Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jalemina píše:
Normálně přilezliJsou to ploštice
pak budou spojený prdelkama a budou se pářit
mně se nejvíc líbí, když se svlíkaj z kůže ![]()
My jsme jim pro změnu vždycky říkali „doktoři“
Tady kolem paneláků jich bývá taky plno..
@Les2311 píše:
mně se nejvíc líbí, když se svlíkaj z kůže
to čumim ![]()
@Acinore píše:
To je ruměnice pospolná prosím pěkně
@Les2311 píše:
mně se nejvíc líbí, když se svlíkaj z kůže
fůj to je hnusný ![]()
@Tiger-lily píše:Děkuju, to si zapamatuju. Doteď jsem si myslela, že je to obyčejnáý ploštice
ruměnice pospolná je obyčejná ploštice
ploštice je název pro určitou skupinou brouků, kteří mají určité stejné znaky. no a z ploštic se pak některé jmenují třeba ruměnice pospolná nebo třeba kněžice pásovaná. ale obě jsou to obyčejné ploštice ![]()
@Les2311 Díky, tady se člověk dozví snad všechno. A jak se jmenuje taková ta škaredá šedá oválná ploštice?
@Tiger-lily píše:
@Les2311 Díky, tady se člověk dozví snad všechno. A jak se jmenuje taková ta škaredá šedá oválná ploštice?
Myslíš sviňku?
![]()
http://www.skudci.com/svinky
Holky a jak se jmenuje takovej ten šedo-zelenej brouk, který smrdí? Taky jsem ho objevila na balkóně a doufám, že nežije v kolonii - šlápla jsem na něj a ten smrad, to je hrozný! ![]()
@Les2311 píše:
ruměnice pospolná je obyčejná plošticeploštice je název pro určitou skupinou brouků, kteří mají určité stejné znaky. no a z ploštic se pak některé jmenují třeba ruměnice pospolná nebo třeba kněžice pásovaná. ale obě jsou to obyčejné ploštice
tak tak, jen ploštice nepatří mezi brouky, je to skupina na stejné úrovNI JAKO BROUCI. stejně jako třeba vážky nebo motýli.
@bumbinka píše:
Myslíš sviňku?![]()
http://www.skudci.com/svinky
Ano, a je to svinka nebo sviňka?
![]()
@kopretinkka píše:
fůj to je hnusný
tak jestli jsi estét, tak mám i čerstvě vykuklenou berušku ![]()
Tys je nikdy neviděla? Každej rok se takhle všude hemžej:-) Mě to jako fuj nepřijde, prostě brouci no. Nic nedělaj, zase zalezou.
@jenny.fields píše:
tak tak, jen ploštice nepatří mezi brouky, je to skupina na stejné úrovNI JAKO BROUCI. stejně jako třeba vážky nebo motýli.
díky za opravu, já nejsem odborník. pro mne platí: šest nohou = brouci. osum nohou = pavouci, nutno se vyhnout! názvy si pak dohledávám jenom u těch, kteří mě zaujali.
To je ruměnice pospolná prosím pěkně