Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@pe-terka píše:
na to nekoukám, jen upoutávky v médiích. Měla jsem doma slušnej blázinec naživo. K naší početné tlupě tu byla ještě návštěva s dětma, doslova zázrak říct si jednu větuTo by byla dobrá reality šou. Copak se tam událo? Taková ta fetka s hadem na krku? Nebo matka sedmnáctka s cigárem u huby?
matka sedmnáctka.. a dítě chudák
@ELIbeta píše:
@Wani no jo, v Americe je mozne vsechno
To sice jo, ale tam se to nebere jako zkomolenina a lenost, ale běžná jména (co se Shawn týká).
@Wani tak tam celkove anglictina zparchantela, takze me to neprekvapuje. V Anglii bych to nazvala lenosti a prznenim krasneho waleskeho jmena.
@jdukolem píše:
myslíš její biologické? No on ani ten tatík nebyl od pohledu žádnej šlágr
Ti dva se hledali ![]()
@ELIbeta píše:
@Wani tak tam celkove anglictina zparchantela, takze me to neprekvapuje. V Anglii bych to nazvala lenosti a prznenim krasneho waleskeho jmena.
Zastánce British English? ![]()
Mně se nelíbí ani taková ta jména, co byla původně mužská a pak se jen přidáním a zženštila (Romana, Martina, Petra, Jana), takže asi genderově neutrální jména nemusím ![]()
@Wani píše:
V Americe a Kanadě je Shawn jméno pro holku i kluka, např. Shawn Johnson (gymnastka) nebo Shawn Mendes (zpěvák).
mě fascinuje, jak se v angl. mluvících zemích můžeš jmenovat broskev, jablko, léto a pod. a nikomu to nepřijde. Tady kdyby se kluk jmenoval Meloun, bude z toho pěkná mela ![]()
@pe-terka píše:
mě fascinuje, jak se v angl. mluvících zemích můžeš jmenovat broskev, jablko, léto a pod. a nikomu to nepřijde. Tady kdyby se kluk jmenoval Meloun, bude z toho pěkná mela
Tak zas nemyslím si, že majorita je takto pojmenovaná
, už jsem v životě potkala hodně Američanů a nikdo se nejmenoval Apple, Summer
. Taková černošská jména, to je jiné kafe ![]()
@Wani píše:
Tak zas nemyslím si, že majorita je takto pojmenovaná, už jsem v životě potkala hodně Američanů a nikdo se nejmenoval Apple, Summer
. Taková černošská jména, to je jiné kafe
no, procentuálně to neposoudím, nemám zkušenost. Jedu podle celebrit nebo filmů. Apple má G. Palrow, Pieches (nevím, jak se to píše, prostě broskev) byla nějaká zpěvačka, Summer byla plavčice v Pobřežní hlídce.
@jdukolem píše:
tad koukám na to vaše vlákno, hrůza teda…Chudák dítě, a v podstatě i ta máma. Mateřskou péči by potřebovaly oba dvě, a otce nejspíš zavřít.
@pe-terka píše:
no, procentuálně to neposoudím, nemám zkušenost. Jedu podle celebrit nebo filmů. Apple má G. Palrow, Pieches (nevím, jak se to píše, prostě broskev) byla nějaká zpěvačka, Summer byla plavčice v Pobřežní hlídce.
Tak Paltrow není zrovna běžná osoba, její syn je Moses
No a ta Peaches, to není její jméno ale pseudonym
Podle netu je jméno Summer celkem populární v Británii ![]()
@pe-terka píše:
tad koukám na to vaše vlákno, hrůza teda…Chudák dítě, a v podstatě i ta máma. Mateřskou péči by potřebovaly oba dvě, a otce nejspíš zavřít.
tak..
![]()
Pry jeste Andrea a Nikola jsou neutralni, ale to ja mám spojené se zenskou, kluka žádného neznám. René jsem odjakziva pojila s muzem, az ted syn ma spoluzacku tohoto jména.
@Wani píše:
Tak Paltrow není zrovna běžná osoba, její syn je MosesNo a ta Peaches, to není její jméno ale pseudonym
Podle netu je jméno Summer celkem populární v Británii
nebo jména podle měst. Taková Paris, Brooklyn (Beckhemovci). Vem si, kdyby se u nás někdo jmenoval Praha nebo Krumlov ![]()