Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já jsem po zbroušení, dala primer, pak jednofázový gel, a pak finisch gel, a po tom ošetřila olejíčkem a problém nebyl výdrž 3-4 týdny
A nedotkla ses při nanášení (poté zatvrdnutí) okolní kůžičky? při odrustání se to pak odlupuje…
@mobifilinka píše:
A nedotkla ses při nanášení (poté zatvrdnutí) okolní kůžičky? při odrustání se to pak odlupuje…
Právě že ne, dávám si na to pozor…
@renda81 píše:¨
Já jsem po zbroušení, dala primer, pak jednofázový gel, a pak finisch gel, a po tom ošetřila olejíčkem a problém nebyl výdrž 3-4 týdny
Finish gel nepoužívám ani neznám, ten můj gel má stačit sám o sobě. Po otření výpotku je lesklý.
A delas nehty jen sobe? Jestli ano tak zarovky by meli byt jeste ok
@Tintinka píše:
A delas nehty jen sobe? Jestli ano tak zarovky by meli byt jeste ok
Jojo, jen sobe. Ted jsem to spocitala presne a lampu uz mam dva roky, ale z toho se tak 8 mesicu nepouzivala.
Ahojky, dělám si gelovky sama doma, mám na to kurz… doma mám několik druhů tipů a poprvé v životě (nehty si dělám cca 2 roky) jsem si nalomila nehet… nechápu…žádná bublina, odchlipek, dostatečná vrstva gelu…když jsem se dívala na ty tipy, zdá se mi, že jedny jsou takový o dost měkčí. Může to být tím? Popřípadě od koho kupujete tipy a jaký máte zkušenosti s gely? Můj favorit je od EBD.
Ahoj, xlet delám s uv gely platinum NSI a jsem moc spokojena. Tipy amazing shine nebo nail squer od EBD.
Nalomeny nehet jsi měla po nárazu?
@kikibibi Myslíš ty Cosmo squer? Lehce jsem se ťukla bokem o stůl…
Promiň spletla jsem se, jasný cosmo ![]()
Těžko říct jestli je to tipem, neměla jsi méně gelu na jedné straně např? Vymodelovane C? Nebo prostě jen blbý naráz, může se stat
taky sr mi někdy naskytly tipy měkčí ale nějak jsem horší odolnost nepocitovala
jakou máš značku?
@kikibibi Ty cosmo jsem měla, ale vadí mi, že jsou čirý… nosím je většinou bez zdobení… Asi to byl blbý náraz… geluju celkem hodně a „céčko“ dělám taky. Tipy mám různý - nepamatuju si všechny značky. Vím, že teď jsem si dala na ten prst tip od Cedra, a pak mám velkej box tipů z aukra, už si nepamatuju značku. No a pak zbytečky…
Cosma mají i klasické mléčné. Sklenenky taky nepoužívám, ty mi připadají zase tvrdší ![]()
Tak uvidíš jestli se bude opakovat tak vyselektovat ![]()
@kikibibi Fakt? tak to jsem ráda, zítra si jdu pro gel, tak vezmu i tipy
děkuji za pomoc! ![]()
Ahoj, moje nehtařka na nehty nanáší akryl jednu vrstvu - nějaká tekutina + prášek - potom dává jednu vrstvu UV BAREVNÉHO GELU a dává zapéct do lampy, je tento postup správný? nevadí, že míchá akryl s UVgelem?