Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
nedávno jsem četla o gel-lacích značky EBD, které se „zapékají“ pod LED lampou. Sady viz.: http://www.modelaznehtu.cz/shop.php?…
Náhodou jsem před 14 dny byla u nové pedikérky, která používá pouze je. Chtěla jsem nalakovat nehty (na nohou i rukou), tak mi nezbylo než si nechat dát tento typ laku. Jsem nadšená z toho, že opravdu drží a vypadají jako nové. Jen mi na rukou docela rychle odrůstají… Musela bych chodit na manikúru cca co 14 dní.
Zajímalo by mne, kdo máte s tímto lakem EBD zkušenost? Kdo jste si pořídil domů tyto sady?
Jestli se nepletu, je toto jediná značka, kterou mohu sundat doma odlakovačem s acetonem (nebo čistým acetonem) a ne si ničit nehet pilováním. Tak uvažuji pouze o ní…
Jinde jsem zas četla, že UV světlo způsobí rychlejší stárnutí kůže na rukou… Co si o tom myslíte?
Budu ráda za vaše zkušenosti a nápady ![]()
Jinak normálně si nehty na rukou nelakuji. Lak mi doma vydrží v lepším případě tak do druhého dne. Takže efekt EBD laků mne nadchnul (a o umělých nehtech neuvažuji…).
Ja pouzivam taky gel laky, vydrzi tak 14 dni, nicmene pouzivam normalni uv lampu, odlakovava se normalnim odlakovacem s acetonem, tech znacek je hodne, nemusis vylozene tuto, jsou i levnejsi
@kristy09 a kupovala jsi si celou jejich sadu? V těch lampách je nějaký rozdíl?
Dnes jsem si koupila v drogerii čistý aceton. Měla jsem odlakovač s acetonem, ale nějak mi nezafungoval…
@Eveelin skoro kazdy gel-lak mozes odlakovat acetonem, staci nalit do misticky a ppodrzet tam ruku treba 10 minut, anebo normalne sloupnout…ale jak pise @kristy09 jsou i levnejsi, ja mam hodne gel-laku, dulezity je dat kvalitni zaklat a pak v barve je to vlastne jednou…
A tento vikend 4-6.4 udou v Holesovicich v Praze trhy, kde muzes koupit gel lak o hodne levnejsi ![]()