Genderově neutrální jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2250
6.9.17 21:20

@Wani no jo, v Americe je mozne vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.9.17 21:21
@pe-terka píše:
na to nekoukám, jen upoutávky v médiích. Měla jsem doma slušnej blázinec naživo. K naší početné tlupě tu byla ještě návštěva s dětma, doslova zázrak říct si jednu větu :lol: To by byla dobrá reality šou. Copak se tam událo? Taková ta fetka s hadem na krku? Nebo matka sedmnáctka s cigárem u huby?

matka sedmnáctka.. a dítě chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.9.17 21:21
@ELIbeta píše:
@Wani no jo, v Americe je mozne vsechno :mrgreen:

To sice jo, ale tam se to nebere jako zkomolenina a lenost, ale běžná jména (co se Shawn týká).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
6.9.17 21:24

@Wani tak tam celkove anglictina zparchantela, takze me to neprekvapuje. V Anglii bych to nazvala lenosti a prznenim krasneho waleskeho jmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.9.17 21:27
@jdukolem píše:

myslíš její biologické? No on ani ten tatík nebyl od pohledu žádnej šlágr 8) Ti dva se hledali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.9.17 21:27
@ELIbeta píše:
@Wani tak tam celkove anglictina zparchantela, takze me to neprekvapuje. V Anglii bych to nazvala lenosti a prznenim krasneho waleskeho jmena.

Zastánce British English? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
6.9.17 21:28

Mně se nelíbí ani taková ta jména, co byla původně mužská a pak se jen přidáním a zženštila (Romana, Martina, Petra, Jana), takže asi genderově neutrální jména nemusím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.9.17 21:29
@Wani píše:
V Americe a Kanadě je Shawn jméno pro holku i kluka, např. Shawn Johnson (gymnastka) nebo Shawn Mendes (zpěvák).

mě fascinuje, jak se v angl. mluvících zemích můžeš jmenovat broskev, jablko, léto a pod. a nikomu to nepřijde. Tady kdyby se kluk jmenoval Meloun, bude z toho pěkná mela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.9.17 21:35
@pe-terka píše:
mě fascinuje, jak se v angl. mluvících zemích můžeš jmenovat broskev, jablko, léto a pod. a nikomu to nepřijde. Tady kdyby se kluk jmenoval Meloun, bude z toho pěkná mela :mrgreen:

Tak zas nemyslím si, že majorita je takto pojmenovaná :D, už jsem v životě potkala hodně Američanů a nikdo se nejmenoval Apple, Summer :D. Taková černošská jména, to je jiné kafe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.9.17 21:40
@Wani píše:
Tak zas nemyslím si, že majorita je takto pojmenovaná :D, už jsem v životě potkala hodně Američanů a nikdo se nejmenoval Apple, Summer :D. Taková černošská jména, to je jiné kafe :mrgreen:

no, procentuálně to neposoudím, nemám zkušenost. Jedu podle celebrit nebo filmů. Apple má G. Palrow, Pieches (nevím, jak se to píše, prostě broskev) byla nějaká zpěvačka, Summer byla plavčice v Pobřežní hlídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.9.17 21:41
@jdukolem píše:

tad koukám na to vaše vlákno, hrůza teda…Chudák dítě, a v podstatě i ta máma. Mateřskou péči by potřebovaly oba dvě, a otce nejspíš zavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.9.17 21:43
@pe-terka píše:
no, procentuálně to neposoudím, nemám zkušenost. Jedu podle celebrit nebo filmů. Apple má G. Palrow, Pieches (nevím, jak se to píše, prostě broskev) byla nějaká zpěvačka, Summer byla plavčice v Pobřežní hlídce.

Tak Paltrow není zrovna běžná osoba, její syn je Moses :lol: No a ta Peaches, to není její jméno ale pseudonym :nevim: Podle netu je jméno Summer celkem populární v Británii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.9.17 21:46
@pe-terka píše:
tad koukám na to vaše vlákno, hrůza teda…Chudák dítě, a v podstatě i ta máma. Mateřskou péči by potřebovaly oba dvě, a otce nejspíš zavřít.

tak.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
6.9.17 21:46

Pry jeste Andrea a Nikola jsou neutralni, ale to ja mám spojené se zenskou, kluka žádného neznám. René jsem odjakziva pojila s muzem, az ted syn ma spoluzacku tohoto jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.9.17 21:47
@Wani píše:
Tak Paltrow není zrovna běžná osoba, její syn je Moses :lol: No a ta Peaches, to není její jméno ale pseudonym :nevim: Podle netu je jméno Summer celkem populární v Británii :mrgreen:

nebo jména podle měst. Taková Paris, Brooklyn (Beckhemovci). Vem si, kdyby se u nás někdo jmenoval Praha nebo Krumlov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze