Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bublina1414 Super, gratuluji. Jj, budu na Pawlikum Tak se pak ozvi, az dorazis. Poslu ti tel. cislo.
Ahoj holky
chystám se od pristi neděle do FL termín 22.10.-12.11., ubytovana budu na Pawliku, nejedete taky někdo? ![]()
@lulu79 Je, tak super
a na kolikatou planujes v neděli dorazit? Já pojedu autem, ale až z Olomouce, ale snad D1 dobře pojede. Už se docela těším, nejdříve jsem si to neuměla moc představit na 3tydny, ale co jsem tak četla na různých diskuzich, tak to holkam vždycky docela uteklo.. Mohly bychom se domluvit pak třeba na kávu, nebo na nějaký výlet ![]()
@Alishaaa Budu ve FL od 29.10
koukám že se nás tam sejde docela dost
Už se těším ![]()
@Bublina1414 píše:
@Alishaaa Budu ve FL od 29.10koukám že se nás tam sejde docela dost
Už se těším
Je, tak to fajn
taky se tesim ![]()
Holky, já mám nástup 22. 10. na Luisu, tak si vás zkusím vyhledat. Docela se těším, v práci to se všemi málem seklo, když jsem nahlásila 3 týdny v lázních. Dávají mi teď dvojnásob práce, ale to se přežije. Těším se hlavně na odpočinek. V létě jsem žádnou dovolenou neměla.
Tak to je super, že nás tam bude tolik. Bude to určitě fajn.
@HMarta @Alishaaa holky parkovat zdarma se dá, mezi Pawlikem a Luisou je viadukt a před viaduktem doleva, tam je takové malé parkoviště. Ale je jen pro myslím že max 10 aut. Když budete mít štěstí, tak se vám tam povede zaparkovat, jinak se všude v centru platí ![]()
@lulu79 píše:
Holky, co jste byly, nebo jste na Pawliku, byl tam za vámi na návštěvě partner? Jak je to s ubytováním pro návštěvy?
Ahoj, za mnou byl manžel, ale měla jsem jednolůžák, tak jsem ho tam prostě propašovala a spal tam se mnou zadarmo. A holkám co bydleli vedle když přijel přítel, tak jsme se domluvili a jedna spala u mě
Jinak se dá určitě domluvit a zaplatit mu ubytko někde. V Pawliku je dost drahé jídlo na objednání pro další osobu, když půjdete někam do restaurace, vyjde ho to mnohem levněji.
@Alishaaa Asi nějak před tou 13h, abych stihla oběd. A ty? V neděli dopoledne snad D1 bude prujezdna, to by se ti mělo jet dobře. Budu moc rada, když něco podnikneme. Cim vic nás Bude, tím lip ![]()
Tak si holky představte že zrovna v tom datumu co mám nástup je nějaká výluka takže pendolino nejede přímo
dva přestupy. Musím busem s jedním přestupem. To jsem na sebe zvědavá s těma kuframa
se picnu.