Fusak v září?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kytkalenka
23.9.19 21:15

Ja jsem taky pro studeny odchov, neresila jsem to ani u jednoho. Cepici maji kdyz mrzne a ted nejvic davam ty teplejsi mikiny s kapucou. Do kocarku male na spani davam jeste deku. U nas to taky ovlivnuje to, ze jezdime autem vsude, tak pouze prechazeji ze dveri do dveri.

• Citovat
  • Upravit
21091
23.9.19 21:23
@Anonymní píše:
U dvou maminek na hřišti jsem viděla fusak od Emitexu což je dost teplej a jedna maminka vyndala dítě v kombinéze a druhá ve veste a mikine tak nevím no…

Tak hlavně že víš, že je to dost teplá verze. A víš, jak to mají. Jestli dětem něco není, a co mají pod tím. Takové starosti chápu u udrbanych starých sousedek, které nemají, co na práci. Ale u mámy fakt ne. Doufám, že žádnou takovou nepotkavam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 12:02

Dobré jsou i podzimní fusaky, co se dají v kočárku rozepnout na deku. Je to takové universální řešení do nejistého počasí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.9.19 12:27

@NaturBabyShop Tenhle právě mám a je fajn ráno zapnutý a odpoledne když jedeme na hřiště, tak nechávám rozepnutý a pak zase trochu zabalím, když je splavena po hraní. Emitexovy má i tunel na botičky s omyvatelným povrchem, tak je to fajn. Určitě využiju i na druhé dítě do korbičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí