Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, prosím o radu, nevíte jestli je vydání poukazu o dr. podmíněné nějakou lhůtou od operace? Dr.mi ho nabízel 20.9., to bylo 9 dní od laparoskopie, ale řekla jsem mu že si ty lázně musím promyslet, pač jsem 1.10. nastupovala do vysněné práce o kterou jsem nechtěla příjít…děkuji za info ![]()
@KateDRINKa ano, je to podmíněno. Když jsem do lázní volala, kvůli změně termínu, řekli mi, že musím být do třech měsíců odléčená. Tzn, že máš na nástup dva měsíce a týden, ale zase se musíš podvolit jim, jak mají volno.
@Janička 1211 jasně, rozumím. Mě jde spíš o to, že bych nechtěla aby mě kvůli tomu propustili z práce ve zkušební době…takže když si dejme tomu půjdu příští týden pro poukaz a dám ho doktorce na konci listopadu, tak by mě měli přijmout až v Lednu když v Prosinci končí kolem 20 tého?
@KateDRINKa mas na to tri mesice ale az od vystaveni poukazu.
@KateDRINKa měla bys být odléčená do třech měsíců od operace. To znamená, že v prosinci bys měla mít lázně za sebou. Ale třeba to každá pojišťovna neřeší. Radši se na to u té své zeptej.
@mzat to mě zajímalo…takže je jedno kdy si pro poukaz půjdu…klidně v Listopadu?
@KateDRINKa jak říkám, radši se na to zeptej. U jiné léčby je to jedno, ale pokud chceš do lázní po operaci, mělo by to být do třech měsíců.
@Janička 1211 ano, po operaci, máto být předpříprava na umělé oplodnění…
@KateDRINKa tak to držím palce, ať se to povede. Nám to vyšlo až neúspěšném IVF, kdy jsem zvolila lázně jako poslední variantu. Tři týdny po návratu byla poslední MS. A vyšlo to přirozeně. Takže třeba ani ty už IVF potřebovat nebudeš.
@Janička 1211 děkuji, to bych byla moc ráda kdyby to tak bylo, ale snažíme 5 let a nic
na laparce zjistili že mám neprůchodné vejcovody, takže přirozeně už tomu prostě nevěřím, i když náhoda je blbec a taky psychika je důležitá a to je taky můj velkej problém…
Ahoj holky, myslíte, že je možné z lázní na chvíli odjet k lékaři? Potřebovala bych na konzultaci výsledků k prof. Ulčové do Plzně…
A kdo jste na Pawliku, jely jste autem? Jak je to tam s parkováním? Já právě přemýšlím, jestli vzít auto, abych mohla třeba někam na výlet po okolí nebo jestli se mám nechat dovézt…
Ahojky, chtěla bych některou z vás, která je v lázních, poprosit, zda by neměla volný slevovvý poukaz na částku Kč 1000,–, která se dává při pobytu a je možné ji někomu věnovat a ten pak tím má slevu na ubytování. Chystám se do lázní leden - únor, tak si začínám nějak zjišťovat, co a jak je třeba. Pokud byste některá měla, napište mi zprávičku. Ale aby byl platný i v tom lednu, únoru roku 2018.
@mzat jé, to bych byla moc ráda. Až by jsi ho měla, tak mi písni a já Ti napíši jsou adresu. Jsi hodná. ![]()