Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Ono se to asi dost odviji od toho, jak je velke ditko. ja do tohohle kocarku nikdy nedavala ani fusak, ani nanoznik. kdyz bylo treba tak deku pres nohy.
@Honey007 mam stejnej kocar. já mám v tomhle obdobi kluka uz bez fusaku - mam vlozku z Pinkie (takovou plysovou), prikryty je deckou. Pokud fouká, mam nanoznik z Pinkie, ten mam na kočáru porad, bud zapnu nebo rozepnu. Plastenku mam originál britax z mall.cz, ale moc ji nevyuzivam.
@Honey007 mám teda tříkolku, ale to neva. Pláštěnku mám originál a využívám hojně, třeba i za větru. Univerzální nám na kočárek neseděla. Fusak od emitexu jsem už vyndala, ale já mám už roční dítě. To uchycení nahoře je u tohoto kočárku naprd. Trochu to drží kšíry. Podložku mám z líné pěny. Deky jsem koupila na Pinkie.cz jsou s gumičkou takže by neměly padat. Víc info dám v pondělí az mi dorazí a odzkouším to. Jinak doporučuji na tom Pinkie koupit i tu podložku, mají velký výběr.
@sisk můžeš hodit prosim odkaz na ten nánožník. Mám originál a stojí za prd. Děkuji.
@radka101 jasan, nanoznik mam tento
http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html
Přikládám, jak to vypada na kocarku… rozepnuty a zapnuty.
Moc děkuju, fakt jste mi pomohly!!! Právě to uchycení fusaku mě docela zmátlo, protože to prostě nejde za nic zaháknout
super, pláštěnku objednám, fusak taky a podložku do kočárku, moc díky!!!
@Honey007 Já jsem to kupovala už s kočárkem, byla jsem se podívat a bohužel na podložce výrobce není. Tak neposloužím.
@radka101 jsou tam gumicky a poutka se suchacem. Mam to zahaknuty ke konstrukci a drzi.
@sisk Dobrý den, prosím mohla byste dát odkaz na tu podložku? A sedí hezky? Děkuji Lenka
Dobrý den, před pár dny jsme přešly na sporťák kočárku Britax B Motion 4 a s tím souvisí můj dotaz ohledně fusaku, zavinovačky, vložky a nánožníku na tento kočárek. Zatím máme zimní fusak Emitex, ale jak se oteplí, nevím co použít. Koupit jarní fusak nebo stačí jen deka? Divně tam teda plápolá. A máte zkušenosti s fusaky Emitex jak je připevnit nahoře ke kočárku aby nesjížděly? POslední dotaz je na vložku do kočárku. Budu vděčná i za konkrétní odkazy kde co koupit a hlavně jak to vybrat a poznat, co nám sedne. Taky mě zajímá zda je na toto období potřeba ještě nánožník? A poslední věc, pláštěnka, kde ji můžu sehnat. Moc díky!!!