Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
Jeee tak po sloupovitych nohou z leta jsme u zadku. Nemas nahodou odkaz, at se pobavim?
Co platy ucitelu nebo nemovitosti, ale jeste treba cena kakaa v Brne nebo zavarovani vajec do Chorvatska - ty byly pod nickem Kaliopa legendarni
No vidim, ze na to nemuzes zapomenout a zminujes to v kazde diskuzi.
@Hanka1 píše:
Jeee tak po sloupovitych nohou z leta jsme u zadku. Nemas nahodou odkaz, at se pobavim?
Co platy ucitelu nebo nemovitosti, ale jeste treba cena kakaa v Brne nebo zavarovani vajec do Chorvatska - ty byly pod nickem Kaliopa legendarni
https://www.emimino.cz/…-mit-407385/?…
Ovšem to kakao je legendární, ta rychlost s jakou přepočítávala Kč na Euro a naopak ![]()
@Josefuna píše:
No vidim, ze na to nemuzes zapomenout a zminujes to v kazde diskuzi.
To vis - na takovy kraviny se neda zapomenout…
@Mango_Lassi píše:
Helenka na vás myslí na všechny!Houdová vytvořila pro muže výzvu s názvem Jedenáct dní bez ejakulace
Zdroj: https://www.idnes.cz/…3514_sex_zar
Pokud když to zvládnu bude odběr přímo od ní osobně tak to dám.. ![]()
@david85lbc píše:
Pokud když to zvládnu bude odběr přímo od ní osobně tak to dám..
Vzhledem k tomu, ze Helena se svou vaginou aktualne rozjima kdesi v Karibiku, neni tvemu pozadavku bohuzel mozne vyhovet. Ale netreba smutnit, certifikovanym koucem a oficialnim ambassadorem pro Ceskou republiku je jeji duchovni dvojce, shodou okolnosti mladsi bratr Jirky Krytinare. Je odborne vyskolen a poskytne ti veskery servis.
@ontarova.stara píše:
Vzhledem k tomu, ze Helena se svou vaginou aktualne rozjima kdesi v Karibiku, neni tvemu pozadavku bohuzel mozne vyhovet. Ale netreba smutnit, certifikovanym koucem a oficialnim ambassadorem pro Ceskou republiku je jeji duchovni dvojce, shodou okolnosti mladsi bratr Jirky Krytinare. Je odborne vyskolen a poskytne ti veskery servis.
Helena vaginalne medituje na Bali. Nez ty jeji hlody mne kdysi fascinovala u Krause, kde byla se svym malym nevychovanym rozcapencem, ktery ji tam pokousal… ![]()
@Hanka1 píše:
Helena vaginalne medituje na Bali. Nez ty jeji hlody mne kdysi fascinovala u Krause, kde byla se svym malym nevychovanym rozcapencem, ktery ji tam pokousal…
Ja se priznavam, ze vubec netusim, kde ted s tim svym cirkusem kempuje
. Na Helus jsou tu odborniky @Mango_Lassi a @pohledzdruhestrany. Ja osobne bedlive sleduji svou favoritku Lilinku Khousnoutdinovou, pac doufam, ze mi hodi par kosti z Janeckovic stolu, pripadne prozradi know how.
@ontarova.stara píše:
Děkuji promyslím to. Předpokládám že kvality bratra jsou shodné s Helenou a možná díky mladistvému elánu a snahou překročit stín Heleny nabídne i lepší servis..
Uvidím zda sáhnu po ověřené kvalitě případně po dravém mladí.. ![]()
@ontarova.stara píše:
Ja se priznavam, ze vubec netusim, kde ted s tim svym cirkusem kempuje. Na Helus jsou tu odborniky @Mango_Lassi a @pohledzdruhestrany. Ja osobne bedlive sleduji svou favoritku Lilinku Khousnoutdinovou, pac doufam, ze mi hodi par kosti z Janeckovic stolu, pripadne prozradi know how.
Jo knezka Lilia je taky matroš. Čekám, kdy ji Janeček opet vymeni za mladsi model…
@david85lbc píše:
Děkuji promyslím to. Předpokládám že kvality bratra jsou shodné s Helenou a možná díky mladistvému elánu a snahou překročit stín Heleny nabídne i lepší servis..
Uvidím zda sáhnu po ověřené kvalitě případně po dravém mladí..
Rozhodne, Krytinar junior ma veskere odborne kvality a byt s nim jeho vagina (manzelka) nerozpravi jako ta Helenina, poskytne veskery potrebny servis.
@Anonymní píše:
Otázka je jasná. Stalo se vám někdy, že by muž měl menší apetit než vy (ženy)? Mám svého přítele velmi ráda, i on mě.Ale obávám se, že na sexu náš vztah skončí. Na to, že je starší, tak nemá moc zkušeností, a když mu řeknu co se mi líbí (klasika, nic drastického), tak se do zkoušení moc nehrne.
Mám na mysli třeba orál nebo prstý. To, že je citlivý mi taky nevadí, ale kdyby se občas na mě vrhl a byl takový víc průbojný by mi nevadilo. Vždycky ho musím svést já a ještě se cítím provinile, že ho s tím obtěžuji. A když už na to dojde, tak se semnou moc nemazlí. Nebo teda z jeho pohledu jo. Ale hlazení prsa mi přijde jako dost málo jako předehra. Nikdy jsem si nemyslela, že by na sexu stála spokojenost ve vztahu, ale čím dál víc lidí mi říká, že je divný. Každýmu chlapovi by se prý líbilo, kdyby ho holka sama od sebe začla honit (což dělám pokaždé), ale on se tomu ještě brání a říká, že přemýšlí mozkem a ne tím „dole“. Už jsme se kolikrát kvůli tomu pohádali, že jsem prý „nadržená nymfomanka“ a sobec a…Ale sex 1× za 3 měsíce mi nepřijde v pořádku. Co myslíte? Má náš vztah šanci na úspěch? Je divnej? Nebo už jste se s tím některá setkala?
Ahojky, napis mi do vzkazu ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Zase nabizis brigadku?
Hledas si sveho tlusta a zamindrakovana kocko…lezis porad na diskuzis? trisku zacni zit blbko
@espresso2020 píše:
Hledas si sveho tlusta a zamindrakovana kocko…lezis porad na diskuzis? trisku zacni zit blbko
Ty taky třísku, simtě
@espresso2020 píše:
V pohode, jsi pod kontrolou ![]()