Frigidní muž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
30.9.20 16:34
@Josefuna píše:
Tak já myslím, že sex 1 x za 3 měsíce je dostačující. Snad se dnes člověk zabaví i jinak než být pořád jak králík, ne? Tak si taky čti nebo věnuj něčemu intelektuálnímu.

Covid má na tebe takové účinky? Jinak není možné, aby druhá největší sexuální mašina e mimina napsala něco takového. Prej intelektuálnímu. Tobě musí být hodně špatně. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12501
30.9.20 16:42
@Uslava píše:
Covid má na tebe takové účinky? Jinak není možné, aby druhá největší sexuální mašina e mimina napsala něco takového. Prej intelektuálnímu. Tobě musí být hodně špatně. :mrgreen:

Tak ten pan je inteligentni a i Mango Lassi kdysi psala, ze je skoda strkat hlavu s takovym mozkem zenske mezi nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
30.9.20 16:43
@Kipa22 píše:
Kdyby lidstvo provozovalo sex jednou za 3 měsíce nebo i déle a žili především intelektuálně a čtením knih, tak dnes neřešíme covid 19, už bychom totiž dávno vymřeli.

ale prosím tě :lol: tak jako @Josefuna je provokatérka, o to nic. ale přežití lidstva ve smyslu tvorby nové populace přece nezáleží na tom, jak často lidé sexují, ale jak úspěsně sexují ;) k tomu i jednou ročně může stačit, když se zadaří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.9.20 16:44
@sagina píše:
ale prosím tě :lol: tak jako @Josefuna je provokatérka, o to nic. ale přežití lidstva ve smyslu tvorby nové populace přece nezáleží na tom, jak často lidé sexují, ale jak úspěsně sexují ;) k tomu i jednou ročně může stačit, když se zadaří :nevim:

Presne, jedna pani tu ma 6 ci vice deti a vse peclive vypocitala, aby se nemusela dlouho trapit. A ma vysokou skolu, muze nepotrebuje, uzivi se pry i sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.9.20 16:48
@Josefuna píše:
Nebud drza, mas doma podobne stareho.

Tak to nemam, ja bych si dedka o deset ket starsiho nevzala… :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.9.20 16:50
@Josefuna píše:
Presne, jedna pani tu ma 6 ci vice deti a vse peclive vypocitala, aby se nemusela dlouho trapit. A ma vysokou skolu, muze nepotrebuje, uzivi se pry i sama.

Tak ty mas taky vysokou skolu a presto jsi pod nickem Kaliopa byla za blbku a šaška emimina v jednom :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
24762
30.9.20 16:51
@Josefuna píše:
Pánovi to tak zkrátka vyhovuje, tak buď se zakladatelka přizpůsobí nebo půjde jinam. Co je na tom k řešení? Ale on je jistě intelektuál a bude zase dobrým otcem, bude mít chytré děti. Tak si to musí zvážit sama, co je pro ni priorita.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
paní, ty mne bavíš :mrgreen:
jsi místní celebrita?? máš nový nick?
páč podle mne trolling jak vyšitý
Hele, já mám státnice ze sexuologie-mimo jiné- a ne-fakt Není-ani Přibližně-NORMÁLNÍ-mít ve fertilním věku sex 4×ročně
takže myslím, že si tu z nás střílíš a děsně tě to baví ;)
tohle už by odrovnalo i nejvyšší třídu robertků za pár týdnů/měsíců :mrgreen: a ty prachy za baterky!! :mrgreen:
a IQ rodiče je sice (u někoho) pěkná proměnná hodnota, ale IQ dítěte skutečně nezaručuje…
a už Vůbec ne, jestli někdo bude/nebude dobrý otec!! to je kolikrát nejlepší táta dělňas z Kolbenky, a to mi věř…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
30.9.20 16:58

Také jsem měla tu čest v minulosti potkat podobné individum a jiná rada, než ho poslat do oběhu, opravdu není… :pankac:.

Příspěvek upraven 30.09.20 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.9.20 17:01
@Hanka1 píše:
Tak to nemam, ja bych si dedka o deset ket starsiho nevzala… :P

No tak ty mas doma dedka a jsi uz taky babka, ja vim. Proto neustale zminujes andropauzy, ponevadz uz to u vas dolehlo. Ale co, nikdo tomu neutece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
30.9.20 17:01

@Uslava první jsem Já??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.9.20 17:04
@Lucy75 píše:
@Uslava první jsem Já??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne warita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
30.9.20 17:05
@Lucy75 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele, já mám státnice ze sexuologie-mimo jiné- a ne-fakt Není-ani Přibližně-NORMÁLNÍ-mít ve fertilním věku sex 4×ročně
tohle už by odrovnalo i nejvyšší třídu robertků za pár týdnů/měsíců :mrgreen: a ty prachy za baterky!! :mrgreen:
a IQ rodiče je sice (u někoho) pěkná proměnná hodnota, ale IQ dítěte skutečně nezaručuje…
a už Vůbec ne, jestli někdo bude/nebude dobrý otec!! to je kolikrát nejlepší táta dělňas z Kolbenky, a to mi věř…

to je fajn že ti to po několika nakrmeních došlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.9.20 17:06
@Lucy75 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a už Vůbec ne, jestli někdo bude/nebude dobrý otec!! to je kolikrát nejlepší táta dělňas z Kolbenky, a to mi věř…

To je mistni trolli figurka. Uz tu byla pod nicky Kaliopa, Izquierdo a nyni Josefuna.
Obcas zaklada i diskuse anonymne jako pubertalni dcera nebo jako chlap a dava odkazy na fotky a pta se jak dotycni vypadaji…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.9.20 17:08
@Josefuna píše:
No tak ty mas doma dedka a jsi uz taky babka, ja vim. Proto neustale zminujes andropauzy, ponevadz uz to u vas dolehlo. Ale co, nikdo tomu neutece.

Omyl babicka jeste nejsem, i kdyz ditku je 17 a teoreticky bych mohla byt. A muz je starsi o pouhe tri roky. Do menopauzy mam nejakych deset let jeste, tudiz se opet pletes. Ale chapu, ze tvuj dedek zrejme uz nemuze a tobe ta absence uz leze na mozek

• Citovat
  • Upravit
12501
30.9.20 17:10
@Hanka1 píše:
Omyl babicka jeste nejsem, i kdyz ditku je 17 a teoreticky bych mohla byt. A muz je starsi o pouhe tri roky. Do menopauzy mam nejakych deset let jeste, tudiz se opet pletes. Ale chapu, ze tvuj dedek zrejme uz nemuze a tobe ta absence uz leze na mozek

Ja vim, ze bys mi to prala. Babicka uz vekem skoro jsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí