Fusak v září?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44197
22.9.19 22:22

Taky jsem mela podzimní fusak a chodili jsme ráno se staršími. Když bylo odpoledne teplo, rozepla jsem ho, ale vytahovar ho a měnit za deku se mi nechtělo. Když bylo některé odpoledne echt teplo, dala jsem ho pod kočár a vytáhla náhradní deku. U nás bývá krásně teploučko kolem poledne přibližně do 16.hodiny. Potom se už začíná smrakat a poslední dny hodně fouká. Miminko ve fusaku mi prijde v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.9.19 22:36

Ja jsem měla podzimní fusak od Emitexu a byl skvelej, používaly jsme ho celej podzim a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.9.19 22:39
@Anonymní píše:
Maminky dnes i včera jsem viděla venku spoustu maminek co měly děti ve fusaku podle mě je to fakt brzo 8o :roll: jaký máte vy nazor :think: Já mám tříměsíční a jezdíme zatim jen v mikine a pod dekou…

Já už taky fusak mám. Od Emitexu jaro /podzim. Pak mám ještě silnější podzimní a pak zimní nepromokavý. Zimní budu dávat až bude v noci pod nulou a. Přes den max 10 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
22.9.19 22:48

Taky už mám fusak. Když jdu ráno zapínám, když jdu v poledne tak ne a je jako deka pod dítětem. Mě zase nebaví malou navlikat, nesnáší to a deku mi vyhazuje, takže je lepší ji dát do fusaku. Mám zimní i podzimni/jarní verzi od Emitexu jako holky tady. Teď má tu podzimní verzi, která prostě jen neprofoukne. Nevidím v to žádný problém. Navíc i kdybych měla v tomto chladnějším počasí dítě navlecene nebo napůl hole, tak s prominutím tobě je do toho prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.9.19 23:01

Taky jsem parkrat v zari a dokonce v cervnu, kdyz byly chladne dny, vytahla fusak. Mam „celorocni“ Lodger, ma vyteplovaci vlozku, kterou lze vyndat a pouzivat fusak i jindy, nez v zime. Miminko jsem do nej dala v domacim obleceni, jen s cepickou. Pro me bylo mnohem jednodussi dat miminko do fusaku, nez ho oblekat, zvlast kdyz jsem mela jeste starsi dite, ktere ale jeste bylo dost male na to, aby bylo samostatne v oblekani. Navic kdyz jsem pak brala korbicku se spicim miminkem do bytu, stacilo rozepnout fusak a dite se neuvarilo. Svlekanim bych ho probudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 23:51

Odpoledne, když svítí slunko, jezdí naše čtyřměsíční v dlouhém bodíčku, tepláčkách a zachumlaná do teplé deky + čepičku, když fouká :) Poránu nebo navečer bych jen přidala nějakou vrstvu oblečení, na fusak je podle mě ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
23.9.19 00:02

Když jsem sháněla fusak, líbil se mi „bohužel“ jenom Lodger, tak jsem za fusak vydala na můj vkus takovou částku, že bych ho nejraději vozila i v létě, aby se teda pořádně využil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.9.19 03:56

Druhe dite jezdilo v kombi fusaku emitex i v kvetnu. Rano byla kosa, kdyz jsme se vraceli dopoledne/pred polednem, tak klidne 15 stupnu-to jsem proste jen fusak odkryla. Nesnasim mit dite omotane v kocarku do x dek, ktere navic odkopavaji.
Rano chodim do prace v sest a sorry, v mikine ve dvou stupnich nad nulou, a to se hybu, taky nepujdu. Mam podsity softshellovy kabat, odpoledne jedu z prace klidne v tricku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.19 05:59

Taky mám fusak, chodíme ráno v 7:30 do školky a je okolo 0-5 stupňů.
A nevím teda jakej je rozdíl jestli dítě šupnu do fusaku nebo ho musím zabalit do deky, aby mi ji neodkopalo :nevim: dcerka jezdí ve fusaku, už sedí a furt se chruje, tak než pořád nahánět deku, tak je v podzimním fusaku a mam klid. Má jen tepláky a body a slabou bundičku - přeci jen furt vyndává ruce ven.

Mě nepřestává překvapovat jak mají pořád maminky potřebu rozebírat jedna druhou a jejich rozhodnutí. Kdyby se každý staral sám o sebe, jak by bylo na světě krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
23.9.19 06:37
@Anonymní píše:
Maminky dnes i včera jsem viděla venku spoustu maminek co měly děti ve fusaku podle mě je to fakt brzo 8o :roll: jaký máte vy nazor :think: Já mám tříměsíční a jezdíme zatim jen v mikine a pod dekou…

Jasne, delas to suprove… A vis, co ty deti meli po tim? Navic jaky je rozdil mezi fusakem a tvoji dekou? Akorat to, ze fusak je praktictejsi, lepe se s nim manipuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.9.19 08:46
@Cuddy píše:
Jasne, delas to suprove… A vis, co ty deti meli po tim? Navic jaky je rozdil mezi fusakem a tvoji dekou? Akorat to, ze fusak je praktictejsi, lepe se s nim manipuluje.

S tím souhlasím. Malá se pořád mele a sedí. Deka jí padá. Takhle vím, že má nohy v teple a může mít slabší vrstvu a nahoře má teplejší mikinu na ruce. A hlavně fusak nebo spíš deka s otvory na popruhy nikam nepadá a drží na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 20:25

U dvou maminek na hřišti jsem viděla fusak od Emitexu což je dost teplej a jedna maminka vyndala dítě v kombinéze a druhá ve veste a mikine tak nevím no…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.19 20:28

@Janli já vyndala holku v mikine a dece trochu zpocenou bylo 17 stupnu

• Citovat
  • Upravit
74217
23.9.19 21:04
@Anonymní píše:

Res pouze sve dite a ne druhych. Je jejich vec, jak oblekaji sve deti a kdy.
Mi taky sestra o vikendu u nas rekla, ze malo sve decka ted oblekam a ja ji, ze jeji mi prijdou navlecene moc, at mi je necha, jak jsou a hledi si oblekani svych. V tomhle se proste neshodneme. Ona zije v Cechach, kde je chladneji, takze pocitove jsou nastaveni jinak. Morava ma stale prijatelne pocasi, takze to nehrotim. My mame babi leto a oni vytahnute soft a podobne podzimni veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.9.19 21:14
@Anonymní píše:

No a já mám děti tři. A když jdeme ven má jedna mikinu, druhá mikinu a vestu, třetí mikinu a bundu. A rozhodně není nejvíce oblečená ta nejmenší. Jo a já triko.
Každé dítě/dospělý si udržuje teplotu jinak.
Takže řeš svoje dítě a ostatní nech na pokoji. Jestli budeš mít jednou další, tak třeba zjistíš, že všechno není tak jednoduché, jak sis myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí