Garant - gelové nehty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aulina
22.9.13 14:14

Hledám garanta

Ahoj, prosím poradíte mi někdo? Mám rekvalifikační kurz na manikůru, pedikůru a nehtovou modeláž. Chci začít podnikat ve všech třech směrech, ale mám však jen známou která dělá pouze nehtovou modeláž, která by mi mohla dělat garanta. Může mít tedy člověk dva garanty? Jednoho na nehtovou modeláž (má známá) a druhého (tomu komu zaplatím) na manikůru a pedikůru?
Budu vděčná za vaše odpovědi. ;)

• Citovat
  • Upravit
7167
4.11.13 13:04

Povinnosti garanta pro kosmetiku
Ahoj holky, prosím vás o radu :) Majitel mě žádá, jestli bych mu mohla dělat garanta na kosmetiku, tak jsem se ho ptala co vše to obnáší a jaké budou moje povinnost, řekl mi, že nic, že mu tady vyplním jenom takový papír a to je vše, ale moc tomu nevěřím. Myslím si, že budu mít zodpovědnost za určité věci o které bych se jako garant měla starat? Moc tomu nerozumí, ale asi by jsme měli mít i nějakou smlouvu mezi sebou, kde budou napsané mé povinnosti ne? Moc jsem toho na netu nenašla, tak prosím vás co s tím mají nějakou zkušenost :) Dále jsem četla, že za tuhle odpovědnost může být příplatek ke mzdě. Kolik si tak můžu orientačně říct abych nebyla za hamouna :D Moc vám děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze