Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulu79 píše:
ahoj, zálohovku jsem zaplatila hned ten den, tak teď tedy budu vyčkávat. Ještě jeden dotaz, ty koupací tampóny se prodávají normálně v drogérii nebo v lékárně? Já jsem vůbec nevěděla, že existují speciální tampóny na koupání…
No oni jsou napuštěné něčím, aby se ta voda nedostala dovnitř. Používají se normálně hlavně v těhotenství nebo pokud máš problémy se záněty tak i do bazénů, rybníka atd. V lékárně je budou mít určitě, ale měly by se dát sehnat i v drogerii ![]()
@pampeliska.x uuuh, tak to jsi mě teda moc nepotěšila. O týden dýl tu zůstat nemůžu. Že mi zruší procedury, s tím jsem počítala, ale že by mi to prodlužovali… no nic, už jsem tady, tak to nějak bude.
Ahoj Pájo, já jedu taky v termínu od 19.11.2017 a budu ubytovaná v hotelu Pawlik. Taky jedu poprvé a jsem trošičku nervózní???? Budu ráda, když se seznámíme a budeme tam na to dvě. ![]()
Holky, můžu se ještě zeptat, jestli některá nemáte slevový kupón právě do hotelu Pawlik? Moc děkuji
@Mahaena nemusíš si prodlužovat pobyt ani rušit procedury. Doktorka mi napsala duphaston na oddálení a MS došla až doma.
@Janička 1211 Jani predpokaldam, ze tvoje gynekolozka, ne? Nebo ti to napsali v laznich? Jsem totiz uz tady… o procedury bych nerada prisla, ale dalsi tyden to proste nepujde
@lulu79 V pohodě
Je tu ale dost chladnu, vem si teplou bundu
Kdo potřebujete slevovy kupón tak napište, mám Pawlik, Luisu. Adler aj.
@Mahaena Nene, doktorka v lázních. Jen se připrav na to, že za každý recept zaplatíš na konci asi 140,–
@Mahaena Bundu určitě vezmu, díky
A co plynové injekce? Už jsi na nich byla? Včera mi přišly pokyny, tak jsem pročítala, co tam jsou všechno za procedury a u tohohle jsem se trochu zarazila a úplně nevím, co si pod tím mám představit ![]()
@lulu79 pokud nejsi po nějaký operaci nebo úrazu pohybového ústrojí, tak se tě plynové injekce netýkají.