Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@espresso2020 píše:
Hledas si sveho tlusta a zamindrakovana kocko…lezis porad na diskuzis? trisku zacni zit blbko
My tak trisku žijem, někdy až na dřeň
Tu blbku si nech od cesty a zaplať si doučování z češtiny ![]()
@Betty MacDonald píše:
My tak trisku žijem, někdy až na dřeňTu blbku si nech od cesty a zaplať si doučování z češtiny
Mně se líbí věta „hledáš si svého tlusta.“ Zní mi to trochu ezo, ale bohužel nevím, co je to ten tlust.
@OpportunityNox píše:
Něco jako „Tříska a tlust pořád leží na diskuzích“.
Jako dobrý, to nevymyslíš
A ta drzost po tomhle napsat někomu blbko ![]()
On to bude nejaky pasák. Pise do diskuzi, kde si treba svobodne maminky stezuji, ze spatne vyjdou s penezi nebo do diakuze o nevymahatelnych alimentech. A holkam tam nabizi, aby se mu ozvaly, ze ma pro ne brigadku. A vzhledem k tomu, kam se ozval dneska, tipuju jake provenience. Asi chce nabidnout spojeni prijemneho s uzitecnym ![]()
@PaníKadrnožková píše:
On to bude nejaky pasák. Pise do diskuzi, kde si treba svobodne maminky stezuji, ze spatne vyjdou s penezi nebo do diakuze o nevymahatelnych alimentech. A holkam tam nabizi, aby se mu ozvaly, ze ma pro ne brigadku. A vzhledem k tomu, kam se ozval dneska, tipuju jake provenience. Asi chce nabidnout spojeni prijemneho s uzitecnym
ahá, tak takhle to je ![]()
@Betty MacDonald píše:
Jako dobrý, to nevymyslíšA ta drzost po tomhle napsat někomu blbko
Jedna z mála nadávek, kde není příliš pravděpodobné, že @espresso2020 udělá pravopisnou chybu ![]()
Tak jsem to sjel a Tříska asi vážně hledá ženské na privát..
@espresso2020 píše:
Hledas si sveho tlusta a zamindrakovana kocko…lezis porad na diskuzis? trisku zacni zit blbko
nahlášeno
Setkala. Dokonce 2×. Chyba samozřejmě ve mě, prý jsem semetrika a chlap pak nemá na sex chuť. Můžu ti říct že se to nikdy nezmění. Takže buď jdi nebo se s tím smiř
Taky jsem se s takovým setkala. Sex mu nic neříkal, nechyběl… Vydržela jsem to 2 roky, a to jen proto, že jinak byl moc fajn. Ale žít dalších xx let „jako kamarádi“ bych nedala.