Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@novinarka lázně dostaneš na pojišťovnu. Návrh píše car nebo gyndar a potvrzuje praktik
@Drbna777 Gyndar uz mi to navrhnul. S praktikem problem take nebude, ale pojistovna asi vse schvaluje, ze? Pokud by vse kkaplo, tak mam vse plne hrazeno nebo se neco doplaci?
@novinarka záleží jaký hotel si vyberes. Koukni na jejich stránky. Jinak schvaluje pojišťovna
Ahoj holky, dotaz do kolika let schválí pojistovna lázně na neplodnost. Když jsem volala do pojistovny, tam mě řekl,
že mě to musí říct lékař. Jenže k lékaři objednání 3 měsíce, proto se ptám tady. Děkuji za info ![]()
Ahoj
25.3. nastupuji do hotelu Pawlik. Nebude tam někdo ve stejném termínu? A nemáte někdo prosím ten slevový poukaz? ![]()
@Drbna777 Děkuji, asi už mám ale ten poukaz domluvený.
Tak to mne mrzí. V červnu tam budeš mít alespoň krásně teplíčko.
Já byla na revizi už v půlce ledna, tak mi to vyšlo na brzké jaro..snad i tak už bude ale hezky, ať nejsem pořád zavřená na pokoji. ![]()
@Macronka já tam byla celý leden a taky bylo krásně obzvláště na jaře to už budou i kavárny otevřený zahrádky…
@Macronka určitě bude. Jaro bude krásné. V parcích vše bude kvést
Ahoj dievcata, tento rok opat idem do FL, okolo maja - juna
bude tam niekto kto by sa chcel pridat na vylety alebo len tak pokecat na kafcu? ![]()
Tak mám už také rezervováno. Nástup 1.7.
Je to jak za mladých let nástup na pionýrský tábor ![]()
Kdyby jste někdo chtěl mám stále volné kupony pro nové klienty lázní na slevu 1000,– (lze použít na doplatek nebo útratu v lázeňském domě ).