Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V pozvánce je do 13.00 ☺, alespoň nemusím tak brzo vstávat!
Tak to je super…pojedu asi vlakem tak abych nemusela vyrážet v 5 ráno ![]()
@HMarta @Bublina1414 Kafe dám moc rada, klidně i nějaký výlet. Když nás tam bude víc, bude to veselejší
Odkud jedete?
@lulu79 tak paráda. Teď už se musím jen modlit aby mi to klaplo
Jedu z Prahy.
@Bublina1414 Určitě to klapne. Kdy jsi davala žádost? Držím palce. Já taky jedu z Prahy, ale ty vlastně jedeš o týden později, že? Jinak jsme tě mohli vzít, přítel mě poveze autem
@lulu79 žádost jsem dala ve čtvrtek. Jj jedu o týden později. Nevím jestli dostane manžel volno v práci, pokud jo odveze mě autem. Koukala jsem na pendolino a jede blbě že bych nestihla nástup do 13 hod. Musela bych normálním vlakem s přestupem. To nezvládnu s kuframa.
![]()
@Bublina1414 Tak to ti prijde vyjadreni v tydnu. Ja to davala v pondělí a ve ctvrtek mi to přišlo. No, s těmi kufry je to vlakem blbý, bude to hrozně moc věcí… Myslím, že do jednoho zavazadla se nevejdu…
@lulu79 zitra zavolám na pojišťovnu a zjistím já to vypadá. Já se do jednoho kufru nevejdu určitě
Psala jsem na hotel z mohu dorazit později tak čekám na odpověď ![]()
@Bublina1414 To by snad neměl být problém, v papírech stojí, že pokoj je k dispozici od 13h. Akorát nestihneš oběd. Klidně na pojišťovně řekni, že už máš rezervaci, aby to popohnali. Já jim to psala k tý žádosti. No, já začnu v tydnu balit, tak jsem zvedava ![]()
@lulu79 Jj zítra to na pojišťovně řeknu. Aha myslela jsem že musím dorazit do 13 hod, v tom případě jedu Pendolinem a na nádraží me už někdo odveze
se mi docela ulevilo. Balení vidím na velky kufr a velkou sportovku ![]()
@Bublina1414 v kolik tam to pendolino má být? Dej jim to raději vědět, že dorazíš později, ale mělo by to být v pohodě. S balením to vidím stejne ![]()
@lulu79 melo by to být ve 13:40 hod tak snad to nebude problém. Jj napíšu jim to ať jsem se klidu. Fakt se uz těším tak snad to vyjde
![]()
Holky, co jste byly, nebo jste na Pawliku, byl tam za vámi na návštěvě partner? Jak je to s ubytováním pro návštěvy?
Dnes jsem volala na pojišťovnu, mam to schválený a napsali mi to do toho Pawliku. Takže 29. 10 nástup do 19.11. Kdopak ještě jede nebo tam bude okolo tohoto termínu?