Fusak 2v1 Emitex

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emitex Combi fusak 2v1 zimní?

Přidejte zkušenost s Emitex Combi fusa...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
20.9.13 16:49

Urcite zalezi i na teplote prani. Ja ho prala na 30st. ale delsi dobu. Program jsem dala treba na hodinu, hodinu a pul jak kdy a nikdy mi na nem nezustal zadny flek nebo zmolky. A to jsem ho mela do golfek dlouhy. Takze kdyz jsem si treba nevsimla, ze ho mala stahla a tahla jsem ho po zemi v brecce snehu a blata vzdy to krasne pustilo. Akorat jsem si ho nesikovne prodrela o kolecko ale nastesti z vnitrni strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
20.9.13 17:34

Já kupovala bavlnu, protože jsem blbka nevěděla, že je i fleece.. Jinak bych koupila fleece, protože je určitě teplejší.. Na zimu jsem si teda koupila ten zimní Combi fusak, protože bavlna je na tohle počasí podle mě studená. Ale já dítě moc nebalím, bo ještě nechodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
20.9.13 17:50

Tak já zimní mám a právě potřebuju něco na teď…deku malej odkope

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
1.6.15 13:42

Holky, obnovuju diskuzi.
Zimní fusak mám, jarní/podzmní teplejší taky. Potřebovala bych něco na teploty okolo 20 stupňů (mám pětiměsíční dceru a jezdí ve sporťáku. V hlubokém bych ji šoupla deku, ale sporťák je přece je dost otevřený…)

Objevila jsem, že Emitex 2v1 existuje ve variantách softshell-fleece (snoopy, sam), fleece-bavlna (fanda), bavlna-bavlna (bary). Nemáte někdo osahané všechny tři typy? Jaký je teplý, jaký méně? Díky za postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí