Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, u nas se zjistilo, ze manzel i ja jsme v poradku. Gynekolog mi doporucil laparku, aby zkontroloval vnitrek. Chci se zeptat, mam narok na lazne? Snazime se dva roky a od ledna resime, ze se nam mimi nedari. Spermio i hormony v poradku, tak ja nevim, uz si pripadam, jako nejaky hypochondr. Nejak mi nejde do hlavy, proc nam to nejde, kdyz se zda vse ok.
Z te laparky mam taky hruzu, jen na to pomyslim. ![]()
Holky, jsem tu nová.. Jedete někdo do FL v dubnu? A nemáte některá poukaz? U mě je to rychlovka, až moc
. Minulý týden mi schválila pojišťovna, ubytko mám rezervované, v dubnu jedu.
Dobrý večer asi všichni spinkaji není divu v tuhle hodinu že jo
Jenže já mám jednu otázku ale tady se to nehodí ale ja uz nevim kde si to jinde zjistit vidím že tady je někdo online a pomohl by mi ale nechci to psát přímo do tohohle tématu nehodi se to sem ale treba by to nekdo tady věděl. Muzu se zeptat a pak to hned smazat? Nebo to nejde?
Já jedu 8.4..uz se taaak tesim. Nemate někdo, prosim poukaz? Děkuji
Holky stále mám nějaké volné poukazy na slevu pro nové klienty platné do 31.12.2018 pro hotely : Imperial, Pawlik, Savoy, Belvedere, Dr. Adler, Goethe a Metropol. Poukaz je na slevu 1000,– Kč. Je potřeba jej předložit při příjezdu na recepci a bude vám o 1000,– ponížen doplatek. Napište si do zprávy a já jej pošlu na vámi udanou adresu.
Jen je to pro nové klienty lázní ![]()
Holky, kde se da zadarmo parkovat mimo lidlu? Jedu s miminkem, potrebuji auto blizko.
Dál ve městě, od centra jinak vždy platis a přísně to hlídají
Ahoj holky, kdybych chtěla napsat lázně na neplodnost jaké jsou podmínky? doktorka mě řekla, že bych musela být po 3 potratech, je to pravda? Je mě 33 let a mám těžkou formu endometriozi. Manžel nemá žádné problémy. Loni jsem byla v lázních po operaci. Letos bych chtěla jet znovu ale nevím, na co to,,uhrát´´. Poraďte prosím, děkuji
@anggell blbost, stačí se dlouhodobě léčit pro neplodnost a mít třeba za sebou IVF atd. To Ti řekla gynekoložka? Když tak zkus u Vás ve městě najít nějaké centrum IVF.
@anggell já jela na diagnózu neplodnost a po potratech nebyla.
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat a moc moc poprosit, jestli byste mi některá darovala poukaz do Františkových lázní? Četla jsem, že teď musí být poukaz do konkrétního hotelu, já jedu do hotelu Jesenius **. Děkuju