Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, stalo se mi, že jsem omylem vyprala pampersku v pračce, to je neskutečný, kolik tam toho gelu je.
I když jsem podložku a prostěradlo už mockrát třepala a 4krát vyprala a vymáchala, pračku propláchla, pořád když třepu, kousky gelu padají
Bojím se to povlíct, ať to malá nevdechne nebo nesní, i když jsou to malinké drobečky. Tak nevím, je to asi pěkný svinstvo, co? Prostěradlo bych vyhodila, ale podložka stála přes tisícovku, to se mi moc nechce, co myslíte? ![]()
Jako jakou podložku asi jsem natvrdlá, ale nevím
Jinak zkoušel jsi takovej ten kartáč na oblečení? Možná by se na tom ty žmolečky nachytaly ![]()
@weddiene To je nápad, sušička
Nemám, ale asi to zanesu někam do prádelny, ať si s tím poradí. díky za tip.
@Blanka S podložka pod prostěradlo, na matraci, takový chránič měkkoučký myslím, velká na dvojlůžko.
Z čeho to je ten gel? Nevíte?
@ricki píše:
@weddiene To je nápad, sušičkaNemám, ale asi to zanesu někam do prádelny, ať si s tím poradí. díky za tip.
@Blanka S podložka pod prostěradlo, na matraci, takový chránič měkkoučký myslím, velká na dvojlůžko.
Nevím, ale nebude to nic dobrého
Takže bych koupila kartáč na oblečení, v Ikee za 39,– a celé to projela, on se na to ten gel přilepí a bude klid. ![]()
@ricki píše:
@weddiene To je nápad, sušičkaNemám, ale asi to zanesu někam do prádelny, ať si s tím poradí. díky za tip.
Taky jsem jí vyprala minutý týden
Ale vyklepala jsem a v pohodě.
Já bych to nechala uschnout, ten gel vyschne a vytřepeš ho jako písek, si myslím…
Taky doufám, lepicí váleček jsem celý vypotřebovala ve středu, kdy jsem pro změnu vyprala papírové kapesníky v černých teplákách
Mám prima týden
A celé to válečkovat, prostěradlo a podložku 200×200 oboustranně
Tak doufám, že to půjde jako ten písek, díky za pomoc ![]()
Tak se mi prave stalo to stejne… mlady mi propasoval jednorazovku do sve poradne davky pradla. Gel jsem vybrala z pracky, ale na obleceni je ho i tak dost…
Kolikrat tak to obleceni vyprat, aby to bylo pro prte nezavadne? Nebo jak jste to nakonec odstranily?
Nechci, at z toho ma podrazdenou pokozku a taky si porad ocucava rukavy a ochutnat to nemusi…
Diky za zkusenosti.