Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nám prostě nebylo vůbec přáno opravdu vám všem jen závidím. Včera jsem mluvila s doktorkou a s tím naším miminkem to hodně špatný paní doktorka nám řekla že ještě takovouhle situaci nezažili a nevědí co s tím mají dělat náš malej to má v jednom svazku a vůbec se neví co s tím dám jestli to je nebo není průchodné a jestli to kdy bude držte nám palecky
@veronicka18 Ani nevíš, jak je mi to líto. Přeju Tobě i miminku hodně síly. Musíš věřit, doktoři dnes umí neuvěřitelný věci.
Ahoj maminky
Tak po tom dlouhém boji co můj malý strávil v motolské nemocnici, přesně 2 a půl měsíce ho dnes převezli do Ústí. Ten můj malý bojovník si musel vytrpět 4 operace a konečně ty poslední 2 mu pomohli!!! Bylo to hrozné, spoustu nervů a pláče a to ještě není na 100% vyhráno, dokud ho nemám doma, ale už konečně krásně kaká a postupně mu dávají mlíčko, teď pije 30ml. Jsem strašně ráda, že jsem se tehdy nerozhodla pro potrat, jak mi někteří doktoři vybízeli. Je to na dobré cestě, že půjde brzy domů a taky si to už zaslouží! Děkuji Chirurgickému Jipu v Praze na 7.C že se o něj tak krásně starali, snad už tam nebude muset nikdy ležet.
@NadenkaMag Jéé,gratuluju moc moc moc Tobě i maličkému
Ať se Vám daří ![]()
Tak vás tady zdravím tak jsme stále v nemocnici máme za sebou 5 operací a pořád jsme ve velké nejistotě kdž už malej začal baštit a kakat tak jsme dostali do střev zánět takže všeho konec dneska operace kde mu čistili střeva a nemůžou mu tam nic přišít protože má hrozně jemnou kůži a všechno mu popraská jsem s toho vyřízená už nevím jak to zvládnout ![]()
@veronicka18 Moc jsem na Vás myslela a čekala na dobrý zprávy…Nijak Ti to nepomůže, ale držím Vám všechny pěsti pro štěstí co mám…Holka bojuj, malej musí taky bojovat, neboj, určitě se to v dobré obrátí, nic tak hroýnýho nemůže trvat do nekonečna.
Tak jsme doma už měsíc a 1 týden
Po tom dlouhém boji plném slz a smutku to stálo za to, díky Bohu, že jsem tehdy nešla na potrat jak mi to nabízeli. Davídek krásmně přibírá už máme skoro 5 a půl kila
je spokojený a pořád hladový
Držím palce všem maminkám, které se dozvědí, že čekají mimi s touto diagnozou. I když jsme leželi 3 měsíce v nemocnici a už ani nevěřili, že se to spraví. Povedlo se
Pro zajímavost přidávám Davídkovi fotky ![]()
Jééé..moc gratuluji, že už válčíte jenom doma
..Malej je nádherný.
doufám, že Vám bude dělat jen samou radost.. ![]()
@NadenkaMag Krásnej chlapeček
Moc Vám to přeji a ať takhle krásně rostete dál ![]()
Dobrý den tak jsme se dostala sem vám zase napsat ![]()
mám te%d o něco lepší zprávičky malej se po dlouhém boji a doslova boji o život s toho dostáva te%d nám ho na 14dní propustili domů je to naše sluníčko
Čeká nás ještě operace protože stále nemáme zavřené bříško máme tam velikou díru tak nás pustili domu aby malinkej trochu vyrostl a šlo mu to lépe zavřít tak snad už bude jen dobře
@veronicka18 Díky za zprávu
Moc jsem na Tebe myslela, ale svým zpüsobem jsem se Ti bála napsat.Jsem mňc moc moc ráda, že je na tom prcek líp, že je to taky takovej bojovník
Teď už bude jenom líp, uvidíš
Zase se ozvi ![]()
Dobrý den maminky tak vám sem zase piši nějaké zprávičky o nás už nám je půl roku rosteme jak z vody jsme kluci šikovný
Ještě sice pořád nemáme po operaci máme pořád otevřené bříško tak nám ještě spoustu věcí nejde ale jinak se máme k světu kakáme papáme už i příkrmy
Operovat nás sice ještě nechtějí že máme tu díru na bříšku velikou
ale je dobře že jsme alespoň doma
Ale je to můj velký bojovník i když toho má za sebou spoustu a ještě nás hodně čeká tak je to můj smíšek
Jejku, to je brouček..
To je dobře, že se vá daří..Věřím, že se nenadějete a malý bude mít bříško v pořádku..My to měli naštěstí vše o dost jednodušší. Ta naše cácorka, je teda pěkný číslo. Začíná si pěkně prosazovat svou a umí se pěkně vztekat, ale jinak je to naše sluníčko
.Už je nám 9 měsíců ale ani jeden zub venku.Je trošku línější, takže plazit se nám taky nechce.Ale je pravda, že pokud se někam chce dostat, tak tam doválí sudy. Ráda se kouká, jak ten čas utíká a nevěřím vlastním očím, že tak rychle roste
..1.fotka-ještě v nemocnici, to jí bylo asi týden.2.fotka-měsí po narození..3.fotka-4 měsíce..4.fotka je focená před dvěma týdny.. ![]()
Je ta je hezoučka tak to je dobře že jste to měli takhle v klídku no my měli o mnohem větší díru teda ještě máme