Genitální bradavice jsem zoufalá

Anonymní
1.5.19 10:47
@kalixsu píše:
Můj doktor prakticky mě nepomůže protože mě léčil na něco měsíc, nepoznal že jsou bradavice genitální a na kožní ambulanci byla další umrtvovaci injekci.. nechci a další zákrok lasereroví nejdu, vypalováníl laserm protože tu nemohla vydržet tu bolest a pár mě tam nechala bradavice a napsala mí Mastičku ale horšilo mě to a u gynekologa jsem byla taky, jen mě vyšetřil pochvu jestli tam něco neroste a nic tim neudelal
bojím se rakoviny čipku
Odmítán co je s zákroky s bolestí a nějaký mazaní masticek,, roztoky čekat týdny něž to zmizí, laserem zákrok nechci bolí to dusík ten taky bolí,. Něco bez bolesti

Chtěla bych Nějaký přípravek co to upadne hned ale bez bolesti už nechci čekat týdny

a bojují s tím dlouho, asi 4.5 měsícu chci klid konečně klid jsem s toho zoufala uz nevím jak dal

Jak se odstraní bradavice genitální úplně? na dobro

Osobni zkusenost nemam ale kamaradka ano a po vyzkouseni vsech masticek laseru apod. jedine co zabralo bylo chirurgicke odstraneni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.5.19 10:52

Ahoj, chirurgické odstranění je na 100% účinné. Taky jsem na tom byla, úplně v pohode v celkove narkoze. Zákrok trva 10 min.

• Citovat
  • Upravit
24849
1.5.19 11:17
@kalixsu píše:
Můj doktor prakticky mě nepomůže protože mě léčil na něco měsíc, nepoznal že jsou bradavice genitální a na kožní ambulanci byla další umrtvovaci injekci.. nechci a další zákrok lasereroví nejdu, vypalováníl laserm protože tu nemohla vydržet tu bolest a pár mě tam nechala bradavice a napsala mí Mastičku ale horšilo mě to a u gynekologa jsem byla taky, jen mě vyšetřil pochvu jestli tam něco neroste a nic tim neudelal
bojím se rakoviny čipku
Odmítán co je s zákroky s bolestí a nějaký mazaní masticek,, roztoky čekat týdny něž to zmizí, laserem zákrok nechci bolí to dusík ten taky bolí,. Něco bez bolesti

Chtěla bych Nějaký přípravek co to upadne hned ale bez bolesti už nechci čekat týdny

a bojují s tím dlouho, asi 4.5 měsícu chci klid konečně klid jsem s toho zoufala uz nevím jak dal

Ani já nemam osobní zkušenost, ťuk, ťuk. Ale koukla jsem na „léky“, ktere se předepisují tady a které funguji/zabírají. Warticon, Condyline nebo Aldara 5%. Ta Aldara je na ty nejurputnejsi.
Zkus se zeptat lékaře, zda-li má možnost je předepsat. Pokud jsou v ČR k mäní. Ale třeba to jde objednat i odjinud, v rámci EU. Přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.5.19 12:05
@kalixsu píše:
bojím se rakoviny čipku

Chirurgické odstranění, měla jsem to někdy v 18letech, šla jsem na půl hodiny pod narkózu a odpoledne domu. Nikdy víc se mi to neudělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
2.5.19 09:40

Ciste teoreticky jeste snad pomaha ockovat (i kdyz to uz mas) a lek isoprinosine. Zkusenost s tim nemam, ale jako alternativa nebo doplnek toho chirurgickeho vykonu. A taky co partner? Od nekoho si to chytila… tak at chirurg neurizne a ty to znovu nechytis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.20 14:15

Obnova

Holky, byl někdo na té operaci? Já dnes zjistila že je mám snad všude :cry: :cry:musim na operaci, máte zkušenosti někde východní Čechy? Dr tvrdí, ze jsem si to vyzrala :think: prej by to chtělo kliniku

• Citovat
  • Upravit
13.10.20 14:17
@Anonymní píše:
Holky, byl někdo na té operaci? Já dnes zjistila že je mám snad všude :cry: :cry:musim na operaci, máte zkušenosti někde východní Čechy? Dr tvrdí, ze jsem si to vyzrala :think: prej by to chtělo kliniku

Jak vyžrala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.20 16:17

@DoktorkaZorkaHorká no v létě jsem byla na operaci kvůli častému krvácení z čípku, teď zase tohle, vůbec nevím jak jsem k tomu zase přišla😢

• Citovat
  • Upravit
13.10.20 16:48

To mě mrzí… Možná asi jo, přeci jen je to citlivá oblast, tak ať to udělají pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.20 07:22

@DoktorkaZorkaHorká to mě teda taky, já jen doufám, že půjdu na chuť. odstraneni a už budu mít konečně pokoj, nebo to je na zblazneni🥴 🙆 :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.20 07:38

Ahoj, tak já s geniálními bradavicemi bojuju už pár let, ze zkušenosti můžu říct, že nic není tak efektivní jako chirurgické odstranění. Co vím tak ty mrchy, pokud ti je chirurgicky odstraní, se na tom samém místě už neobjeví, ale můžou někde vedle. Před lety mi na to gynekolog dával takovou vodičku, která tedy zabrala, ale tu přestali vyrábět a od té doby nic jiného než chirurgický zákrok nezabral, byla jsem před dvěma měsíci, doktorovi se ani nezdál čípek, tak mi rovnou na sále udělali i biopsii, naštěstí vše v pořádku a teď zvažuji očkování, ale přez 6 000? To je tedy pálka, navíc si nejsem moc jistá, jestli by zabralo, když už HPV virus mám. Každopádně teď mám klid a snad dlouho mít budu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 13:26

Napisu svoji zkusenost - objevily se mi cca pred dvema lety, bohuzel u zadku, jedna, postupem casu se mi jich udelalo par i “zepredu” - ruzne okolo, u pos. vchodu, ale nikdy ne uvnitr, alespon je tam doktor nikdy nevidel. Byla jsem dvakrat na vypaleni, zabralo na chvili, ale vratily se zpet. Blby bylo, ze jsem pak otehotnela a mela jsem strach o prcka, ale tim, ze byly jen zvenku, tak to nikdo moc neresil. I v tehotenstvi jsem sla na vypaleni, ale asi dve se porad drzely, doma jsem tomu pomahala kolodiem (ikdyz se pise, ze na genitalni bradavice ne-e a uz vubec v tehotenstvi), ale sama kozarka mi rekla, ze je to stejny princip, jako vypalovani a nemusim furt nekde dochazet. Takze jsem to nekolikrat denne mazala, stipalo to, ale ztratily se. Jsem uz po porodu nekolik mesicu a zatim nic (klepu). Takze pokud jsou zvenci, v trislech, ne nikde na sliznici, zkusila bych kolodium, jinak jsem zkousela i tea tree - to fungovalo jen na uplne pidi bradavicky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 13:28

Jinak me taky tlacili do ockovani - ja se tomu chci vyhnout. Urcite dochazet na pravidelne prohlidky + podporit imunitu - to je strasne dulezite, vitaminy a vitaminy. Chirurgicky zakrok je asi efektivni, ale dala bych tomu cas.

• Citovat
  • Upravit
2
9.11.23 23:45

Dotaz

@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká
@Anonymní píše:

Jak jste tehdy dopadla? Mě to čeká za 14 dní a mám z toho nervy. Mám jich taky všude plno. Mám strach z toho potom. Bolí to hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.9.24 09:51

Odstraneni genitalnich bradavic laserem v Ostrave

Holky doporucuji laserove odstraneni bradavic v Mestske nemocnici Ostrava - Tifejdy edit admin: tel. číslo- gynekologicka ambulance, nasla jsem na netu na ne doporuceni a uplna pohoda, lokalni umrtveni jehlickou a zakrok bez bolesti, mela jsem z toho samozrejme strach a pak byla mile prekvapena ze jsem za 5minut byla venku, mela jsem jen dva kousky… do Ostravy se krasne dostanete vlakem a pak si vemete Bolt auto z aplikace za par kacek a prejedete do nemocnice cca 5min jizdy, jsem ve tretim trimestru tehotenstvi a nedovedla jsem si predstavit narkozu do pul tela a den predem pichani injekce na redeni krve do bricha…a nejvic me vydesily papiry co bych musela podepsat pred zakrokem u gynekologa, ktery bude delat klasicke seskrabnuti, taky jsem v Ostrave dostala papiry k podpisu ale nic sileneho tam nebylo ( mam je i prefocene kdyby nekdo chtel poslat)…jsem z jihu Moravy a v Brne jsem nic takoveho nenasla, takze nejbliz pro me byla Ostrava…jeden den jsem prijela na konzultaci a druhy uz me prijali na zakrok…a moc prijemny personal🔝 tak to jen moje zkusenost…
P. S.: jak jsem obvolavala nemocnice Brno tak me odkazali taky na tu Ostravu👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast