Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uslava píše:
Covid má na tebe takové účinky? Jinak není možné, aby druhá největší sexuální mašina e mimina napsala něco takového. Prej intelektuálnímu. Tobě musí být hodně špatně.
Tak ten pan je inteligentni a i Mango Lassi kdysi psala, ze je skoda strkat hlavu s takovym mozkem zenske mezi nohy.
@Kipa22 píše:
Kdyby lidstvo provozovalo sex jednou za 3 měsíce nebo i déle a žili především intelektuálně a čtením knih, tak dnes neřešíme covid 19, už bychom totiž dávno vymřeli.
ale prosím tě
tak jako @Josefuna je provokatérka, o to nic. ale přežití lidstva ve smyslu tvorby nové populace přece nezáleží na tom, jak často lidé sexují, ale jak úspěsně sexují
k tomu i jednou ročně může stačit, když se zadaří ![]()
@sagina píše:
ale prosím tětak jako @Josefuna je provokatérka, o to nic. ale přežití lidstva ve smyslu tvorby nové populace přece nezáleží na tom, jak často lidé sexují, ale jak úspěsně sexují
k tomu i jednou ročně může stačit, když se zadaří
Presne, jedna pani tu ma 6 ci vice deti a vse peclive vypocitala, aby se nemusela dlouho trapit. A ma vysokou skolu, muze nepotrebuje, uzivi se pry i sama.
@Josefuna píše:
Nebud drza, mas doma podobne stareho.
Tak to nemam, ja bych si dedka o deset ket starsiho nevzala… ![]()
@Josefuna píše:
Presne, jedna pani tu ma 6 ci vice deti a vse peclive vypocitala, aby se nemusela dlouho trapit. A ma vysokou skolu, muze nepotrebuje, uzivi se pry i sama.
Tak ty mas taky vysokou skolu a presto jsi pod nickem Kaliopa byla za blbku a šaška emimina v jednom
![]()
@Josefuna píše:
Pánovi to tak zkrátka vyhovuje, tak buď se zakladatelka přizpůsobí nebo půjde jinam. Co je na tom k řešení? Ale on je jistě intelektuál a bude zase dobrým otcem, bude mít chytré děti. Tak si to musí zvážit sama, co je pro ni priorita.
Také jsem měla tu čest v minulosti potkat podobné individum a jiná rada, než ho poslat do oběhu, opravdu není…
.
Příspěvek upraven 30.09.20 v 19:33
@Hanka1 píše:
Tak to nemam, ja bych si dedka o deset ket starsiho nevzala…
No tak ty mas doma dedka a jsi uz taky babka, ja vim. Proto neustale zminujes andropauzy, ponevadz uz to u vas dolehlo. Ale co, nikdo tomu neutece.
@Lucy75 píše:![]()
![]()
paní, ty mne bavíš
jsi místní celebrita?? máš nový nick?
páč podle mne trolling jak vyšitý
Hele, já mám státnice ze sexuologie-mimo jiné- a ne-fakt Není-ani Přibližně-NORMÁLNÍ-mít ve fertilním věku sex 4×ročně
takže myslím, že si tu z nás střílíš a děsně tě to baví
tohle už by odrovnalo i nejvyšší třídu robertků za pár týdnů/měsícůa ty prachy za baterky!!
a IQ rodiče je sice (u někoho) pěkná proměnná hodnota, ale IQ dítěte skutečně nezaručuje…
a už Vůbec ne, jestli někdo bude/nebude dobrý otec!! to je kolikrát nejlepší táta dělňas z Kolbenky, a to mi věř…
to je fajn že ti to po několika nakrmeních došlo ![]()
@Lucy75 píše:![]()
![]()
paní, ty mne bavíš
jsi místní celebrita?? máš nový nick?
páč podle mne trolling jak vyšitý
Hele, já mám státnice ze sexuologie-mimo jiné- a ne-fakt Není-ani Přibližně-NORMÁLNÍ-mít ve fertilním věku sex 4×ročně
takže myslím, že si tu z nás střílíš a děsně tě to baví
tohle už by odrovnalo i nejvyšší třídu robertků za pár týdnů/měsícůa ty prachy za baterky!!
a IQ rodiče je sice (u někoho) pěkná proměnná hodnota, ale IQ dítěte skutečně nezaručuje…
a už Vůbec ne, jestli někdo bude/nebude dobrý otec!! to je kolikrát nejlepší táta dělňas z Kolbenky, a to mi věř…
To je mistni trolli figurka. Uz tu byla pod nicky Kaliopa, Izquierdo a nyni Josefuna.
Obcas zaklada i diskuse anonymne jako pubertalni dcera nebo jako chlap a dava odkazy na fotky a pta se jak dotycni vypadaji…
@Josefuna píše:
No tak ty mas doma dedka a jsi uz taky babka, ja vim. Proto neustale zminujes andropauzy, ponevadz uz to u vas dolehlo. Ale co, nikdo tomu neutece.
Omyl babicka jeste nejsem, i kdyz ditku je 17 a teoreticky bych mohla byt. A muz je starsi o pouhe tri roky. Do menopauzy mam nejakych deset let jeste, tudiz se opet pletes. Ale chapu, ze tvuj dedek zrejme uz nemuze a tobe ta absence uz leze na mozek
@Hanka1 píše:
Omyl babicka jeste nejsem, i kdyz ditku je 17 a teoreticky bych mohla byt. A muz je starsi o pouhe tri roky. Do menopauzy mam nejakych deset let jeste, tudiz se opet pletes. Ale chapu, ze tvuj dedek zrejme uz nemuze a tobe ta absence uz leze na mozek
Ja vim, ze bys mi to prala. Babicka uz vekem skoro jsi ![]()
Covid má na tebe takové účinky? Jinak není možné, aby druhá největší sexuální mašina e mimina napsala něco takového. Prej intelektuálnímu. Tobě musí být hodně špatně.