Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jemu je 32 a mě je 29. Vím určitě, že je heterosexuál. Je pravda, že se mi přiznal, že si ho honí. Několikrát týdně. Tak asi úplně asexuální není.
Určitě nevíš vůbec nic… a běžné chování to určitě není.
Když pominu nějaké úchylky, libůstky a podobné věci, tak to může být jen lenoch ![]()
@Keyllah píše:
rozdvojená osobnost?jinde píšeš, jak toho svého chudáka naháníš, když neplní dvakrát týdně a tady stačí 1 krát za 3 měsíce?
Buď si tady ze všech děláš srandu, nebo bych opravdu zvážila odbornou pomoc, protože jestli opravdu věříš tomu, co tu píšeš, tak je to dost vážné a horší se to.
Tak dvakrát týdně je minimum, to on vždy plnil, ale já chtěla více, neboť nehodlám žít jak jeptiška ![]()
@Josefuna píše:
Tak dvakrát týdně je minimum, to on vždy plnil, ale já chtěla více, neboť nehodlám žít jak jeptiška
Já ti nevím, jestli jeptišky souloží dvakrát týdně. ![]()
@akavi píše:
Já ti nevím, jestli jeptišky souloží dvakrát týdně.
To ne, ale je to proste nizka frekvence po 20 letech.
@Josefuna píše:
Proplétání je vyřešeno, večer mu nechávám klid, propletu se jen občas, vynahrazuje mi to ráno, to se propleteme téměř vždy.
Informace o tvym aktuálnim proplétání jsem nepotřebovala, no, ale budiž.
@OpportunityNox Furt stejná nuda, jsme u dvakrát týdně málo, proplétání funguje, večer to bude milovaná poloha a ráno proplesknutý pysky. Chtělo by to novou písničku ![]()
Helenka na vás myslí na všechny!
Houdová vytvořila pro muže výzvu s názvem Jedenáct dní bez ejakulace
Zdroj: https://www.idnes.cz/…3514_sex_zar
@Mango_Lassi píše:
Helenka na vás myslí na všechny!Houdová vytvořila pro muže výzvu s názvem Jedenáct dní bez ejakulace
Zdroj: https://www.idnes.cz/…3514_sex_zar
Kam se na tu hrabu. Te uz hrabe totalne. ![]()
@Josefuna píše:
Kam se na tu hrabu. Te uz hrabe totalne.
Na rozdíl od tebe jí na to možná skočí nějací lúzři, kdežto ty nás tu školíš úplně zadarmo. Charita ![]()
@Mango_Lassi píše:
Na rozdíl od tebe jí na to možná skočí nějací lúzři, kdežto ty nás tu školíš úplně zadarmo. Charita
Uz me to tu moc nebavi, je to porad dokola.
@Mango_Lassi píše: Škoda no. Tak jsem se těšila, že drahému zamavam tabulkou před xichtem, že sexuologové říkají… A hned se mu postaví
Mango, a sex nemáte z jeho popudu nebo z tvého? Pokud z jeho, nevadí ti to, jak to řešíš? Člověk, který má účet na Amaterech není sexuálně neaktivní (neber to, prosím, jako rypani..).
@MaxBlack píše:
Mango, a sex nemáte z jeho popudu nebo z tvého? Pokud z jeho, nevadí ti to, jak to řešíš? Člověk, který má účet na Amaterech není sexuálně neaktivní (neber to, prosím, jako rypani..).
Všechno řešíme na emiminu a ihned! A mám číslo na Andreje
@MaxBlack píše:
To my mame s Mango spolecnej, protoze ve dvou se to lepe tahne. I na Amaterech
.
Nechceme se chlubit, ale jsme prakticky dream team
.
@Josefuna píše:
Uz me to tu moc nebavi, je to porad dokola.
Tak to mas recht! ![]()
@Keyllah píše:
taky by mohla začít cvičit, aby měla takový zadek jak dotyčná slečna, jejíž fotku tu dávala myslím včerataky by mohla znovu prostudovat tabulkové platy učitelů a trochu rozvířit trh s nemovitostma, to byly teprve legrácky
Jeee tak po sloupovitych nohou z leta jsme u zadku. Nemas nahodou odkaz, at se pobavim? ![]()
Co platy ucitelu nebo nemovitosti, ale jeste treba cena kakaa v Brne nebo zavarovani vajec do Chorvatska - ty byly pod nickem Kaliopa legendarni ![]()