Františkovy lázně 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
8.3.18 16:44

Ahojky holky, u nas se zjistilo, ze manzel i ja jsme v poradku. Gynekolog mi doporucil laparku, aby zkontroloval vnitrek. Chci se zeptat, mam narok na lazne? Snazime se dva roky a od ledna resime, ze se nam mimi nedari. Spermio i hormony v poradku, tak ja nevim, uz si pripadam, jako nejaky hypochondr. Nejak mi nejde do hlavy, proc nam to nejde, kdyz se zda vse ok.
Z te laparky mam taky hruzu, jen na to pomyslim. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.18 13:47

Holky, jsem tu nová.. Jedete někdo do FL v dubnu? A nemáte některá poukaz? U mě je to rychlovka, až moc :). Minulý týden mi schválila pojišťovna, ubytko mám rezervované, v dubnu jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
27.3.18 00:48

@lipeto ozvi se. Poukaz mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.3.18 01:05

Jen otázka

Dobrý večer asi všichni spinkaji není divu v tuhle hodinu že jo ;) Jenže já mám jednu otázku ale tady se to nehodí ale ja uz nevim kde si to jinde zjistit vidím že tady je někdo online a pomohl by mi ale nechci to psát přímo do tohohle tématu nehodi se to sem ale treba by to nekdo tady věděl. Muzu se zeptat a pak to hned smazat? Nebo to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
27.3.18 12:52

@andynka05 určitě se můžeš zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.3.18 20:22

@lipeto Ahoj :mavam: já už tu jsem. Do 15.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.3.18 09:23

Já jedu 8.4..uz se taaak tesim. Nemate někdo, prosim poukaz? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
28.3.18 13:59

:lol: Holky stále mám nějaké volné poukazy na slevu pro nové klienty platné do 31.12.2018 pro hotely : Imperial, Pawlik, Savoy, Belvedere, Dr. Adler, Goethe a Metropol. Poukaz je na slevu 1000,– Kč. Je potřeba jej předložit při příjezdu na recepci a bude vám o 1000,– ponížen doplatek. Napište si do zprávy a já jej pošlu na vámi udanou adresu.
Jen je to pro nové klienty lázní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.4.18 10:56

Holky, kde se da zadarmo parkovat mimo lidlu? Jedu s miminkem, potrebuji auto blizko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
6.4.18 11:55

Dál ve městě, od centra jinak vždy platis a přísně to hlídají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.4.18 11:49

Ahoj holky, kdybych chtěla napsat lázně na neplodnost jaké jsou podmínky? doktorka mě řekla, že bych musela být po 3 potratech, je to pravda? Je mě 33 let a mám těžkou formu endometriozi. Manžel nemá žádné problémy. Loni jsem byla v lázních po operaci. Letos bych chtěla jet znovu ale nevím, na co to,,uhrát´´. Poraďte prosím, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
9.4.18 14:51

@anggell blbost, stačí se dlouhodobě léčit pro neplodnost a mít třeba za sebou IVF atd. To Ti řekla gynekoložka? Když tak zkus u Vás ve městě najít nějaké centrum IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
9.4.18 16:49

@anggell já jela na diagnózu neplodnost a po potratech nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.18 15:36

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat a moc moc poprosit, jestli byste mi některá darovala poukaz do Františkových lázní? Četla jsem, že teď musí být poukaz do konkrétního hotelu, já jedu do hotelu Jesenius **. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
23.4.18 09:08

@luciluciluc nápis mě zprávu. Poukaz mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie