Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
U dvou maminek na hřišti jsem viděla fusak od Emitexu což je dost teplej a jedna maminka vyndala dítě v kombinéze a druhá ve veste a mikine tak nevím no…
Tak hlavně že víš, že je to dost teplá verze. A víš, jak to mají. Jestli dětem něco není, a co mají pod tím. Takové starosti chápu u udrbanych starých sousedek, které nemají, co na práci. Ale u mámy fakt ne. Doufám, že žádnou takovou nepotkavam ![]()
Dobré jsou i podzimní fusaky, co se dají v kočárku rozepnout na deku. Je to takové universální řešení do nejistého počasí ![]()
@NaturBabyShop Tenhle právě mám a je fajn ráno zapnutý a odpoledne když jedeme na hřiště, tak nechávám rozepnutý a pak zase trochu zabalím, když je splavena po hraní. Emitexovy má i tunel na botičky s omyvatelným povrchem, tak je to fajn. Určitě využiju i na druhé dítě do korbičky.
Ja jsem taky pro studeny odchov, neresila jsem to ani u jednoho. Cepici maji kdyz mrzne a ted nejvic davam ty teplejsi mikiny s kapucou. Do kocarku male na spani davam jeste deku. U nas to taky ovlivnuje to, ze jezdime autem vsude, tak pouze prechazeji ze dveri do dveri.