Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já jsem teda byla na genetice bez doporučení Dr. Ob jedno koleno je genetická vada a vzali mě.
@Litta V rodině nic nemáme, jen syn je takový hodně svuj, nejdřív bylo podezření na autismus, to ale po jiných vyšetření je vyloučeno
tak ted nás ještě čeká ta genetika
@Anonymní píše:
@Terezie231 kde v PLzni? U Olympie nebo na Borech?
Na Borech
@Anonymní píše:
@Terezie231 tam jsou fajn, nemusis se niceho bat.Jen si popovidate
A co chtěj všechno vědět v tom rodokmenu.Moc nevim co tam všechno napsat ![]()
@Terezie231 jmena tvych rodicu, jejich dalsich deti, tvych prarodicu. proste vsech pokrevnich pribuznych dve urovne nad tebou. Chtej i treba sourozence tvych rodicu. K tomu vazne nemoci, ktere meli behem zivota a v kolika letech a na co zemreli.Ja si to zjistovala dopredu, neco jsem z rukavu nevysypala ![]()
A ty nic psat predem nemusis. Sestra se te bude jen ptat, rodokmen si kresli sama
Mě do telefonu při objednání řekla, at si právě ten rodokmen donesem.No tak to budeme muset navštívit babičky aby nám něco řekli ![]()
Pomoc… zítra jedem na genetiku máme tem bejt nejdýl v půl 11 budou nám brát i krev, ale neřekli mi jestli se mužem ráno najíst nebo to máme bejt na lačno
počítám že tam budem tak v 10hod. ale vstávat už budem v pul 7 no a nevim jestli by jsme tak dlouho a ještě v autě vydrželi bez jídla. Kort mě se v autě dělá občas zle když se nenajim
![]()
@Terezie231 ne,normalne se najezte.Na geneticke testy je to jedno. Kdyby vas potrebovali nalacno, tak vas pozvou brzy rano
@Terezie231 kde v PLzni? U Olympie nebo na Borech?