Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminky, funguje Vám akce 300 Kč zpět od P&G? Mi totiž ne. Už jsem jim psala a odpověděli mi screenshotem - je to ten, kde je modré okénko,,přidejte potvrzení". Jenže já nic takového nemám (ten druhý screenshot) - zkoušela jsem různé prohlížeče i počítače, ale nic.
Napada me, ze je to uplne jina stranka. Kde ses ty, tak je pouze reklama na dany cashback.
@Cenarius píše:
Napada me, ze je to uplne jina stranka. Kde ses ty, tak je pouze reklama na dany cashback.
A tobe to jede? Stranka je to dobra, je to i v reklame, co na me vsude skace. Zaregistrovala jsem se tam, ale dal nic nejde.
Nejde. A co jsem viděla na FB v diskuzích pod touto reklamou, tak jim to taky nejde. Podle mě to nejde nikomu
Mi raděj ani neodepsali a při hovoru, že to musí předat kolegům a ti se mi ozvou.. Nic..
@Famous A na jaké číslo jsi volala? Zavolám tam taky, když je budeme bombardovat, tak snad se rozhoupou něco udělat. Teď se mi podařilo nahrát účtenku, ale zase nejde vložit číslo účtu ![]()
Oni ti stejne nic neřeknou
800 11 33 22. Zkus tam zadat IBAN, pry to bere ale bez CZ. Otazkou je, jestli to prijde.
Zdravím, mě se to povedlo až po týdnu dopisování, ale už to bude 16.11. měsíc od zaslání a peníze stále nepřišly a už přestávám doufat že přijdou. Přišly Vám? A za jak dlouho? Díky za odpověď Helena.
Mně visí někde ve vzduchoprázdnu 900,– a asi budu řešit přes ČOI, jde mi o princip.
Mne to nakonec prislo. Zkousela si tam kliknout na to odeslat k moderování ci jak to tam je? Musis byt prihlasena. Pak jsem se tam asi za 2-3 dny vratila a bylo tam uz, ze mam zadat cislo uctu.
@Famous zadala jsi číslo účtu a peníze došly? Já mám pořád 900 ve zpracování.
@Hhazova ano, davala jsem tenkrat tusim cislo uctu bez lomítka. Trvalo to dyl, maji na to myslim 30 pracovních dni.