Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bublina1414 původně jsem chtěla na Adler, ale přidělili mi Jesenius. Nebylo to tam vůbec špatný. A doplácela jsem necelý 3000,– Je pravda, že jsme museli všude docházet, ale aspoň to utíkalo. Přáli jsme si na pokoji. Žehličku nám půjčila pokojská.
Jinak vložky jsem si teda vezla, ale na hlavní třídě je drogerie Teta, takže tam koupíš vše potřebné. A taky spousta vietnamců.
Jinak určitě si vezmi pantofle nebo žabky k bazénu. Táhla jsem s sebou i osušku a dva ručníky, ale zbytečně. Vymění to kdy budeš chtít. Na těch levnějších hotelích není fén. Na ostatních a si za příplatek, na Pawliku mám dojem, že zdarma. Boty na cvičení nepotřebuješ, všechno je v ponožkách.
Na všech procedurách musíš být o 10 minut dřív, jinak tě nemusí vzít, když přijdeš na čas, který je v papírech. Jr na to třeba myslet. Jinak když přijdeš třeba o hodinu dřív a budou mít volno, rády tě vezmou.
Nějak mě teď víc nenapadá. Ale určitě se ptej, co tě zajímá.
@mzat každý mi teda říkal že na to právo mám…ale přece jen mám strach protože 2300 kč je docela dost peněz ![]()
@Janička 1211 Děkuji moc. Myslela jsem jestli tam je nějaké prádelna…
super info o teniskách..alepoň je nebudu tahat s sebou a ani ručníky který jsem měla v plánu:) A je lepší si vzít jednodílné plavky nebo dvojdílné? Myslím třeba jako kvůli procedůrám…např nějaký ty tampóny nebo co to je. Nechci tam být úplně nahatá ![]()
@Bublina1414 no na procedury ti asi plavky nedovolí. A hlavně od toho bahna by to asi šlo blbě vyprat. Takže plavky pouze do bazénu. Jinak jsem slyšela, že na Pawliku perou prádlo, ale za velký poplatek. Nikdo si prát nenechával, ani holky z Pawliku.
@Janička 1211 takže jsi na těch procedůrách úplně nahá? Ale nějaký ručník ti dají ne? Asi se blbě ptám ale nikdy jsme v lázních na takových věcech nebyla tak si to nějak nedovedu představit ![]()
Jj to jsem si myslela že když někde budou prát tak to bude mega drahý. Takže prášek s sebou ![]()
@Bublina1414 na irigacích je to stejný jako na gyndě, jen tam sedíš nebo spíš pololežíš 20 minut. Máš tričko. Na tamponu máš přes sebe prostěradlo, a při zábalu jsi v prostěradle a řece. Stejně tak na odpočívárnách po těchto procedurách. Uhličité koupele jsi taky nahá. Asi by ti to sežralo plavky
po mě chtěli, abych si sundavala hodinky, a to jsou titanový a vodotěsný.
@Janička 1211
tak teď už vím že budu mít pocit že mám všude věčně roztažený nohy
s těma hodinkama to je teda síla. Jsem z toho trochu nervózní protože nevím přesně do čeho jdu takže jsem ráda za každou informaci…děkuji
ale věřím že vědí co dělají a doufám že mi ty lázně pomůžou a taky se dočkám mimi.
@Bublina1414 tak to je asi každá z nás. Taky jsem byla, ale teď bych se tam klidně vrátila.
Vypočítej si, jak ti vychází MS, aby sis došla ke své dr pro něco na oddálení a nebo jestli si necháš prodloužit pobyt… Lázeňský dr taky napíše, ale ze to vypsání zaplatíš 140,– plus doplatek za léky.
@Janička 1211 jj to je dobrý nápad, akorát jsem po IVF bez transferu kvůli OHHS takže předpokládám že to budu mít trochu rozházený ale ve středu jdu na gyndu tak se na to zeptám. Díky za radu.
@Bublina1414 ahoj, jak píše mzat, platí se záloha 2300. POkud by se náhodou stalo, že by ti to neschválili, záloha se nevrací, ale můžeš si ji vybrat formou jiného pobytu, třeba víkendového apod. Měla jsem stejné obavy, tak jsem se na to ptala přímo v lázních a tohle mi řekli. Jinak mně to doporučili přímo v pojišťovně, ať si něco rezervuji předem, abych měla jistotu, že stihnu odjet během těch 3 měsíců, kdy platí poukaz. Pojišťovna to schválila asi do 3 dnů od podání žádosti, jde to fakt rychle.
@Bublina1414 není za co. Treba už transfer potrebovat nebudeš, jako my…
@Bublina1414 mam poukaz na 1000 slevu kdyby si chtela posli adresu do soukrome zpravy a poslu ti to postou jak dojedu domu.
@mzat Prosím tě, v čem chodíš na ty procedury, když je vše v hotelu? V županu?
@lulu79 ja teda v zupanu chodim jen do bazenu a na slatinou koupel. Jinak normalka ryfle tricko na cviko leginy.
A župan sis přivezla nebo byl v pokoji? Mně se moc nechce tahat, mám jen takový obří… Prosím tě a jak je to s neschopenkou, tu ti vystavili až tam? Díky a užij si poslední týden, v neděli te přijedu vystridat ![]()