Gelové nehty doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6536
10.1.14 15:45

Já jsem po zbroušení, dala primer, pak jednofázový gel, a pak finisch gel, a po tom ošetřila olejíčkem a problém nebyl výdrž 3-4 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
10.1.14 15:47

A nedotkla ses při nanášení (poté zatvrdnutí) okolní kůžičky? při odrustání se to pak odlupuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.1.14 16:32
@mobifilinka píše:
A nedotkla ses při nanášení (poté zatvrdnutí) okolní kůžičky? při odrustání se to pak odlupuje…

Právě že ne, dávám si na to pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.1.14 16:33
@renda81 píše:
Já jsem po zbroušení, dala primer, pak jednofázový gel, a pak finisch gel, a po tom ošetřila olejíčkem a problém nebyl výdrž 3-4 týdny
¨

Finish gel nepoužívám ani neznám, ten můj gel má stačit sám o sobě. Po otření výpotku je lesklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
10.1.14 17:48

A delas nehty jen sobe? Jestli ano tak zarovky by meli byt jeste ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.1.14 18:19
@Tintinka píše:
A delas nehty jen sobe? Jestli ano tak zarovky by meli byt jeste ok

Jojo, jen sobe. Ted jsem to spocitala presne a lampu uz mam dva roky, ale z toho se tak 8 mesicu nepouzivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.11.14 19:25

Měkké tipy?

Ahojky, dělám si gelovky sama doma, mám na to kurz… doma mám několik druhů tipů a poprvé v životě (nehty si dělám cca 2 roky) jsem si nalomila nehet… nechápu…žádná bublina, odchlipek, dostatečná vrstva gelu…když jsem se dívala na ty tipy, zdá se mi, že jedny jsou takový o dost měkčí. Může to být tím? Popřípadě od koho kupujete tipy a jaký máte zkušenosti s gely? Můj favorit je od EBD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.11.14 19:36

Ahoj, xlet delám s uv gely platinum NSI a jsem moc spokojena. Tipy amazing shine nebo nail squer od EBD.
Nalomeny nehet jsi měla po nárazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.11.14 19:41

@kikibibi Myslíš ty Cosmo squer? Lehce jsem se ťukla bokem o stůl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.11.14 19:47

Promiň spletla jsem se, jasný cosmo :palec:
Těžko říct jestli je to tipem, neměla jsi méně gelu na jedné straně např? Vymodelovane C? Nebo prostě jen blbý naráz, může se stat :,( taky sr mi někdy naskytly tipy měkčí ale nějak jsem horší odolnost nepocitovala :nevim: jakou máš značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.11.14 19:52

@kikibibi Ty cosmo jsem měla, ale vadí mi, že jsou čirý… nosím je většinou bez zdobení… Asi to byl blbý náraz… geluju celkem hodně a „céčko“ dělám taky. Tipy mám různý - nepamatuju si všechny značky. Vím, že teď jsem si dala na ten prst tip od Cedra, a pak mám velkej box tipů z aukra, už si nepamatuju značku. No a pak zbytečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.11.14 19:57

Cosma mají i klasické mléčné. Sklenenky taky nepoužívám, ty mi připadají zase tvrdší :mrgreen:
Tak uvidíš jestli se bude opakovat tak vyselektovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
23.11.14 19:59

@kikibibi Fakt? tak to jsem ráda, zítra si jdu pro gel, tak vezmu i tipy :) děkuji za pomoc! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.11.14 20:03

Vůbec nemáš zač :hug: ať se dílo daří :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
24.8.16 13:10

Ahoj, moje nehtařka na nehty nanáší akryl jednu vrstvu - nějaká tekutina + prášek - potom dává jednu vrstvu UV BAREVNÉHO GELU a dává zapéct do lampy, je tento postup správný? nevadí, že míchá akryl s UVgelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí