Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulu79 píše:
Tak já to tam přes týden pořádně očíhnu a snad to nějak půjde. A do toho aquafora můžou chodit i lidi z venku?
Jj, aquaforum je normální aquapark ve Františkách, takže tam chodí hlavně lidi zvenku. Hosté Pawliku mají tu výhodu, že na čip, který tam dostaneš, máš do aquafora neomezený vstup. Nicméně vy byste nešli přímo dovnitř k bazénu, ale jen bys ho vzala těmi spojovacími dveřmi mezi aquaforem a Pawlikem - no uvidíš to tam všechno sama
Jinak manžel si přivezl matračku a spacák a spal prostě na zemi - na té posteli bysme se fakt nevyspali, je celkem úzká a taky moc měkká, takže by určitě ten na kraji pořád padal ![]()
@lulu79 píše:
Budeš na béčku? Já mám myslím taky komfort, tak to budu mít asi taky tuhle nudli. Ani jsem to nestudovala, myslela jsem, že když je to čtyřhvězda, tak tam budou pokoje luxusní![]()
Jinak teď koukám na turistické info a vypadá to, že tam bude pěkné i okolí, tak se určitě vyplatí vyrazit na nějaký výlet. Pošlu ti do zprávy tel. číslo, abychom se mohly pak spojit.
Já bydlela tři týdny na B a pak poslední prodloužený víkend na A, protože na B už nic neměli a musím říct, že na to, že se na A doplácí více, tak ten pokoj byl o dost menší a nebylo tam k hnutí
Sice to bylo blíž k aquaforu, ale jinak tam žádná výhoda nebyla. Na B jsem měla výhled do zahrady a pokoj byl celkem veliký i koupelna, takže pohodička
A když se domluvíte s pokojskou, tak vám dá i ručník navíc do bazénu, abyste nemuseli používat tu osušku, co máte do sprchy. V okolí je toho spoustu, určitě se nudit nebudete ![]()
@lulu79 píše:
Budeš na béčku? Já mám myslím taky komfort, tak to budu mít asi taky tuhle nudli. Ani jsem to nestudovala, myslela jsem, že když je to čtyřhvězda, tak tam budou pokoje luxusní![]()
Jinak teď koukám na turistické info a vypadá to, že tam bude pěkné i okolí, tak se určitě vyplatí vyrazit na nějaký výlet. Pošlu ti do zprávy tel. číslo, abychom se mohly pak spojit.
Jj, taky budu na béčku
no já si to taky myslela, ze si trochu dopředu, když už do těch lázních jedu
Ale možná ty fotky zkresluji @pampeliska.x mě trochu uklidnila, ze to je docela prostorny
stejně tam bude člověk málo, hlavně abysme si odpocinulya bylo to fajn ![]()
Také pošlu číslo do zprávy.. v tu neděli asi do těch 13hod nestihnu přijet, musím se stavit ještě po cestě v Praze, tak si myslím, ze dorazím nějak kolem třetí.. Okolí poradně prostudujeme, už se těším na nějaké vylety ![]()
@pampeliska.x píše:
Já bydlela tři týdny na B a pak poslední prodloužený víkend na A, protože na B už nic neměli a musím říct, že na to, že se na A doplácí více, tak ten pokoj byl o dost menší a nebylo tam k hnutíSice to bylo blíž k aquaforu, ale jinak tam žádná výhoda nebyla. Na B jsem měla výhled do zahrady a pokoj byl celkem veliký i koupelna, takže pohodička
A když se domluvíte s pokojskou, tak vám dá i ručník navíc do bazénu, abyste nemuseli používat tu osušku, co máte do sprchy. V okolí je toho spoustu, určitě se nudit nebudete
Moc dekujeme za tipy! Alespoň nebudu zbytečně balit ručníky.. ![]()
Holky nebojte se nástupu do 13 hod počítají s tím, ze většina dorazí Pendolinem
Tak to nějak rychle uteklo
Zítra už jedem.. jsem zvědavá, jak odpoledne všechno pobalim ![]()
@Alishaaa píše:
Tak to nějak rychle utekloZítra už jedem.. jsem zvědavá, jak odpoledne všechno pobalim
Se mi tam připletl špatný smailik
![]()
@Alishaaa píše:
Tak to nějak rychle utekloZítra už jedem.. jsem zvědavá, jak odpoledne všechno pobalim
To ja táky. Včera jsem začala, mám už plný kufr a to tam nemám asi půlku věcí ![]()
Ozvi se pak, až dorazíš a šťastnou cestu ![]()
@Bublina1414 v týdnu jdu do nest papíry na pojištovnu, tak jsem zvědavá jeslti mi je schválí
, jeslti ano, tak si mylsím že to stejně dřív než leden nebude. Kolik budeš doplácet za hotel? A vybrala sis ho předem před schválením a nebo až ti to schválili tak si volala do hotelu? Nevím vůbec jak to chodí ![]()
@Bublina1414 píše:
@Alishaaa @lulu79 holky šťastnou cestu a za týden se budu na Vás těšit![]()
A pak to pořádně roztočíme
![]()
@lulu79 Ahoj jak že ti to to dlouho trvalo od schvaleni? Nesu to tam ve středu. Ty si volala už na hotel dříve než ti to pojištovna schválila? KOlik budeš doplácet?
@slunce1 Ahoj, nesla jsem to tam v pondělí a ve ctvrtek mi přišlo schválení. Mám 211. Hotel jsem si rezervovala předem a napsala jsem průvodní dopis, kde jsem je požádala o co nejrychlejší schválení, protože mám rezervovaný termín. Budu na Pawliku, v jednoluzaku. Doplácí se tam 13 tis. Je to hodně, jsou tam i levnější, ale já to chtěla rychle a v Pawliku je vše pod jednou střechou.
@lulu79 děkuji taky to chci vše pod jednou střechou, je už zima a nechci onemocnět. Což mě to je jedno kdy to bude nejradši bych jela až začátkem ledna, když se blíží vánoce tak bychrada byla před doma abych neco poklidila, la emyslím si když to tu čtu že to bude asi dřív. Ještě se zeptam, zkoušela jsme dávat ten předběžný rezervační a tam třeba vychází na 46 tisic, nebo když jeto přes pojištovnu tak konečná cena je tedy menší?