Frigidní muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13923
1.10.20 11:21
@Anonymní píše:
Jemu je 32 a mě je 29. Vím určitě, že je heterosexuál. Je pravda, že se mi přiznal, že si ho honí. Několikrát týdně. Tak asi úplně asexuální není.

Určitě nevíš vůbec nic… a běžné chování to určitě není.
Když pominu nějaké úchylky, libůstky a podobné věci, tak to může být jen lenoch :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.10.20 11:28
@Keyllah píše:
rozdvojená osobnost? :think: jinde píšeš, jak toho svého chudáka naháníš, když neplní dvakrát týdně a tady stačí 1 krát za 3 měsíce? :think:
Buď si tady ze všech děláš srandu, nebo bych opravdu zvážila odbornou pomoc, protože jestli opravdu věříš tomu, co tu píšeš, tak je to dost vážné a horší se to.

Tak dvakrát týdně je minimum, to on vždy plnil, ale já chtěla více, neboť nehodlám žít jak jeptiška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
1.10.20 11:38
@Josefuna píše:
Tak dvakrát týdně je minimum, to on vždy plnil, ale já chtěla více, neboť nehodlám žít jak jeptiška :)

Já ti nevím, jestli jeptišky souloží dvakrát týdně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.10.20 11:56
@akavi píše:
Já ti nevím, jestli jeptišky souloží dvakrát týdně. :think:

To ne, ale je to proste nizka frekvence po 20 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.10.20 12:20
@Josefuna píše:
Proplétání je vyřešeno, večer mu nechávám klid, propletu se jen občas, vynahrazuje mi to ráno, to se propleteme téměř vždy.

Informace o tvym aktuálnim proplétání jsem nepotřebovala, no, ale budiž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42429
1.10.20 14:57

@OpportunityNox Furt stejná nuda, jsme u dvakrát týdně málo, proplétání funguje, večer to bude milovaná poloha a ráno proplesknutý pysky. Chtělo by to novou písničku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.10.20 15:26

Helenka na vás myslí na všechny!

Houdová vytvořila pro muže výzvu s názvem Jedenáct dní bez ejakulace
Zdroj: https://www.idnes.cz/…3514_sex_zar

• Citovat
  • Upravit
12501
1.10.20 16:46
@Mango_Lassi píše:
Helenka na vás myslí na všechny!Houdová vytvořila pro muže výzvu s názvem Jedenáct dní bez ejakulace
Zdroj: https://www.idnes.cz/…3514_sex_zar

Kam se na tu hrabu. Te uz hrabe totalne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.10.20 16:52
@Josefuna píše:
Kam se na tu hrabu. Te uz hrabe totalne. :lol:

Na rozdíl od tebe jí na to možná skočí nějací lúzři, kdežto ty nás tu školíš úplně zadarmo. Charita :hug:

• Citovat
  • Upravit
12501
1.10.20 16:58
@Mango_Lassi píše:
Na rozdíl od tebe jí na to možná skočí nějací lúzři, kdežto ty nás tu školíš úplně zadarmo. Charita :hug:

Uz me to tu moc nebavi, je to porad dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.10.20 17:26
@Mango_Lassi píše: Škoda no. Tak jsem se těšila, že drahému zamavam tabulkou před xichtem, že sexuologové říkají… A hned se mu postaví :D

Mango, a sex nemáte z jeho popudu nebo z tvého? Pokud z jeho, nevadí ti to, jak to řešíš? Člověk, který má účet na Amaterech není sexuálně neaktivní (neber to, prosím, jako rypani..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.10.20 17:45
@MaxBlack píše:
Mango, a sex nemáte z jeho popudu nebo z tvého? Pokud z jeho, nevadí ti to, jak to řešíš? Člověk, který má účet na Amaterech není sexuálně neaktivní (neber to, prosím, jako rypani..).

Všechno řešíme na emiminu a ihned! A mám číslo na Andreje

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
1.10.20 17:51
@MaxBlack píše:

To my mame s Mango spolecnej, protoze ve dvou se to lepe tahne. I na Amaterech ;).
Nechceme se chlubit, ale jsme prakticky dream team :oops:.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.10.20 19:30
@Josefuna píše:
Uz me to tu moc nebavi, je to porad dokola.

Tak to mas recht! :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.10.20 19:34
@Keyllah píše:
taky by mohla začít cvičit, aby měla takový zadek jak dotyčná slečna, jejíž fotku tu dávala myslím včera :think: taky by mohla znovu prostudovat tabulkové platy učitelů a trochu rozvířit trh s nemovitostma, to byly teprve legrácky :mrgreen:

Jeee tak po sloupovitych nohou z leta jsme u zadku. Nemas nahodou odkaz, at se pobavim? :P
Co platy ucitelu nebo nemovitosti, ale jeste treba cena kakaa v Brne nebo zavarovani vajec do Chorvatska - ty byly pod nickem Kaliopa legendarni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky