GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2552
3.9.13 13:17
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, Terko díky za odpověď :) tak snad to s těmi hormony nebude tak hrozný, ale já blbka si právě přečetla ten leták a dost mě to vyděsilo :( Já měla 15 vajíček, z toho po 5denní kultivaci zůstalo 8 a ty poslali na PGS. Objednali nás až za další měsíc, tam nám sdělili, že 5 je v pořádku a čekají na nás v mrazáku a že další cyklus můžeme zavádět. Jenže jsem byla nemocná a brala ATB, takže další odklad. Ale můžu říct, že teď už mi to čekání ani tak nevadí, jsem klidnější, že jich máme 5 a že tam počkají a nikam neutečou :D Terko, takže tě budu následovat asi za měsíc a doufám a věřím, že nám to vyjde!! Ty už máš nějaký děti?? Já ne a je mi 34, problém mám já i manžel, takže přirozeně bysme se asi nikdy nedočkali… :,(

Tak to je pěkný, že jich tam na vás po PGS čeká 5 :palec: No tak se budu modlit, aby se to u mě zbytečně něčím neprotahovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.9.13 20:17
@helennn píše:
ahoj.no ja mam také pripravany mesrol a musim rici, ze jsem si také procetla pribalovy letak :roll: radeji jsem to také nemela cist :D ach ta zvedavost.ale urcite to vse bude probihat v pohode.jak se znam jsem schopna se pozorovat, zda nemam nejaky nezadouci ucinek :mrgreen:

Ahojholky medrol v pohodě vůbec mi nic nebylo potlačuje reakce těla na plod jen se po něm pěkně tloustne :lol: to už mě nerozhodilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
4.9.13 06:26

Ahoj holky, jeste jsem se chtěla zeptat, kdyz se vam opozdila MS, za jak dlouho jste si jela pro vyvolavacku? ja jestli jim tam pak mam kdyztak zavolat a zeptat se…dekuji :D

• Citovat
  • Upravit
18
4.9.13 18:39
@helennn píše:
Ahoj holky, jeste jsem se chtěla zeptat, kdyz se vam opozdila MS, za jak dlouho jste si jela pro vyvolavacku? ja jestli jim tam pak mam kdyztak zavolat a zeptat se…dekuji :D

No no já dostala asi dvě nebo tři vyvolávačky a pokaždý tak 40. - 50. DC
mrška sliznice po vysazení HA odmítala spolupráci :cert: pomohl mi utrogestan.Po vyvolávačce ale stejně MS dojde do dvou týdnů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.9.13 18:42

Holky to jste všechny dostal nejdřív HA na začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
4.9.13 19:16

Ahoj Pampeliško, tak to máte super, že máte takovou úrodičku, to ti docela závidím ;) Mě je 29 a půl a děti ještě nemáme. V našem okolí už mají všichni kamarádi alespoň 1 mrně a my pořád nic, tak snad se ted zadaří. :) U nás je asi spíš problém u mě, ikdyž manželovo spermio taky ne vždy dopadlo na výbornou. Takže když se to tak vezme, oba máme problém. Jestli bychom otěhotněli bez pomoci nevím, ale po těch letech snažení a čekání, se mi už ani nechce to dál zkoušet, ikdyž se to ani jednou nepovedlo. Až na jeden záchvěv loni v květnu po IUI. Bylo by fajn, kdyby se nám to ted všem povedlo, abychom mohly založit skupinu Těhulky po PGS :D
@allmeyo Neboj se, ono to nemusí trvat tak dlouho. My s Pampeliškou jsme trochu výjimky.. já měla opožděnou MS a ona zase byla nemocná a tak se nám to oboum takhle posunulo. Jinak to může podběhnout tak, že udělají OPU, výsledky bývají do 3 týdnů, když bys to po OPU dostala až třeba za dva týdny, tak podle mě klidně stihneš hned cyklus na to jít na KET a nebo max. cyklus na to. Ono je to dost nevyzpytatelné, protože nikdo dopředu neví, kdy to pacientka dostane a kdy budou výsledky PGS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
4.9.13 19:25

@HoneyJane jeee,tak to moc dekuji, ze zatím nemusim plasit. koukam, ze asi stejne ta vyvolavacka nic moc MS neuspisi :lol: jinak asi většina bereme HA.

• Citovat
  • Upravit
18
4.9.13 19:32
@helennn píše:
@HoneyJane jeee,tak to moc dekuji, ze zatím nemusim plasit. koukam, ze asi stejne ta vyvolavacka nic moc MS neuspisi :lol: jinak asi většina bereme HA.

Oni jí dají asi až když se sliznice sama vůbec nehne, po tý vyvolávačce teprva začne růst…si myslím :)
Teda, to znamená další protáhnutí… no..to už pak bude asi jedno. Já sem si původně myslela že to všecko stihnem do podzimka už to oddálila laparoskoie a ted ještě objednací lhuty…
Bydlíme ve starém kamenném domě a já si naivně myslela že když věci půjdou hladce, mimís by byl na světe až bude zase teplo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
4.9.13 21:14

Helenn Vyvolávačka zabírá každé různě, je to asi hodně podle velikosti sliznice..když je dost vysoká MS po ní přijde dřív, když je nízká tak to trvá.. Dr. Mokrá mi řekla, že obvykle čekají 6 týdnů a když MS nepřijde, tak se dá vyvolávačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
5.9.13 07:00

@HoneyJane :lol: no je to sranda.ja také pocitala, ze koncem srpna zacnu s HA, koncem zari s injekcemi…no tak se mi to také pekne posune ;) třeba si pak budeme delat tehotensky testik na vanoce a budeme to mit jako darek pod stromeček :lol: nam se to protahlo i s tou pripravou na PGD, ta trvala 2 mesice, ale mame to jinak nez holky s PGS.Ja si zase myslela, ze pokud to vse pujde dobře a mimi se uchyti budu rodit ve vedrech, coz jsem nechtěla. no tak ted uz se toho opravdu asi bat nemusim :lol: ale jak se říká:co se vlece, neutece…tak verim, ze to pak dopadne vse dobře ;)

• Citovat
  • Upravit
helennn
6.9.13 12:41

Tak hurrra, dnes se mi konecne dostavila MS, tak zacinam s HA,27.9.jedu sepsat protokol. a kdy se pak vůbec zacinaji pichat ty injekce? allmeyo psala, ze uz si je bude pichat během HA, ale ja jedu sepsat protokol a budu u posledního prasku.tak jak jste to mely holky vy? dekuji :D

• Citovat
  • Upravit
2552
6.9.13 13:08
@helennn píše:
Tak hurrra, dnes se mi konecne dostavila MS, tak zacinam s HA,27.9.jedu sepsat protokol. a kdy se pak vůbec zacinaji pichat ty injekce? allmeyo psala, ze uz si je bude pichat během HA, ale ja jedu sepsat protokol a budu u posledního prasku.tak jak jste to mely holky vy? dekuji :D

Tak to je fajn s HA se to rozjede :palec: Jak píšeš já sem začala se stimulkou, v den kdy sem dobírala poslední pilulku HA takže je docela možný, že jak si půjdeš pro protokol tak rovnou vyfasuješ injekce a začneš se stimulací. Aspoň já sem to tak měla v den sepsání protokolu mi dali i injekce.Dnes sem vyfasovala další 2 injekce, které si mám vpíchnout v sobotu a neděli hned 15 min potom co si píchnu první. Ještě že mám tak dobrýho osobního doktora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
6.9.13 14:15

@allmeyo aha,takze hned jak doberu HA, tak zacnu s injekcemi jo? no to jsem na to zvedava :lol: ja posera a injekce :P a jak dlouho si je uz pichas? no verim, ze ted uz to bude urcite utikat :lol:

• Citovat
  • Upravit
499
6.9.13 14:22

@allmeyo ahoj, ozývám se, abych ti popřala, at to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.9.13 15:18

26.9. první konzultace… no to sem na to zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.