Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJKY taky doufám, že se někdo najde na prochajdu/výlet nebo kafíčko/čaj dnes dorazila pozvánka do lázní, jedu až 27.8.
@JarčaZ určitě se někdo najde. My tady máme také super partu. Je nás na Adleru 5 co spolu chodime. Kdyby jsi potřebovala slevovy kupón, tak nápis a já mohu zaslat. Tady dnes prší a prší, takže Aquaforum to jistí z odpo programem
@Drbna777 Kupon už mám, díky moc
… dnes prší asi všude i tady na Liberecku
@Reaskiller píše:
Ahoj, zrovna smo sa vratila z kupelov, bola som na Luise.. Z Jesenia k nam chodili holky na papunakolko je novo otvorena kantyna v Luise
Děkuju za odpověď.
Jídelna je rautová nebo s obsluhou? A jak se ti ve Františkových Lázních líbilo?
@MarieaJiri Rautova
potom casnicky len debarasuju, Natasa - blondynka ukrajinka, uplne zlata, usmiata stale, velmi mila.. Mne sa pacilo
chodim tam kazdy rok ale len na vikend - navstivit svokru ked je zase ona v kupeloch
tentokrat som bola prvykrat na KLPcku a bolo super
az na doktorku na klinike..
@MarieaJiri píše:
Děkuji. Já jedu 6.8. a moc se těším!
Jeeee sla by som tiez hned
myslim, ze si to uzijes ![]()
Ahoj holky, v neděli 9.7. jedu do lázní (Luisa) na tři týdny. Nemáte někdo volný slevový kupón? A nechystáte se sem někdo také v tomto termínu? Diky ![]()
@Reaskiller. Díky za nabídku, ale uz jsem se domluvila s Drbna777. Měj se ![]()
Ahoj, nepojede někdo do FL na přelomu července a srpna? Ja nastupuju 23.7. na 3 týdny, budu v Pawliku a moc ráda bych našla nějakou společnost.
(Je mi 37.)
Ahoj @Rebu, já jedu až od 6.8. a taky do Pawliku, tak se tam pak určitě potkáme, ale věřím, že už tam do té doby nějakou společnost najdeš
.