Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nehledej tu odpověď, nedostaneš ji, názory tu jsou neobjektivní, navíc, co vyhovuje tobě, nevyhovuje jinému. Nic není ani dobře ani špatně. Důležité je, jestli to, že spolu často spíte ti nevyhovuje proto, že tobě ta blízkost a sex dělá dobře nebo proto, ze soudě dle společenských norem a názoru zde jaký je to asexual ti to nepřijde v pořádku. Podle mě se tu chceš jen utvrdit, ale tvého přítele třeba sex prostě nebaví nebo potřebuje něco jiného. Ten chlap nemá díru, kterou můžeš maznout lubrikantem, ale neco, kdy potřebuje něco víc, než jen roztáhnout nohy. Tady je furt keců o tom, jak ženská potřebuje předehru, ale ne každý chlap si luskne, postaví se a zasune. Hlavně o tom mluvte, pokud té to trápí, jeho postoj bude víc zarážející, pokud to nechce řešit už kvůli tomu, co to způsobuje tobě. Sex nemusí být pro každého důležitý, ale pokud pro tebe je jeho ne, nemá to cenu. Na druhou stranu, není třeba sex každý den, ale třeba super sex jednou za čas, aktivit je dnes dost, času a energie málo. Já si dám raději vanu, víno, přitulit se a usnu. Ani, taky bych si to třeba představovala častěji, ale můj muž není stroj, hlava mu jede nonstop a sex pro jeho není uvolňovaci prostředek, má raději objímání, líbání a mou přítomnost během společného večera
najdi si to, co ti bude dělat dobře, slyšet od chlapa jaká jsem nymfomankaw by mě urazilo z pohledu jednou za 3 měsíce… ![]()
No sexuální nesoulad je vcelku častý a fakt to nemusí být rozehrané jako nadržený chlap a žena co ji bolí hlava.
V okamžiku kdy svoje potřeby si schopná sdělit a on namísto toho aby řešil že máte problém v nesouladu a potřebujete najít řešení které bude vyhovovat jak tobě, tak jemu tě začne urážet, aby si mu dala pokoj, tak to není úplně způsob řešení problému někho, koho si chceš nechat na celý život.
No a na sex si ho taky nechat nechceš.
Je alespoň bohatý a štědrý?
Ještě jednou bych zkusila tu věc otevřít, a to co nejméně konfliktně, bez výčitek a s narativem - máme problém, já bych potřebovaa to a to, tobě to nevyhovuje - potřebovala bych taky porozumět co bys chtěla potřebovoal ty a pak pojdme splečně hledat, jak zajistit abychom oba byli spokojení.
Pokud ani pak nebude ochotný hledat řešení, tak bych ho pustila zpět do oběhu.
@Uslava píše:
Jestli někomu zbude ve stáří jen vzpomínka na šuškání, tak asi dělal něco blbě.
Ačkoliv… někdo na nic jiného nemá kapacitu. Zvířátka.To pak ano, alespoň něco…
Ty zase vidis porad zviratka. Tak urcite bude vzpominat i na jine veci, ale treba i na tohle, kdyz uz budou s partnerem stari.
@Lucy75 píše:
@Mango_Lassi tě nepotěším..je to samozřejmě individuální…
ALE obecně průzkumy k četnosti pohlavního styku ve fertilním věku u ZADANÝCH OSOB hovoří někde kolem 2.5 x týdně
nedělat si prosím legraci z té půlkyprostě to není ani 2 ani 3×…
ale ti, co to dělají denně, nám tu statistiku vylepšují
@Lucy75 Mohla bys nam to uvest i podle veku? 30, 40, 50 a 60?
@Josefuna píše:
Tak já myslím, že sex 1 x za 3 měsíce je dostačující. Snad se dnes člověk zabaví i jinak než být pořád jak králík, ne? Tak si taky čti nebo věnuj něčemu intelektuálnímu.
A víš o tom že si člověk může číst, věnovat se osobnímu rozvoji a k tomu mít i pravidelne sex?
@Mango_Lassi píše: Škoda no. Tak jsem se těšila, že drahému zamavam tabulkou před xichtem, že sexuologové říkají… A hned se mu postaví
Já myslím, že by spíš měl děs v oku ![]()
@divine woman píše:
Já myslím, že by spíš měl děs v oku
Ale když holky na emiminu říkaly! ❤️️
@david85lbc píše:
A víš o tom že si člověk může číst, věnovat se osobnímu rozvoji a k tomu mít i pravidelne sex?
Jsem prekvapena, je to skutecne mozne?
@OpportunityNox píše:
@Josefuna si založila novou diskuzi… a už to tady jede
Zejo, viď ![]()
@Mango_Lassi píše:
Od neděle má rýmu a mám zákaz přibližování. Tak příští týden to nadelame, jo? Začneme hned v pondělí, ale bude to dřina.
Stay tuned
No hlavne, abyste to stihli, jak nedas nepodkrocitelne, tak halou- citova vyprahlost
Stoji ti to za to, Mangouš?
Od neděle má rýmu a mám zákaz přibližování. Tak příští týden to nadelame, jo? Začneme hned v pondělí, ale bude to dřina.
Stay tuned