26

@Paavlinkaa1 melo by to byt propojene chodbou vsechno, proto jedu na pawlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
29.9.17 08:44

@mzat Ty už vlastně odjíždíš někdy teď, že? Tak ať se ti tam líbí a dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
29.9.17 10:39

Z Pawliku jsou propojeny jak Císařské lázně, tak Aqaforum. Doporučuji na procedury chodit o 10minut dřív. Myslím, že je to i v papírech. Jinak jsou lázeňské sestry nepříjemné a nemusí vás vzít. Je na to třeba myslet hlavně na začátku, než si zvyknete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
29.9.17 11:02

Holky, kde se vám ozvali z lázní ohledně nástupu? Mně přišlo vyjádření z pojišťovny 20.9. (schválili to asi v rekordním čase běhěm 4 dní:-)) a v ten samý den mi přišla zálohová faktura z lázní, kdy jsem si pro jistotu předem rezervovala pokoj v Pawliku, abych pak nemusela čekat měsíce. Zaplatila jsem to a rezervaci mám od 22.10. Z lázní se pak už ale nikdo neozval. Zkoušela jsem tam několikrát volat, ale neberou to tam. Jde mi o to, jestli se ještě ode mě vyžaduje nějaká aktivita nebo jestli už mám jen čekat, až mě předvolají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
1.10.17 14:31
@lulu79 píše:
Holky, kde se vám ozvali z lázní ohledně nástupu? Mně přišlo vyjádření z pojišťovny 20.9. (schválili to asi v rekordním čase běhěm 4 dní:-)) a v ten samý den mi přišla zálohová faktura z lázní, kdy jsem si pro jistotu předem rezervovala pokoj v Pawliku, abych pak nemusela čekat měsíce. Zaplatila jsem to a rezervaci mám od 22.10. Z lázní se pak už ale nikdo neozval. Zkoušela jsem tam několikrát volat, ale neberou to tam. Jde mi o to, jestli se ještě ode mě vyžaduje nějaká aktivita nebo jestli už mám jen čekat, až mě předvolají…

Ahoj, zaplať zálohovku a pak už si jen počkej na zvací papíry, určitě přijdou, času je ještě dost. Důležité je, že máš schváleno, víc už tě trápit nemusí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
1.10.17 14:34
@Paavlinkaa1 píše:
Ahoj, jede někdo 19.11. do Pawliku? Jedu tam poprvý a mám z toho trochu strach. Nevíte zda se musí hodně docházet na všechny ty procedury? Pavla

Na procedury choď určitě na všechny. Pokud to dostaneš, tak ti sestry zruší ty gynekologické a na ostatní chodíš dál, takže určitě pokud to tam čekáš, tak sebou koupací tampony (ty jsou do uhličitích koupelí). Je to všechno suchou nohou, kromě plynových lázní, což je paráda, když je venku hnusně. Na některé procedury se dá jít i dřív, abys třeba měla volné odpoledne. I sestřičky jsou rády, když mají odpoledne volnější. Určitě to jde u šlapacích bazénků, uhličité koupele nebo třeba u parafínu :-) My to využívaly celkem často, abysme měly procedury brzy za sebou a měly čas na jiné věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
1.10.17 14:36
@Mahaena píše:
@pampeliska.x Uzasne, dekuji :)

Ještě jedna věc - pokud čekáš, že to tam dostaneš, tak určitě sebou koupací (napuštěné) tampony, protože je budeš potřebovat do uhličíté koupele, kterou ti nezruší. Pokud to tam dostaneš, zruší ti gynekologické procedury a zažádají u pojišťovny o prodloužení o týden, abys to dochodila. Pokud by ti to doktorka sama nenabídla, řekni si o to, pokud budeš chtít a oni ti to prodlouží. Pojišťovny s tím většinou problém nedělají ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.10.17 09:49
@pampeliska.x píše:
Ahoj, zaplať zálohovku a pak už si jen počkej na zvací papíry, určitě přijdou, času je ještě dost. Důležité je, že máš schváleno, víc už tě trápit nemusí ;-)

ahoj, zálohovku jsem zaplatila hned ten den, tak teď tedy budu vyčkávat :). Ještě jeden dotaz, ty koupací tampóny se prodávají normálně v drogérii nebo v lékárně? Já jsem vůbec nevěděla, že existují speciální tampóny na koupání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
2.10.17 10:58
@lulu79 píše:
ahoj, zálohovku jsem zaplatila hned ten den, tak teď tedy budu vyčkávat :). Ještě jeden dotaz, ty koupací tampóny se prodávají normálně v drogérii nebo v lékárně? Já jsem vůbec nevěděla, že existují speciální tampóny na koupání…

No oni jsou napuštěné něčím, aby se ta voda nedostala dovnitř. Používají se normálně hlavně v těhotenství nebo pokud máš problémy se záněty tak i do bazénů, rybníka atd. V lékárně je budou mít určitě, ale měly by se dát sehnat i v drogerii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
3.10.17 18:01

Tampony jsou normálně ke koupi v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.10.17 19:32

@pampeliska.x uuuh, tak to jsi mě teda moc nepotěšila. O týden dýl tu zůstat nemůžu. Že mi zruší procedury, s tím jsem počítala, ale že by mi to prodlužovali… no nic, už jsem tady, tak to nějak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí