GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
23.8.13 20:47

@TerkaBaterka ahojky kdepak to byla Helenn u nás je problém jen věk :roll: tak to bude nějak nastejno virtifikaci jste neplatili? Tak si jdu zobnou antikoncepci poprvé haha :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
23.8.13 20:53

@hačilka Taky beru antikoncepci poprvé v životě proto mám taky každý den raději narychtovaného budíka na určitou hodinu, abych náhodou nezapomněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
23.8.13 21:25

@hačilka Jéé tak to promin. Vitrifikaci jsme neplatili, to je součástí PGD, takže super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
24.8.13 08:31

@allmeyo @TerkaBaterka No jo holky je to na po.. :dance:No tak to je úžasný virtifikace v ceně zase plus pro PGD :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
24.8.13 08:34
@helennn píše:
Ahoj děvčata, chtela jsem se zeptat jakou antikoncepci jste braly před pichanim injekci? ja mam napsanou sylviane. docela ze vseho zacinam byt nervozni, kdyz procitam pribalovy letaky :? ale zase si rikam, ze nikdo ani u injekcí nejak nepisete o vedlejších ucincich, tak to bude taky v poho. lepsi fakt nic neprocitat :) tak vsem drzimpalecky at se dari ;)

Ahojky tak ty už začínáš s antikoncepcí tak už přípravy na PGD hotové? Taky už zobu :lol: to budem asi stimulovat na stejno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.8.13 21:40

Ahojky :mavam: Musím se vám pochlubit!!! Ve čtvrtek jsem byla na UTZ a všechno je na dobré cestě. Mokrá byla spokojená. Reaguju dobře až prý moc. Mám 25 ff do 14mm. Moc tomu nerozumím, ale asi jich tam mám dost. Co vy na to, vy zkušenější??? :) Právě se mi vrací partner ze 14 denní služebky a v úterý na OPU :dance: :dance: :dance: A do neděle na transfer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
24.8.13 22:19

@Lotty83 Ahooj no téda tak to je paráda, že jde všechno hladce a doktorka je spokojená :palec: a jak se při tý stimulce cítíš je vše v pohodě? a co to OHSS já z toho mám docela hrůzu aby mě to nepotkalo.Sem na tebe zvědavá a určitě musíš potom povyprávět co a jak probíhalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.8.13 15:47

@allmeyo No mám prý náběh na OHSS. Tak jsem zvědavá co mi řeknou v úterý. Jinak po fyzické stránce je to dobrý, jen mám panděro jak těhule. Mám ho normálně a k tomu ještě tohle. Děs! A stále roste. A co mě štve je teda zácpa :roll:. Dnes jsem si normálně udělala „Fisuru ani“ (natržená prd. l) :mrgreen: A jsem si 100% jistá, že je to po stimulce, protože jím Chlorellu a po ní jsem to měla úplně v pohodě :think: Tak snad se to brzo napraví. Dnes píchám poslední injekci Diphereline, miláček bude pěkně asistovat, aby věděl jak si ubližuju :mrgreen: a pak se děj vůle Boží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
26.8.13 20:18

@Lotty83 Ahoj a jak se vůbec pozná, že máš náběh na OHSS, když se cítíš v pohodě :think: Tak jestli po stimulaci roste břicho tak to potěž prd*l já ho mám normálně taky velký a do toho ještě zácpa no to budou teda stavy :lol:
Můžu se zeptat na kolik tě vyšli injekce?
Jinak na zítřejší OPU přeju ať máš hodně vajíček a všechno at dopadne v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.8.13 20:17

@allmeyo Čááááooo!!! Tak už jsem po OPU :dance: Z těch cca 25 folíků co jsem měla ve čtvrtek na UTZ my dnes punktovali 11,v nich bylo 6 vyjíček a všech 6 je zralých. Endometrióza mi tam nadělala docela paseku :evil: A v partnerově dnešním odběru našli několik pohyblivých spermií tak snad z nich budou pěkná embrijka. Zítra mezi 8-10 hod. nám budou volat kolik se jich oplodnilo a jestli se kultivujou. Tak snad to bude všech 6!!! OHSS nemám, tak jsem ráda. Břicho po odběru bolelo jako silná menzes, po příjezdu domů jsem usnula asi na 5 hodin a teď už je to ok, jen ten břuch oteklej je děs. Jinak za celou stimulaci jsem v Gennetu platila 3 Kč!!! Věšla jsem se do pojišťovny :pankac: :dance: A co ty jak jsi na tom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
27.8.13 21:14

@Lotty83 tak to moc gratuluji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
28.8.13 12:41

@Lotty83 Ahoj včera sem tu nebyla přijela sem dnes a za chvilku jdem do Genetu tak pak napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
28.8.13 12:59

@TerkaBaterka ahoj terko, tak to tu procitam a uz mas konecne i po odberu vajíček…tak to gratuluji.ja teprve ted zacnu brat antikoncepci, pocitam ze tento tyden uz bych mela dostat menstruaci.take jsem nekdy nervozni kolik embrijek celym procesem projde a zda budou i nejake zdrave.ale musim verit, ze vse bude o.k.to je to nejdulezitejsi.tobe také moc drzim palecky, aby se embrijko uhnízdilo a brzy jsi se mohla radovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3308
28.8.13 14:23

Ahoj helenn, díky moc za podporu. :) To je super, že už začneš brát HA a pomalu se začne něco dít. Taky jsem měla strach, kolik nám jich zůstane a i za to jedno jsem moc vděčná. Snad se mu u mě bude líbit a zůstane. :) Konečně to vypadá, že druhá vyvolávačka zabírá a od včerejška špiním. Čekám teda na krev, protože špinění není MS? Je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
28.8.13 15:54

@TerkaBaterka ahoj terko.jj,spravne, spineni se jako MS nepocita, musi se počkat az zacnes uplne krvácet. ale pokud uz spinis, rekla bych, ze do vecera se ti to plne spusti ;) a prosimte az doberu HA, tak kdy se pak pichaji injekce? pri další MS? ja pojedu teprve sepsat protokol, az zacnu brat HA. A kdy pak pujdes na ET? Budu mooooooooc drzet všechny palce ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.