Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulu79 zupan tu je a neschopenku ti urcite vystavi, ale ja uz ji mela takze sem jen prevadela.
Zdravím, do Františkových mám nastoupit 22. 10. Nemáte náhodou některá poukaz na 1000,–? Moc by mi to pomohlo. Děkuji za info.
@mzat Tak snad jo. K tomu lékaři tam se chodí hned první den?
@HMarta ahoj, kde budeš ubytovaná? Já taky nastupuju 22.10.
@Janička 1211 bohužel transfer potřebovat budu…nemám vejcovody ale snad už se to konečně uchytí. Hodně si od lázní slibuji ![]()
Dnes jsem už volala do Pawlíka…dala jsem si reserve za 14 dní a když to pojišťovna nestihne tak pojedu později nebo kldině jinam. Už se fakt těším tak doufám že to vyjde.
@lulu79 taky budu na Pawlíku od 29.10 pokud to teda všechno klapne…můžem dát kávu ![]()
Holky, taky se ráda na nějaké to kafíčko připojím. Bojím se, aby lázně nebyly jen plné důchodců. Asi hodně záleží na partě, která se sejde
Může to být super pobyt, který rychle uteče, ale taky nudná hrůza. Uvidíme. Ještě někdo frčí koncem října?
@HMarta jj naprosto souhlasím…čím víc nás bude tím líp si to užijeme. Každá z nás si to zaslouží aby si to užila
Podle mě tam bude hodně starých němců…ty k nám dost často jezdí.
Nemáte některá informace, jestli se tam dá někde parkovat zdarma? Asi budu muset jet autem, spojení od nás je hrůza a alespoň můžeme vyrážet na výlety. Nechce se mi platit za parkování u hotelu.
@HMarta to taky nevím ale koukala jsem teď na Pawlík a je tu parkoviště hvězdička takže se to platí…asi záleží v jakém hotelu budeš. Bych tam zavolala a řeknou ti. Jj výlety by byly fajn ![]()